Witam jak w temacie :) można było się domyślić ....mam zestaw (wszysto co mam pisze w sygnaturze) i mam tą zacną plytkę GA-X48-DS4I zamieżam kupic Xeon'a X5450 lub E5450 (gotowego na LGA 775) ,ale na stronach nie mogę znaleźć żę procesory będą kompatybilne z tą płytą , bo niema mikrokodów czy coś ! czy to prawda czy ja źle szukam??? Ew. Jeśli nie...
Osobiście zacząłbym od grafiki i zasilacza - to zawsze przełożysz. Potem dysk - też spokojnie przełożysz. Niestety ale pamięć, procek i płytę trzeba już kupić razem, ewentualnie po kolei, tu niczego ze starego kompa nie wykorzystasz.Możesz również pokusić się o kupienie Xeona na LGA 771 i uruchomić go na twojej płycie (np E5450, X5450, X5460, X5470) nie...
Intel Xeon X5450 z adapterem na LGA775, odpowiednik Intel® Core™2 Extreme QX9650Procesor X5450 to quad core z wysokim mnożnikiem, co oznacza iż bardzo dobrze powinny poddawać się overclockin’owi.Procesory Xeon, to procesory do serwerów i stacji roboczych przeważnie wieloprocesorowych. W większości pochodzą z najlepszego kawałka wafla krzemowego.Jak widać są to sztuki z steppingiem E0 SLBBE,...
Intel Xeon E5440 z adapterem na LGA775, odpowiednik Intel® Core™2 Q9550Procesor E5440 to quad core z wysokim mnożnikiem, co oznacza iż bardzo dobrze powinny poddawać się overclockin’owi.Procesory Xeon, to procesory do serwerów i stacji roboczych przeważnie wieloprocesorowych. W większości pochodzą z najlepszego kawałka wafla krzemowego.Jak widać są to sztuki z steppingiem E0 SLBBJ, procesory...
Witam mam problem chodzi o to ze odpalam kompa siedze jest wszysko dobrze dopoki nie odpale gry tzn (counter strike ) wtedy po jakims czasie tzn czesto jest to po uruchomieniu gry zawiesza mi sie komputer jest to denerwujace poniewaz nie mam zbyt szybkiego sprzetu a musze zrobic restart a kumple czekaja az wejde jezeli ktos by mogl w jakims stopniu pomodz bede bardzo wdzieczny.