Witam.Mam zamiar zmienić mój procesor Pentium Dual-Core E5200 2,50GHz którego mam w sumie podkręconego do 3 GHz.Planuję zmienić procka na inny tak do 200zł. Myślę o Pentium Dual-Core E5700 3.00 GHz.Nie wiem na pewno czy warto zmieniać, czy będzie dużo wydajniejszy ? Co do E5700 to dobrze się go podkręca ? Bo E5200...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam, nie lubie sie rozpisywac wiec napisze wprost ;D Jaki procesor byłby najlepszy do tej płyty (P5P41T LE)do gry w cs go?(chce wyciagnac te 120fps, obecnie mam 60)Dodam że mój obecny to Intel Pentium E5700 @ 3GHZ (2rdzeniowy smiec :wallbash: )
Zalecam wymianę zasilacza na bardziej zaufaną firmę n.p. OCZ lub Corsair.Przydało by się OC procesora, jeżeli jednak tego nie umiesz, zalecam wymianę na coś lepszego np. E5700.licytuje aukcje i czy wedlug was 350 zl za nia to dobra cena ?Zależy czy karta używana czy nowa... Jeżeli karta jest nowa, to bardzo się opłaca! Jeżeli karta jest jednak...
Właśnie sobie zamówiłem procesor Intel E5700 (Nareszcie upgrade od tego Pentium 4! =D ) i się tak zastanawiałem, jaką najlepszą kartę graficzną mógł bym wsadzić razem z tym procesorem? Nie że będę kupował, ale jestem ciekaw.Dzięki z góry!
E5700 to bardzo dobry procesor jak na swoja cene Kupuj go i sie nie zastawiaj, chyba ze do tych swoich 250zl znajdziesz cos z wyzszym numerkiem z serii E Pozniej tylko jakies dobre chlodzenie i OC I wtedy procek wymiata A tak z ciekawosci, twoja plyta glowna wogole obsluguje procesory dwu rdzeniowe? (Jakos sam nie moglem znalezc)
Witam, chciał bym się dowiedzieć, ważnej sprawy gdyż posiadam płyte główną "MS7504VP" dla zestawów w Fujitsu-Siemens. Jest tam podstawka LGA775 i podobno posiada Chipset - NVIDIA® MCP73PV single chipset, chociaż z tym chispetem nie jestem wystarczająco pewny, gdyż trudno znaleźć jakie kolwiek informacje o tej płycie głównej, ale sądze, że moje są wiarygodne. Płyta posiada stary...
wymiana e5200 na e5700 to największa głupota jaką słyszałem , krecisz tego co masz i masz to samo za free... jakie nasz chłodzenie na procku ? przy dobrym chłodzeniu leci on na 4 -4,2GHz