Skocz do zawartości

e590

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: e590

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

[2000-3000] Zestaw do biura

Witam,poszukuję komputera do za 2000-3000tys, który będzie wykorzystywany w zasadzie do wszystkiego z wyjątkiem gier, przynajmniej w najbliższym czasie. Chcę zmieścić się w tej cenie z budą i systemem, a więc od tej kwoty trzeba odliczyć 400zł na Windowsa 7. Od zawsze marzyłem, żeby samodzielnie złożyć...

Polskie menu Samsung i LG

Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...

Opis zdjęcia Sim-Locka z Samsung G600 i J700

Witam.Jak ściągnać simlocka z Samsunga E590 ?
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 04 2008 16:30
  • Odpowiedzi: 53
  • Wyświetlenia: 201572

Simlock Samsung E590

Witojcie! Posiadam Samsunga e590 i zapierona niewiem jak zsciągna z niego silocka czy kablem czy za pomoca jakiegos programu lub kalkulatora sam juz niewiem Zgóry dziekuje za jakas rade co z tym zrobic Pozdrawiam
  • Simlock Samsung
  • napisane 11 08 2008 12:33
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4943

problem z samsungiem e590

Witam, mam taki problemik otóż próbowałem zjdąc simlocka z niego sposobem znalezionym na jednej ze stron w internecie, tyle że nie było możliwości znalezienia kodu do niego więc spróbowałem z uniwersalnym *#7337# bodajże i po wyskoczeniu jakiegoś okienka (nie zdążyłem przeczytac więc nie powiem co to było ) po ponownych uruchomieniu telefonu mój imei jest równy samym 0 O co tu może...