Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
Witam,jestem grafikiem i poszukuje jakiegoś dobrego notebook'a w przystepnej cenie ok. 1600zł Wymagania:Dysk twardy: 80GB i więcej...Pamiec RAM: 1024 i więcej...Procesor: 1,86GHz i więcej...Napęd: Dwuwarstwowa DVD lub coś lepszego...Matryca: 15,4" i więcej...Karta Graficzna: tu właśnie nie wiem co wybrać jaka bedzie najlepiej sie sprawdzala. Przedewszystkim chodzi o prace w programie...
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum i potrzebuję pomocy. Mam dwa laptopy firmy Acer jeden to extensa5220 a drugi aspire 5720zg, extensa chodzi na xp a aspire na viscie. Obydwa są wyposażone w karty Wlan802.11b/g. Udało mi się bezprzewodowo połączyć je w siec jedna nie...
Witam.Chciałbym podłączyć Laptop Acer 5220Extensa do telewizora PHILIPS 32 PFL 5322.W instrukcji telewizora pisze"Telewizor może być używany jako monitor komputerowy.UWAGA.Podłączenie komputera jest możliwe wyłącznie przez złącze HDMI.Złącze VGA nie jest obsługiwane"Natomiast w laptopie nie ma wyjścia...
Witam.Mam problem z kartą SD w Extensa5220.Mam starszą 128 MB(Kingston) i wind ją widzi,działa bez zarzutu.Kupiłem 2 GB EMTEC i jest problem.Chce ją sformatować a on mi na to,że się nie da.W linuxie wszystko jest OK.Na kompie w pracy udało się ją sformatować bez problemu(też mamy XP).Jak chcę zaktualizować sterownik...
Witam!Jestem od niedawna posiadaczem Acerka 5220Extensa, wszystko było cacy do momentu sformatowania dysku i postawienia na nowo systemu. Działa 99% wszystkiego oprócz jednego drobiazgu, nie działa kombinacja przycisków Fn + inne np. pogłaśnianie. Sorki zapomniałem dodać że zainstalowalem Windowsa XP + SP2....
tez mam problem, moze ktos pomoze? mam lapka ACER EXTENSA5220 i chce podlaczyc go do internetu mobilnego . ma wszystkie gniazda na karty PCMCIA i EXPRESS CARD. Nie wiem tylko jaka karte kupic, czy bede musial kupic karte abonamentowa np PLUS GSM lub ORANGE czy moge kupic jakas karte dostepna w internecie ktorej nie...
Jeśli nie wgrałeś sterowników do grafiki to pewnie to jest przyczyną. Sprawdź w menagerze urzadzeń jaką masz kartę, jesli jest to standardowa karta graficzna, to sprawdź programem everest jaką masz grafikę albo podaj dokładny model laptopaNie mam sterownikow i nie wiem ktore sa potrzebne. W managerze mam 'pytajniki' przy:Kontroler EthernetKontroler magazynu masowegoKontroler...
Witam,Mam dwa problemy z Acerami - pierwszy z nich...Zakupilem wczoraj Acera Extensa5220 z linuxem (byl tani ) i po kilku godzinach lamania glowy i czytania na sieci odnosnie instalki XP zainstalowalem syatem. Zdziwilo mnie bardzo i chyba bardziej zmartwilo to ze przy nowym systemie (czystym bez zadnych programow)...
Kupiłem płytę GA-EX38-DQ6 rev 1.1. Do tej pory (przed zakupem płyty) wykorzystując stworzoną przez siebie płytę DVD byłem w stanie w trybie DOS'owym uruchomić z DVD takie programy jak PQMagic, Norton Ghost oraz wiele innych. Nigdy nie było problemów z uruchomieniem tak stworzonej płyty na wielu płytach głównych, markowych komputerach Dell czy notebook'ach.Dodatkowo całe oprogramowanie...
Witam.Jestem tu nowy i lapka też mam od niedawna(miesiąc-Acer Extensa5220) ale inatalowałem XP Home bez żadnych kombinacji.Normalnie włożyłem płytę i zaczęła się instalacja jak na normalnym kompie(oczywiście musiałem w biosie przełączyć z AHCI na IDE bo nie widział dysku)Prawie wszystkie sterowniki trzeba było...
Witma. Mam wieklą prośbę dyż potrzebuje sterownika pod WN XP. Sterowniki do laptopa mam zainstalowane ale wydaje sie ze nie wszystkie skoro caly czas mam zank zapytania w menadzerze urządzeń. laptop to ACER EXTENSA5220. W załączniku dodaje fotke z menadzera urządzeń. Bede bardzo wdzieczny za wskazanie mi sterownika....