Witam.Kilka dni temu kupilem sobie nowy komputer, a raczej czesci ktore wczoraj poskladalem do kupy. Niestety cos jest nie tak jak powinno... Komp uruchamia sie, ale wczytanie windowsa zajmuje mu strasznie dlugo czasu. A gdy wlacze jakas gierke to juz wogole odmawia posluszenstwa, a mianowicie zacina sie, skacze, generuje jakies strasznie dziwne kolory...
procek do wymiany na E8200 , bo ten E6550 to już przeżytek!Dysku nie bierz wersji ES bo są głośne.Nie kupuj budy z zasilaczem! Ten feel 3 to mega syf !weż chieftec 450W + jakas buda.proponuje:775] Procesor Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz 6MB BOX 443.00 ...
ok, a jaka jeszcze plyte byscie proponowali do e8200 ? najlepiej cos msi lub asusa lub gigabyte'a by nie trzeba bylo biosu aktualizowac? a chodzi mi o te firmy bo sa popularne latwo je znalezc a sprzedaz wysylkowa mnie nie interesuje zbytnio z góry dziekiP.S. czy wybrana przeze mnie ...
poczytalem troche postow i chyba powinienem kupic jakis zasilacz 450W lepszej firmy niz brac jakis badziew z obudowąpoza tym chcialem spytac o grafike GeForce - dlaczego GF 9600 jest tanszy, co oznaczaja literki GT, GTS i GTXczy ram kingstona, czy lepiej jakas inna firmez grubsza to chyba wszystko, czekam na wasze...
Witam!Do sprzedania mam używany laptop, niestety już nie ma gwarancji. Pełen komplet - z pudełkiem i dokumentami. Stan bardzo dobry, na matrycy można się dopatrzeć jakiś dwóch/trzech troszkę jaśniejszych punktów, ale to chyba normalne, bo kolega na swoim nowym Lenovo z serii G ma coś podobnego. Na prawdę nie chcę się z nim rozstawiać, ale zmusza mnie do tego sytuacja. Do...
Cześć!Nie tak dawno miałem okazję sprawdzenia możliwości pięknej obudowy firmy Cooler Master, a dokładniej jej odłamu CM Storm. Pozwolę sobie opisać jej wady i zalety, aby osoby, które będą chciały zakupić ten produkt. Krótko mówiąc – jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jej wykonaniem i zapewne ktoś, kto ją kupi będzie miał to samo wrażenie! No ale nie owijajmy w bawełnę, tylko...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Do max 3k NIE KUPISZ laptopa, który będzie się nadawał do pracy z grafiką. To, że laptopy mają matrycę FHD nic nie znaczy. Jedyny sensowny laptop do jako takiej pracy z grafiką to MSI GP60 z dobrej jakości matrycą (PLS Samsunga - IPS) o rozdzielczości FullHD lub Acer V5-573G z matrycą IPS. Cała reszta...
Czasy poczciwej myszki, która ze mną pracowała i grała już minęły. Zasłużyła ona na emeryturę – działa teraz z moim tatą. Ja zacząłem zastanawiać się nad czymś, na czym pogram i w końcu będę miał myszkę z prawdziwego zdarzenia. Wiele opinii przeczytałem, wiele dyskusji zawartych na forach i w końcu zdecydowałem się na zakup tej, która sprawi, że może coś w końcu kiedyś wygram, a nie będę...
Witam wszystkich ! Napisałem ten temat ponieważ poszukuję osoby do współpracy. Mianowicie szukam zdolnego grafika, który będzie w stanie dla mnie stworzyć projekt graficzny do mojego całkowicie nowego serwisu internetowego/biznesowego. Jak zapewne zauważyliście w tytule tematu zastosowałem dwa określenia a mianowicie "WordPress" oraz "Joomla"....
Tak jak w temacie. Mam zamiar poprawić parametry mojego staruszka. Nie mogę nazwać się jakimś kompletnym "lajkiem" w tych sprawach, ale wolę się o to zapytać ludzi bardziej światłych w tym temacie. Moim celem jest upgrade kompa pod kątem gamingu. Priorytetem jest można powiedzieć GTA V , więc nic lepszego ani nic gorszego pod względu ewentualnych podzespołów wybranych na podstawie tych...
Specyfikacja:- zasilacz Corsair vs 450w- GTX 650 ti boost od ASUS- AMD Phenom II x4 945- płyta Gigabyte M52L-S3- 3x 2gb ram Windows świeżo zainstalowany, sterowniki ze strony geforca i z plyty dolaczonej z plyta glowna. Witam,moj problem polega na tym iz, podczas grania w jaka kolwiek gre w przeciagu 1~30 min pojawia się jednolity kolor na ekranie....