Skocz do zawartości

dysk vaio 500gb

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: dysk vaio 500gb

[Sprzedam] Dysk 500GB W Obudowie VAIO 2,5" od 1zł

Witam wszystkich zainteresowanych moja aukcjaMam do sprzedania dysk 500gb w obudowie VIO,po podłaczeniu do portu USB netbooka dysk pracuje cicho lampka w obudowie świeci a ja nie mogę go sformatować pomimo że jest na liście w menedzerze urzadzeń.Według mojej oceny sprzet jest...
  • Giełda
  • napisane 30 12 2010 22:48
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2962

[inne] Problem z instalatorem windows xp

witam Chcialem zwrocic sie o pomoc w rozwiazaniu problemu. Wiem ze temat moglbyc walkowany wiele razy i moze nudzic lecz potrzebuje pilnie wyjasnienia co sie dzieje i jak mozna ten problem rozwiazac. Mianowicie: Znajomy poprosil mnie o przeinstalowanie windowsa na swoim stacjonarnym kopmputerze firmy sony vaio. model vcc-ra304 Poi wlozeniu CD instalacyjna...
  • Windows XP
  • napisane 26 02 2007 12:24
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 2667

SONY VAIO SVE 1111M1EW jaki dysk wewnętrzny kupić

Witam,Padł mi oryginalny dysk 500GB (SATA II) w laptopie SONY VAIO.  Miał obroty 5400 rpm i 8MB bufor, Chcę założyć 1TB. Jaki dysk polecacie i czy SATA 2 czy 3?Poza tym czy jest sens brać dysk...

Nowy laptop firmy Lenovo w kwocie 3000-4000 zl

Witam , czy ktos jest wstanie polecic mi jakis dobry laptop marki Lenovo. Interesuje mnie sprzet do 3000-4000 zl . Poprzedni kupilam w granicach 2500 - 3000 z serii Sony Vaio , po roku zepsul sie naped optyczny, obecnie ma 5 lat i szlag trafil dysk twardy. Koszt naprawy + zakup nowego ...

Kupno porządnego używanego laptopa

Witam wszystkich serdecznie, nadmienię że niegdyś bardzo "żyłem" Waszym kochanym forum, wracam po latach kilku, z wieloma pytaniami, ponieważ na laptopach nie znam się dość dobrze (mam sporą wiedzę teoretyczną :D, dużo czytałem...;)   )1] Napisz dla kogo ma być przeznaczony (płeć, przybliżony wiek), na firmę czy osobę prywatną, na raty?Odp: Student, lat 23, osoba prywatna, nie chodzi...

Pomoc w wyborze lapka do 3000zł

Witajcie,mam prośbę o pomoc w wyborze notebooka do 3000zł który uciągnął by GTA V i BF4 w multi, z dyskiem do 500GB. Dałoby się coś takiego znaleść?Jeśli chodzi o stylistyke i ogólną jakość wykonania to najbardziej przypadły mi do gustu Sony Vaio.Czekam na odpowiedzi i...

Witajcie,mam prośbę o pomoc w wyborze notebooka do 3000zł który uciągnął by GTA V i BF4 w multi, z dyskiem do 500GB. Dałoby się coś takiego znaleść?Jeśli chodzi o stylistyke i ogólną jakość wykonania to najbardziej przypadły mi do gustu Sony Vaio.Czekam na odpowiedzi i...

Witajcie,mam prośbę o pomoc w wyborze notebooka do 3000zł który uciągnął by GTA V i BF4 w multi, z dyskiem do 500GB. Dałoby się coś takiego znaleść?Jeśli chodzi o stylistyke i ogólną jakość wykonania to najbardziej przypadły mi do gustu Sony Vaio.Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.

Wycena komputera

Mała poprawka. Intel C2Q 9550 LGA775MSI P45-NEO2-FR2x2GB Corsair XMS2 1066MHz DDR2Tacens PriorTacens Radix III Smart 720WPalit GTX260 896mbCooler Scythe Mugen 2Belinea o.display 2Nagrywarka DVD-RW LG, uznajmy że 50 zł.Dysk Samsung 500GB również przyjmijmy że 50 zł (SATA).Sprzęt złożony w esc.pl (20 Sierpień 2009 ~...

Wycena komputera

Intel C2Q 9550 LGA775MSI P45-NEO2-FR2x2GB Corsair XMS2 1066MHz DDR2Tacens PriorTacens Radix III Smart 720WPalit GTX260 896mbCooler Scythe Mugen 2Belinea o.display 2Nagrywarka DVD-RW LG, uznajmy że 50 zł.Dysk Samsung 500GB również przyjmijmy że 50 zł (SATA).Sprzęt złożony w esc.pl (20 Sierpień 2009 ~ 2970 zł)Podajcie...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Czerwiec 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Dysk WD Caviar Green 2 TB - drugi dzień pracy i problemy

Witam, mam mianowicie taki problem, że wczoraj odebrałem nowy dysk WD Green Cavior 2TB. Okej, zainstalowałem system, zero problemów. Ale miałem jeszcze podpięty drugi dysk 500 gb - gdzie wywalał mi jakiś czas temu smart bad. Odpiąłem go, bo stwierdziłem - po co mi awaryjny dysk....

Niewidoczny dysk twardy pod USB

Witam. Mam problem z dyskiem. Nigdzie go nie widać. Zacznę od możliwej przyczyny. Sprzedawałem komputer z dwoma dyskami: SSD i właśnie tym HDD. Musiałem te dyski sformatować,by nabywca nie posiadł moich danych. Do formatowania użyłem oprogramowania secure erase. Zawsze nim...