e4600 bez aktualizacji powinien chodzic. Ten restart to tzw. double-boot, wiele płyt tak ma - tak są zaprojektowane, to nie jest żadna usterka, nie wiem czy nowy bios coś zmieniłTo jak z tym E4600 będzie wszysko dobrze,to zapewne i z E4500 też będzie git.Czy wszyskie płyty z P35 tak mają?Jaki procek maksymalnie na...
Może pomoże Ci w podjęciu decyzji mały test jaki odkopałem na jednym z portali http://www.pcworld.pl/testy/recenzja/DLM00027-lexmark_e460dn.html#readCo do eksploatacji to możesz wejść na dowolny sklep z akcesoriami do drukarek i sprawdzić ceny tonerów i bębna. Np. tu: http://www.centrumdruku.com.pl/lista.cd?q=...
procka lepiej weż już E7200 lub (E8200) ,jest to nowocześniejszy proc i lepiej się kręci od E4600 ktory jest już przestarzały. ( ok 380zł)płyta nie jest zła ,ale są lepsze, proponuje też foxconn P35A-S ,ok 280złpamięc tą co podałem OCZ.reszta ok.proponuje takie coś ,widze że spadłeś z ceny:[775] Procesor Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 6MB BOX 495.00 (...
witam wiec mam taki maly problem od tygodnia oblusguje nowy komputer i sporo rzeczy sciagam wczoraj zalaplem wirusa ktoremu avast nie dal rady niestety zrobilem formata i jest wszystko okmam dosyc dobry komputer e4600 / 2x1 800 geilawiec problemu chyba z anytiwrusami itd nie bede mial? chodzi o to aby nie mulil podczas gier:)obecnie mam kaspersky...
Mianowicie, w pewnym momencie jak gram w gre mój komputer dostaje okres czy jak to można tam nazwać, wygląda to tak że gra staje i zacina się dzwięk, generalnie nieraz udaje mi się to opanować ale widze że detale się sypią i dotego internet odcina (mam przez karte sieciową) tak jak by od wszystkich użądzeń nagle na chwile odcięto zasilanie. mam płyte Gigabyte GA EP35 DS3R, procesor intel core...
Czesc mam windows vist home premium procesor to intel core 2 duo cpu e4600 @2.40ghymemory 2047mb systemtype32-bit operating system karta graficzna to geforce 8500 gt no i czemu ta plyta mi niedziała moze wiecie to dajcie mi odpowiedz fenks
Co chcesz od płyty Gigabyte ? Tania i bardzo dobra płytka jak na swoją cenę. Procesor jest wystarczający.Właśnie jackass proponował gigabyte a wcisnęli gościowi podstarzałego P5B, no i jeszcze zamiast e8200 dali e4600 - no ale teraz to już musztarda po obiedzieZasilacz w sumie nienajgorszy, NeoTecki są całkiem ok, dobrze tez ze zamienili Gigabyte z...
dziekuje tylko ze niestety po napisaniu wiadomosci udalem sie do sklepu ze znajomym i zaproponowano nam taki sprzet Procesor Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz 6MB cache s. 775 Box 539,00 ( e4600)Płyta główna Gigabyte GA-P35-DS3L IP35 s775 235,00 (Asus P5B s.775 i965 DDR2 sATA2)Pamięć RAM Kingston 2GB DDR2-800 Dual Chanel Kit Non-ECC 115,00 (geila 800...
i znowu mam pytanko bo dokupuje sobie dysk jaką różnice wnosi Cachei czy warto ewentualnie kupić Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz BOX zamiast Intel Core 2 Duo E4500 2,2GHz 2MB BOX czy może dołożyć jeszcze do karty i kupić jakiś inny model GF8800GT ponieważ mam dodatkowe 50 zł na częściznalazłem taką kartę cena jest niezwykle kusząca co o niej sądzicie
Witam kolegów! Chciałbym złożyc sobie teraz kompa za nie więcej niż 1300zł przy czym dysk (niestety ATA, 250GB) już mam i nagrywarkę dvd również. Myślałem nad tym żeby kupic takie części: -Procesor Intel Core 2 Duo E4600 2,4GHz 2MB BOX (da się go kręci? i na ile?) albo jednak może lepiej Procesor Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GH 1MB BOX?-Płyta...
e4600 bez aktualizacji powinien chodzic. Ten restart to tzw. double-boot, wiele płyt tak ma - tak są zaprojektowane, to nie jest żadna usterka, nie wiem czy nowy bios coś zmienił
Witam.Jestem bardzo zielony,dlatego pytam przed kupnem,aby nie było za póżno.Czy trzeba aktualizować bios w tej płycie(procek ma być E4600).Czy może zrobić to sprzedawca?Czy sam poradzę sobię z tym,a może są jakieś linki w necie jak to zrobić i w ogóle czy to potrzebne?