Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie...
WitamMam problem ze zdjęciem simlocka w tym telefonie. Otóż wszystko robię z instrukcjami podanymi na tej stronce: http://peb.pl/komorki/107769-samsung-e250-...eczajacy-2.html , lecz nie wychodzi. Po przeczytaniu tego całego tematu wywnioskowałem, że tylko u mnie (po zakończeniu drugiego punktu, gdy już telefon...
kurcze, nie wiem jak ściągnąc simlocka z samsunga e250. czy mozna go sciagnac za pomoca jakiegos programu?? prosze o rady...Czesc, tak mozna z niego sciagnac simlocka za pomaca programu mianowicie Samsung Tool v4.0.4 ale musisz miec do tego cabel usb com jakos tak po...
Siema, potrzebuje wiedzieć jak ściągnąć simlocka poprzez kod na Samsunga E250 - próbowałem już wiele razy kodami Uprom Error i te inne ale nie działaja tylko kasują - resetują ustawienia, jeśli ktoś wie jaki jest kod na Samsunga E250 proszę o kontakt pod gg 198948, bądź mailem...
Witam, Wiem że jest milion takich tematów odnośnie tego Samsunga , lecz z wyczytanych wszystkich tematów nie mogłam się połapać.Więc , Czy da się ściągnąć simlocka z Samsunga Sgh E250 , gdy nie posiadam kabla a kod sieciowy nie jest przypisany 00000000 tym liczbom. Zależy mi na tym strasznie ! Prosze Pilnie na...
Mam kabelek com ale nie wykrywa mi telefonu.Nie mogę ściągnąć simlocka.Telefon SGH E250 i kabelek COM(nie usb).Czy do tego kabla trzeba jakieś sterowniki instalować?Używałem ResManPL3_1, Samsung4.0.4, lucifer samsung v 1.00 BETA by otman-gsm i na zadnym mi telefonu nie wykrywa.Platforma Win XP.Proszę was o porady
czesc, mam problem ze sciagnieciem simlocka z samsung e250 , mam kabel do tego telefonu i mam pytanie czy da rade zdjac go za pomoca kabla , prosze o pomoc w jaki sposob moge zdjac simloka z tego telefonu