Mam system windows 7 professional 34 bit. dzialal wczoraj normalnie a dzis przy wlaczaniu na samym prawie poczatku wyskoczyl mi napis na czarnym tle NISGA IS COMPRESSED. PRESS CTRL+ALT+DEL BY RESTART.Nic nie dziala. próbowałam wciskać f11 ale rozbil sie pisk, próbowałam też ctrl alt i del ale blad sie ponawia ciagle. Co mam robic? Pelna nazwa specyfikacja to...
Witam,mam problem z eMachines E732ZG otóż dziś sformatowalem go z XP (na xp normalnie działał internet) na windows 7 wszytko fajnie działa oprócz internetu próbowałem instalować sterowniki że strony producenta itd i nic proszę was o pomoc bo już nie daje rady od ponad trzech godzin próbuje to zrobić..
witam wszystkich.Mam problem z moim laptopem EMACHINES D620 od dobrego roku komputer włanczał się jak mu się chciało tzn podczas włączania go wiatrak startował cd-rom tez diody od zasilania również ale obraz był czarny nic się na nim nie pojawiało musiałem po 10-20 razy go włączać i wyłączać aż wkoncu zaskoczył i normalnie działał i tak było Przez...
emachines e250 netbookprocesor Intel Atom 1.6ghzRam 1gb DDR2grafila intel hdsystemy windows XP, 2000, debiam 6, ubuntu 12, knopixx 6dysk 500gba także zwykły Pcetprocesor sempetron 2500 1.6ghzram 768grafika GeForce 5500fx 128mbdysk 320gbmonitor lg 22"i też kilka inny komuterów i laptopów
musi być laptop, to prezent na 18-tkę. I musi mieć 17 cali. To potrzeby solenizantki.Ja się gubię w procach i GPU mobilnych.Jeszcze mi te wpadły w oko:http://allegro.pl/hp-dv7-250gb-17-3-4gb-ram-subwoofer-okazja-i2432415191.htmlhttp://allegro.pl/acer-emachines-g730zg-p6200-2-13-4-320-hd6370m-vat-i2421697172...
Witamposzukuję netbooka na studia, do przeglądania stron internetowych i jak da rade to do pogrania w starsze gierki.Znalazłem kilka które mieszczą się w przedziale cenowym który mnie interesuje:Asus Eee PC 1001PXDProcesor: Intel® Atom® N455 1,66 GHzPrzekątna ekranu: 10,1 calaPamięć RAM: 1 GBPojemność dysku: 250 GBModel karty graficznej: GMA 3150 ...
Witam. Mam komputer Acer eMachines i chce ustawić aby miał taką samą wydajność na baterii jaka i na podłączeniu sieciowym. Wie ktoś moze jak to ustawić???Jeżeli nikt nie wie o co mi chodzi to wyjaśniam. Na podłączeniu komputera do gniazdka sieciowego laptop ładnie śmiga, lecz tylko jak gram na baterii strasznie sie zamula.Z góry dziękuje.Parametry:intel...
Witam.Od jakiegoś czasu mam na laptopie zainstalowanego UBUNTU, jednak problem pojawia się w chwili gdy po jakimś czasie bezczynności wygasza ekran. Niekiedy pomimo próby 'zbudzenia go' nic sie nie dzieje i muszę całego laptopa uruchamiać od nowa. Dodam że laptop to EMACHINES E525. Wcześniej były problemy z nie działającym apletem jasności...
Z Everest: Nazwa płyty głównej eMachines G730Czyli taka sama jak model laptopaNa dole można zdjąć całą obudowę bądź tylko część, Zdjąłem część i tam jest dysk twardy, pamięć RAM i chyba karta sieciowa (był na niej adres MAC więc chyba to ona). Bateryjki/zworek nie było. Pewnie jest dalej a jak zdjął bym całość zerwałyby się plomby :/
Witam.Nie wiem jakim cudem w BIOS'ie pojawiło sie hasło. Wcześniej go nie było ;/Teraz nie mam dostępu do BIOSA. Znalazłem kilka programów ale są odpalane z boot CD a niestety botowanie jest ustawione z HDD.Próbowałem hasła:BIOS, CMOS, PHOENIX, ADMIN - także małymi literamiLaptop:Acer eMachines G730GWersja BIOSa: PHOENIXSystemy:Windows 7Linux UbuntuCo...
Siemanko.Sprawa przedstawia sie tak. Moj brat ma laptopa eMachines E525 i zalal go piwem. Troszke sie go wylalo. Oddal go na gwarancje i mowili, ze plyta glowna jest popsuta i, ze naprawa wyniesie 1200zl! Komp normalnie sie wlacza, wszystko chodzi jak nalezy procz klawiatury. Podam przyklad problemu. Wciskam klawisz 'z', a wyswietla mi...
Jaki masz w tej płycie bios, nie jest to przypadkiem HP lub e-machines? To jest zdaje się produkt rebrandowany dla HP lub emachines, nie wiem czy jakiekolwiek możliwości OC w tym biosie są. Trudno nawet znaleźć jakie złącze AGP tam jest, chociaż wydaje mi się, że agp 4x.
WITAMPotrzebuję Waszej pomocy w wyborze kabla . Chcę oglądać filmyHD z laptopa na telewizorze .Laptop eMachines E 525 - telewizor LCD toshiba KLIKJaki mam kupić kabel żeby odbierać na tym tel filmy w HD ?