Skocz do zawartości

dysk przenosny do 300zl

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dysk przenosny do 300zl

seagate wadliwa seria 7200.11

Witam szanownych uzytkownikowChcialbym sie was poradzic co zrobic w takiej syutuacji.Niecale 2 miechy temu wyslalem dysk wadliwej serii do seagate 7200.11.Wyslali mi emaila 3 dni po wyslaniu ktory przetlumaczylem i wychodzi na to ze moj dysk zostal wyslany.email zawieral rozne numery Rma shipp itd.Postanowilem sie...

jak oczyścić dysk C

Jest kilka opcji:1) facet zainstalowal windows z zachowaniem obecnego stanu plikow - czyli Windows zajmuje tyle samo co zajmowal wczesniej ale nie wykrywa jako zainstalowane gry ktore miales wczesniej - foldery z grami powinny zostac wiec cos przeoczyles/las, chyba ze zgral je do innego folderu2) jak wyzej z ta roznica ze facet ustawil atrybuty folderow jako ukryte i w opcjach systemowych ...
  • Windows XP
  • napisane 25 11 2008 20:50
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 4177

ostrzegam przed pcpogotowie

Ostrzegam - uwazam ze serwis PCPOGOTOWIE to firma nieskuteczna, nieprofesjonalna, bardzo droga, wrecz oszukujaca i naciagajaca!Serwis Pcpogotowie.pl to firma zajmujaca sie miedzy innymi odzyskiwaniem danych z dyskow twardych. W marcu br. zwrocilem sie do owej firmy o pomoc w odzyskaniu danych z przenosnego

Poradnik o pamięci - czyli co, jak i dlaczego

Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku ...
  • Pamięci RAM
  • napisane 24 01 2015 03:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 13372

Problem z odczytem danych na dysk

Witam,Posiadam dysk Seagate ST4160812A 160GB (w kieszeni przenosnej podlaczany przez usb do laptopa), dysk mam od roku wszystko dzialalo cacy do przedwczoraj kiedy to sprzatajac w pokoju i odlaczajac kabelki od wszystkiego po posprzataniu i ponownym podlaczeniu jedna z partycji...
  • Archiwum
  • napisane 23 03 2008 17:55
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 901

Problem z instalacją Windows XP

z instalowaniem xp na niektorych laptopach nie jest takie proste, jak wspominali wczesniejsi uzytkownicy faktycznie problemem jest tutaj brak sterownikow SATA, ale to nie wszystko, nie da sie bowiem dodac tych sterownikow tak sobie do kompa, robilem taka sama toshibe szwagrowi, identyczny model, tam nie ma stacji dyskietek, wiec nie nagrasz ich na
  • Windows XP
  • napisane 29 11 2006 20:50
  • Odpowiedzi: 269
  • Wyświetlenia: 175257

Komputer do 2500zł

no to jak wezmie 8800GT to napewno kasy mu nie styknie to raz a dwa gdzie posiales bude ?? wyjdzie mu jakies 300zl wiecej wiec i tak z quada musi zejsc co do plyt glownych to najgorzej sie znam w tej materii co do dyskow ja mam samsunga 250 i nienazekam moze poprostu od sztuki zalezy kazdy ma innej firmy i chwali...
  • Archiwum
  • napisane 11 11 2007 14:05
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 1842

jaki dysk zewnętrzny do [250zł]

Może, któryś podpadnie: https://www.tweaks.pl...kup-plus-500gb/ Test Seagate GoFlex Satellite - bezprzewodowe, domowe centrum rozrywki! recenzja - dyski Tweaks.pl

Acer - praca procesora a dysk twardy...

chcialbym rozwiazac w jakis sposób problem z praca mojego dysku twardego a mozliwosciami procesora na Acerze trvel mate 4062... procesor mobilny z nazwa kodową Centrino 1 , taktowanie 1,73Ghz i dysk 60gb 5400obr WDC WD600UE-22HCT0problem w tym ze pracuje czały czas na taktowaniu 797mhz (...
  • Archiwum
  • napisane 05 06 2008 13:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 868

Pomoc przy zakupie dysku

Witam!Niedawno rozwalil mi sie dysk western digital wd800bb-00frao. Chcialbym sobie kupic nowy, ale nie za bardzo sie na tym znam;) Nie wiem jaki wybrac... Potrzebuje pomocy;)Mam plyte glowna gigabyte GA-8PE800.Chcialbym kupic jakis dobry dysk do 300zl. Zalezy mi, zeby mial...
  • Archiwum
  • napisane 27 12 2007 23:25
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1058

Niedziałający port USB w laptopie.

Kilka tygodni temu kupilem dysk przenosny Toshiba z zasilaniem zewnętrznym,dysk podłaczany byl za pomoca aktywnego przedluzacza USB o dlugosci okolo 5m, dzis włączyłem laptopa i okazalo sie dysk nie jest wykrywany, podlaczylem go pod inny...
  • Archiwum
  • napisane 15 05 2007 21:49
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4012

Nowy laptop firmy Lenovo w kwocie 3000-4000 zl

Witam , czy ktos jest wstanie polecic mi jakis dobry laptop marki Lenovo. Interesuje mnie sprzet do 3000-4000 zl . Poprzedni kupilam w granicach 2500 - 3000 z serii Sony Vaio , po roku zepsul sie naped optyczny, obecnie ma 5 lat i szlag trafil dysk twardy. Koszt naprawy + zakup nowego dysku to 500-600 zl w serwisie....

niewymagajacy laptop do codziennego uzytku

Witaj: Pierwsza propozycaj to Asus X550LC R510LC który sam zaproponowałeś tylko w takiej konfiguracji:i5 4 gb ram oraz Windows 7 gt720m + Dysk SSD 128 gb (znacznie przyspieszy rozruch systemu i codzienne użytkowanie będzie znacznie komfortowe) + 500 GB HDDOczywiście matowa matryca. Kolejna propozycja: HP probook 450 w konfiguracji...

Zakup dysku zewnętrznego do backupu

Chciałbym zakupić sobie dysk zewnętrzny, który mógłbym mieć do przenoszenia danych oraz tworzenia backupów z laptopa gdzie jest wyjście eSata i USB 2.0 oraz komputera z wyjściem usb 2.0.Dysk przenośny 2.5 USB eSATA SAMSUNG 640GB 7200lub obudowa: OBUDOWA 3.5' SATA USB/eSATA WELLAND ME-752J +