Skocz do zawartości

e250 wgranie oprogramowania

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: e250 wgranie oprogramowania

Polskie menu Samsung i LG

Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z ...

Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy

Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez odblokowywaniem/flashowaniem/manipulowaniem...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 28 02 2008 11:09
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 191359

Simlock z SE K800i

Też kupilem SE K800i w angielskim orange i mam pyt (bo jestem kompletnie zielony):1. czy da sie przy okazji wgrac polskie oprogramowanie?2. czy taka ingerencja (zdejmowanie simlocka itp) anuluje mi gwarancje?Z gory dzieki za pomoc...odp.1. mozna ;odp.2. wgranie polskiego oprogramowania...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 23 08 2007 16:06
  • Odpowiedzi: 102
  • Wyświetlenia: 98613

[k810i] zawiesza sie

co jakiś czas , najlepiej raz w tygodniu należy wyjąć baterie z fona , on wtedy robi sobie tak zwany reset oczyszcza swoja pamięć podręczną tak jak w komputerze plik wymiany . wtedy telefon pracuje stabilniej i szybciej .Jeśli błąd się powtarza , być może problemem jest jakiś błąd oprogramowania , a w sumie raczej na pewno , ponowne

Wymiana biosu płyty głównej

Wymiana biosu płyty głównej.Dzięki wymianie BIOS-u płyty głównej można nie tylko poprawić wydajność urządzeń wejścia/wyjścia, ale i umożliwić sobie korzystanie z dysków twardych powyżej 37 i 137 GB. Korzyści płynące z wymiany biosu to również możliwość instalacji nowszych procesorów i eliminacja różnego rodzaju błędów. Jednak, jeżeli niema takiej potrzeby i komputer chodzi stabilnie to nie...
  • Archiwum
  • napisane 26 02 2008 19:00
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 9912

TP-Link MR3420 v2 Problem z oprogramowaniem

Witam. Mam problem z routerem TP-Link MR3420 v2 i modemem ZTE MF821, modem był widziany przez router a pozniej go rozłączał. Zainstalowałem więc Gargoyle jednak to nic nie dało. Przeczytałem gdzieś, że aby wrócić do starego oryginalnego oprogramowania należy zainstalować openwrt-ar71xx-generic-tl-mr3420-v2-squashfs-factory jednak po zainstalowaniu tego...

HTC HD2 - Flashowanie (Android, WM, WP7, Task29, Radio)

Procedury jakie są konieczne do instalowania developerskiego oprogramowania prowadzą do utraty gwarancji producenta. Istnieje również ryzyko uwalenia drogiego sprzętu. Jeśli czujesz się na siłach przeczytaj poradnik i zabierz się do pracy. Pamiętaj Wszystko wykonujesz na własną odpowiedzialność i ja za to nie odpowiadam. Instalacja ROMu i radia w HTC...
  • Simlock HTC
  • napisane 07 04 2011 17:18
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 39998

Tworzenie pełnego obrazu partycji systemowej

System win xp sp3+sterowniki+oprogramowanie+pelna konfiguracja (do wielkrotnego uzycia po awariach)Potrzebuje wykonac obraz partycji systemowej:1. Obraz ma byc wykonany programem instalowanym w systemie,2. Obraz ma byc na plycie/tach DVD3. Plyta z obrazem ma miec opcje startu i mozliwosc wgrania z niej wczesniej...
  • Windows XP
  • napisane 16 08 2009 15:09
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 31254

Simlock Nokia 6151

Oprogramowanie jest w najnowszej wersji niezmienianej już chyba z 1.5 roku (mimo to i tak wgrałem tą samą wersję poprzez ten nokia updater). Czy mówiąc o wgraniu nowego oprogramowania masz na myśli fullflash?
  • Simlock Nokia
  • napisane 22 06 2007 18:41
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 18819

Jak zaczynaliście przygodę z komputerem?

Witam; a ja zaczynałem od interesowania się elektroniką, lata 70, w 83 lub czwartym, kupiłem komputer Timex 1000 (ZX 81).Na owe czasy taki komputer miał 16kB pamięci RAM i były przystawki zwiększające RAM do 32kB/64kB. Zapis danych był na magnetofonie czyli zwykłej taśmie magnetycznej. Co to była za mordęga żeby coś dobrze zapisać na taśmie, a czas zapisu pliku takiego 32kB 10 min. Siedziałeś...

Simlock z SE K800i

TEMAT ROZBUDOWAŁEM NIECO I PRZENIOSŁEM tUTAJPORADNIK SE+PATCH I SIMLOCKPOPRAWIłEM LINKI DO PROGRAMóW xD co do oprogramowania znaczy plików MAIN dajcie znac , sprawdze czy upy sa aktualne i podam xDQuick_accessplikiSeTool2Lite+v1.11XS++SIMLockPatchGenerator_v2.1program Qmarker w folderze SeTool2Lite, stery flash usb na moim chomiku :gg-ssetup.exepliki...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 23 08 2007 16:06
  • Odpowiedzi: 102
  • Wyświetlenia: 98613

Problem z myszą USB Cordles Logitech LX7

Sprawdzilem i mysz bez problemu instaluje sie na innych komputerach.Na swoim zas, nie jestem w stanie zainstalowac, zadnej myszy bezprzewodowej.Udalo mi sie zainstalowac mysz jako "Mysz zgodna z HID" na sterownikach z XP. Dziala, ale nie ma mozliwosci definicji klawiszy i pracy.Po wgraniu oprogramowania...
  • Archiwum
  • napisane 21 10 2007 17:49
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3764

Prosze o pomoc! Sim-Lock Motorola W208!

Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, LG, NEC...! Cena...
  • Kosz
  • napisane 06 10 2007 17:41
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2778

Internet radiowy a podział na 2 PC

A co takiego ma ten router, co będzie mi potrzebne do zbudowania tej małej sieci ?mozliwosc wgrania innego softu ktory obsluzy Ci toO co chodzi z Tym alternatywnym softem, czy to jest jakiś mod do obecnego softu jaki znajduje się w routerze, jeżeli tak, to w jaki sposób go wgrać do RouteraMozna wgrac alternatywne ...