Skocz do zawartości

drukarka samsung 1675

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: drukarka samsung 1675

laptop do 2000 zł

Witam, chciałbym kupić laptopa dla dziecka w wieku 10 lat do 2000zł. W kilku sklepach do tej kwoty były tylko te modele. Proszę o porady na który się zdecydować, czy istnieje może inny model w tej cenie? Dziękuję za wszelkie porady.Asus X54HY-SX045V 1999złPentium B950 (2.1 GHz, 2 MB cache)LCD : 15.6"RAM: 4GBHDD: 320GBWindows 7 HP 64 bitGwarancja 2 lata w serwisie zewnętrznymkarta...

Komp do 2000 zł z drukarką

h...

Komp do 2000 zł z drukarką

Przejrzałem proponowane zestawy komputerowe na listopad. Nie mam za dużo kasy na sprzęt. Będzie on wykorzystywany do gier oraz normalnego użytkowania domowego()filmy, muzyka, prace biurowe). Zainteresował mnie proponowany zestaw:1600złProcesor AMD Phenom II X2 555BE, AM3 3.20GHzPłyta główna MSI 870-C45Pamięć Good Ram GY1600D364L9/4GDCKarta graficzna Gigabyte GeForce GTS450 1GBDysk Western...

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11692

Logi - Powolne działanie systemu, wariująca stacja dyskietek

Witam, jakiś czas temu mój komp zaczął nieco mulić, dodatkowo wariuje stacja dyskietek - wydaje co chwilę odgłosy jakby czytała dyskietkę, mruga lampka. Sprawdziłem wcześniej logi z HijackThis i podejrzanie wygląda plik/proces algv.exeDodam tez, ze moj antywirus (AVG) nic nie wykrywa, natomiast skaner online ESETNOD32 wykrywa jakies infekcje na kazdym pendrive'ie, który zostaje podlaczony...

Komputer podczas włączania - wyłącza się!

Witam,mam problem z komputerem podczas włączania komputer się wyłącza, ciężko mi to opisać dlatego nagrałem filmik dostępny pod tym adresem: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XdlSJn4WhVI jak myślicie jaka to może być przyczyna?Problem zaczął się robić od niedawna, od paru dni. Wcześniej było wszystko...

Dziwne uruchamianie komputera

Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w stresie brak zwisów i...
  • Archiwum
  • napisane 31 10 2008 19:30
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 2743

[600zł] Kupno drukarki laserowej

WitamIteresuje się kupnem drukarki laserowej kolorowej, która będzie drukowała w dobrej jakości i nie będzie droga w eksploatacji. Mam zamiar wydać na nią do 600zł.Czy w ogóle opłaca się kupować laserową kolorową w tej cenie, czy może lepiej kupić zwykłą atramentową?Mam na oku samsunga i hp:Hp...

[Pytanie] Kupno drukarki laserowej Samsung ML-1640

Szukam drukarki dla siebie i znalazłem bardzo dobrą i tanią ofertę: http://www.allegro.pl/item467228150_drukar..._usb_smycz.htmlMam niestety kilka pytań do znawców drukarek laserowych (bo dla mnie to pierwsza taka).1) W aukcji jest napisane, że rozdzielczość druku to: "Do 1200 x 600 dpi (efektywna)" - co to znaczy efektywna? Na prawdę będzie...
  • Archiwum
  • napisane 30 10 2008 14:55
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2301

[Pomoc] Toner zamiennik do Samsung ML-1640

Witajcie - proszę o pomoc w sytuacji kryzysowej.Zakupiłem toner-zamiennik do drukarki Samsung ML-1640 taki jak w poniższym linku:http://allegro.pl/toner-samsung-ml-1640-ml-2240-1640-2240-100-nowy-i1418437961.htmlNiestety płytka ze sterownikiem okazała się być uszkodzona.

Problem z portami

Witam!Mam nietypowy problem z portami głównie USB ale też PS2 .Zaczęło się od tego że drukarka (Samsung ML 2010P) przestała mi drukować niektórych dokumentów (np. raporty z WinKalka ale też stronę testową), zauważyłem, że niekóre pliki nie jest w stanie przesłać w całości do ...

jaka drukarka z tanimi tuszami?

Ja również polecam zakup drukarki laserowej. Tkaie drukarki są o wiele bardziej ekonomiczne od drukarek atramentowych. Tonery są bardzo tanie. Można je kupić sobie za grosze w sklepach internetowych albo na allegro. Poza tym w warunkach domowych druk w kolorze zupełnie sie nie przydaje. ...

Samsung ML-2010 a udostepnianie

Witam. Mam nastepujacy, troszke dziwny problem.Mianowicie sa dwa komputery: host pecet z win98 i laptop gosc z win XP. Miedzy nimi utworzona jest siećumozliwiająca wymiane plikow jak i udostepnianie drukarek. Zainstalowalem sterowniki drukarki zarowno na 98jak i XP i wszystko ladnie sie drukuje z laptopa, dopuki nie uruchomi sie jeszcze raz win98. Wtedy...
  • Archiwum
  • napisane 11 09 2006 21:18
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 7218

Jaki dobry tani laser?!

Zamierzam wreszcie kupić laserową drukarke moja atramentówka właśnie wyzioneła ducha ;-C. Przeznaczyłem tak 4 stówki na ten sprzęcik. Wynalazłem i po części wziołem te trzypod uwagęSamsung ML-1640HP LaserJet P1005Samsung ML-2240Chciał bym dowiedzieć sie o ich plusach i minusach....