A jaka drukarka kolor czy mono, drukarki mono czyli druk czarno biały są stosunkowo tanie od 400zł w z wyż, natomiast drukarki drukujące w kolorze od 800zł w z wyż.Drukarka...
yyy... Jeśli się nie mylę to drukarek atramentowych wkłada się tusz,aaado drukarek laserowych wkłada się tonery.I jeszcze powiem,że tonery są droższe od tuszu,ale wystarczają na więcej stron.Oryginalny czarny toner to jakieś 200 zł,za to zamiennik za to zamiennik jakieś 130 złA oryginalny kolorowy toner to ze 420...
1. Napewno nie warto kupować drukarki atramentowej, jak już niektórzy tutaj pisali. Nie warto dlatego, że jest droższa w eksploatacji, nie da się nią wydrukować zbyt wiele, bo trwa to wieki, a do tego drukarki atramentowe duuuuużo częściej się psują. Nie wiem z czego to wynika, ale takie są statystyki. Do tego
zależy ile masz kasy a tak konkretnie zwykła drukarka(kolorowa) oczywiście laserowa kosztuje ze 600 zła zwykła drukarka atramentowa kosztuje(kolorowa) kosztuje 300-400lepiej kupić
Co jakiś czas wychodzą różne nowości ale z mojego doświadczenia wynika,że najlepiej jest zainwestować w tradycyjną drukarkęlaserową. Do użytku domowego w zupełności wystarczy monochromatyczna ( kolorowe laserówki mimo bardzo dobrej jakości druku są dość drogie w użytkowaniu).W...
WitamIteresuje się kupnem drukarkilaserowejkolorowej, która będzie drukowała w dobrej jakości i nie będzie droga w eksploatacji. Mam zamiar wydać na nią do 600zł.Czy w ogóle opłaca się kupować laserową
Jeśli się nie mylę to drukarek atramentowych wkłada się tusz,aaado drukarek laserowych wkłada się tonery.Nie tusz a pojemnik z atramentem lub uzupełnia się strzykawką ilość atramentu są dwa rodzaje atramentu.Jeśli chodzi o atrament to kolorowy zamiennik będzie kosztował 80 zł,a czarny zamiennik do drukarek...
Powitać.W najbliższym czasie planuję kupić drukarko–skaner, czyli kombajn wielofunkcyjny.Do wydania jest 400zł, ale jestem w stanie minimalnie dopłacić, jeśli urządzenie będzie tego warte. Ustalmy zatem próg cenowy 450zł.Krótka lista marzeń, poniżej:Druk bez marginesówPraca w sieci, po Wi-FI lub...
witam, podłączę się pod wątek. Mam podobny dylemat. Noszę się z zamiarem kupna drukarkilaserowej do domu, z tym że wiem że będę drukowała znacznie więcej niż 200str miesięcznie. Zdecydowałam się na kupno drukarkilaserowej zatem - wyjdzie...
Ja kupowałem drukarkę w ten sposób. Wybrałem na allegro kategorie "Drukarkilaserowe", a następnie w filtrach cenę do 400zł i sortowanie od najbardziej popularnej, czyli od tej która się najlepiej sprzedaje. Kupiłem ...
Witam,chcę zakupić do firmy drukarkę która służyć będzie do drukowania kolorowych folderów i innych materiałów marketingowych, czasem na błyszczących foliach samoprzylepnych (drukowanie naklejek).Foldery które drukuję najczęściej mają średnio do 10-15 stron, rzadziej katalogi produktów (nawet powyżej 50stron).Nie...
Witam. Zastanawiam się nad zakupem nowej drukarki, tym razem chciałbym kupić kolorową. Planowałem wpierw kupić tego HP'ka jednakże opinie ma takie średnie i ponoć lepiej dołożyć troszkę i kupić coś innego, to znalazłem tego Canona. Ale jako iż się na tym nie znam, to prosiłbym o doradzenie która jest lepsza. Ktoś...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witajcie serdecznie :-),z góry wielkie wielkie dzięki za odpowiedź, bo naprawdę bardzo potrzebuję pomocy:(Muszę kupić urządzenie wielofunkcyjne na użytek domowo-biurowy.Jeśli chodzi o kryteria, które chciałabym by spełniało to:+by miało drukarkęlaserową (najlepiej ...