Witam, chciałbym kupić laptopa dla dziecka w wieku 10 lat do 2000zł. W kilku sklepach do tej kwoty były tylko te modele. Proszę o porady na który się zdecydować, czy istnieje może inny model w tej cenie? Dziękuję za wszelkie porady.Asus X54HY-SX045V 1999złPentium B950 (2.1 GHz, 2 MB cache)LCD : 15.6"RAM: 4GBHDD: 320GBWindows 7 HP 64 bitGwarancja 2 lata w serwisie zewnętrznymkarta...
Przejrzałem proponowane zestawy komputerowe na listopad. Nie mam za dużo kasy na sprzęt. Będzie on wykorzystywany do gier oraz normalnego użytkowania domowego()filmy, muzyka, prace biurowe). Zainteresował mnie proponowany zestaw:1600złProcesor AMD Phenom II X2 555BE, AM3 3.20GHzPłyta główna MSI 870-C45Pamięć Good Ram GY1600D364L9/4GDCKarta graficzna Gigabyte GeForce GTS450 1GBDysk Western...
Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...
Witam,mam problem z komputerem podczas włączania komputer się wyłącza, ciężko mi to opisać dlatego nagrałem filmik dostępny pod tym adresem: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XdlSJn4WhVI jak myślicie jaka to może być przyczyna?Problem zaczął się robić od niedawna, od paru dni. Wcześniej było wszystko...
Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w stresie brak zwisów i...
WitamIteresuje się kupnem drukarki laserowej kolorowej, która będzie drukowała w dobrej jakości i nie będzie droga w eksploatacji. Mam zamiar wydać na nią do 600zł.Czy w ogóle opłaca się kupować laserową kolorową w tej cenie, czy może lepiej kupić zwykłą atramentową?Mam na oku samsunga i hp:Hp...
Szukam drukarki dla siebie i znalazłem bardzo dobrą i tanią ofertę: http://www.allegro.pl/item467228150_drukar..._usb_smycz.htmlMam niestety kilka pytań do znawców drukarek laserowych (bo dla mnie to pierwsza taka).1) W aukcji jest napisane, że rozdzielczość druku to: "Do 1200 x 600 dpi (efektywna)" - co to znaczy efektywna? Na prawdę będzie...
Witajcie - proszę o pomoc w sytuacji kryzysowej.Zakupiłem toner-zamiennik do drukarkiSamsung ML-1640 taki jak w poniższym linku:http://allegro.pl/toner-samsung-ml-1640-ml-2240-1640-2240-100-nowy-i1418437961.htmlNiestety płytka ze sterownikiem okazała się być uszkodzona.
Witam!Mam nietypowy problem z portami głównie USB ale też PS2 .Zaczęło się od tego że drukarka (Samsung ML 2010P) przestała mi drukować niektórych dokumentów (np. raporty z WinKalka ale też stronę testową), zauważyłem, że niekóre pliki nie jest w stanie przesłać w całości do ...
Ja również polecam zakup drukarki laserowej. Tkaie drukarki są o wiele bardziej ekonomiczne od drukarek atramentowych. Tonery są bardzo tanie. Można je kupić sobie za grosze w sklepach internetowych albo na allegro. Poza tym w warunkach domowych druk w kolorze zupełnie sie nie przydaje. ...
Witam. Mam nastepujacy, troszke dziwny problem.Mianowicie sa dwa komputery: host pecet z win98 i laptop gosc z win XP. Miedzy nimi utworzona jest siećumozliwiająca wymiane plikow jak i udostepnianie drukarek. Zainstalowalem sterowniki drukarki zarowno na 98jak i XP i wszystko ladnie sie drukuje z laptopa, dopuki nie uruchomi sie jeszcze raz win98. Wtedy...
Zamierzam wreszcie kupić laserową drukarke moja atramentówka właśnie wyzioneła ducha ;-C. Przeznaczyłem tak 4 stówki na ten sprzęcik. Wynalazłem i po części wziołem te trzypod uwagęSamsung ML-1640HP LaserJet P1005Samsung ML-2240Chciał bym dowiedzieć sie o ich plusach i minusach....