Skocz do zawartości

dysk samsung 500 gb sata ii 7200 rpm 16 mb ncq hd502hj

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dysk samsung 500 gb sata ii 7200 rpm 16 mb ncq hd502hj

który wybrać dysk twardy?

Witam,mam problem z wyborem dysku twardego.Początkowo byłem za Samsungiem (bo polecany m.in. tutaj na forum, bo cichy).Ale mam pytanie, czy kierując się podobnymi parametrami (no może być ciut głośniejszy od samsunga), dostanę coś tańszego, ale również w miarę dobrego?To ten...

Komputer auto i archi cad[+/- max3000zł]

jeszcze kilka pytań sprawdzałem dziś ceny u mnie w mieście w sklepie i dał mi cos takiego.Obudowa Cooler Master obudowa komputerowa Elite 331 czarna przezr. bok ( bez zasilacza ) ** 159,00 Płyta główna GA-MA770T-UD3 AM3 AMD770 4DDR3 RAID/FI ATX 290,00 Procesor PHENOM II X4 955 3,2GHz 8MB AM3 HDZ955FBGMBOX 583,00 Dysk twardy ...

Nowy komputer do grania, pisania dokumentów, internetu za 2400zł

Cześć w tym miesiącu, panuje kupno nowego komputera, i chciał bym prosić was o ocenę zestawu który sobie skleiłem czy to wszystko do siebie będzie pasowało ?. Jako sklep wybrałem Morale.net ze względu na niskie ceny i netpunkt w moim mieście, dobry to sklep nie ma z nim problemów ?. Komputera będę używał przeważnie do grania ale i pracy (pisanie dokumentów itp.) Na całość części + złożenie mam...

Zakup HDD za ok 200 zł :) Serial ATA

Samsung F3 lub WD Blue (AAKX)http://www.morele.net/dysk-samsung-500-gb-sata-ii-7200-rpm-16-mb-ncq-hd502hj-244769/http://www.morele.net/dysk-western-digital-caviar-blue-3-5-500gb-sata-iii-7200

Ocena zestawu do gier , co zmienić ?

Obudowa Aerocool PGS VS-9 - CZARNA 167,10 złDysk Samsung 500 GB SATA II 7200 RPM, 16 MB NCQ (...

Ocena zestawu do 1400zł

Czy ten zestawik uciągnie nowsze gry? Więcej kasy niż 1400zł nie mogę wydać> Z góry dziękiDysk Samsung 500 GB SATA II 7200 RPM, 16 MB ...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Jak radzić sobie z dyskiem ?

Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...

POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1000zł do 11000zł [STYCZEN 2015]

LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował:  jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....

super zestaw do gier za 2200

Witam zamierzam kupić nowy komputer. Po kilku dniach spędzonych na różnych forach i poradach znajomych chyba złożyłem sprzęt, z którego będę zadowolony.Komputer ma być głownie do gier. Cena to do 2200 bez Windowsa 7, bez monitora i napędów. Ceny ze sklepu w moim mieście, ale mam 25% upustu. 800zł Procesor Intel Core i5 760 2.8 GHz...

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* Procesor CORE 2 QUAD Q8300...

Który zestaw wybrac ?

Który zestaw wybrać do gier ??Mam tu 3 zestawy i który wybrać do gier ??A i wszystko do wszystkiego pasuje ??Zestaw IProcesor Intel Core i5 2500K 3.3 GHz BOXPłyta główna ASRock P67 PRO3 (B3) Intel P67 LGA 1155Pamięć Goodram DDR3 Dual Channel 2x2048MB 1333MHz CL9.0 BOXKarta graficzna Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5 PCI-E BOX...

[2500-3000] sprzęt do grania

proszę o pomoc, wypadłem z rynku komputerowego i dosyć kiepsko stoję z aktualnymi częściami,a chciałbym kupić dobry komputer który za rok nie będzie trzeba wymieniać. Opłacalnie cenowo i skutecznie głównie do grania jak w temacie. mam takie warianty na dzień dzisiejszy, bliżej której strony patrzeć jeśli chodzi o cenę, części oraz osiągi:Obudowa Cooler Master RC-311B-SKN1 Czytnik

kilka podstawowych pytan przy wyborze komputera-2000 zl

witajcie,jestem kompletnym laikiem w sprawach komputerow, a nadszedl moment, ze czas zmienic starego PC na nowego wiec chcialam od Was zasiegnac kilka informacji, ktore moglyby byc pomocne przy wyborze nowego sprzetu, gdyz nie chcialabym zaufac jedynie Panom ze sklepu, zeby nie wcisneli mi czegos zbednego lub marnego :/Tak wiec, na skrzynke chce przeznaczyc kolo 2000 zł. + okolo 800 zl na...
  • Archiwum
  • napisane 19 09 2008 16:29
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1594