Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 Folder = H:\64bit- Home Premium...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
jak w temacie, prosze o sprawdzenie logów OTL logfile created on: 2012-12-21 10:50:29 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Piter\DesktopWindows XP Home Edition Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Poland | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Witam!Tak jak w tytule mam problem z vc++. Podczas instalacji gry pojawił się komunikat, że vc++ jest niepoprawnie zainstalowany.Postanowiłam go naprawić jednak wtedy pojawił się drugi komunikat:http://oi59.tinypic.com/z5nbn.jpg To samo stało się przy próbie deinstalacji. Wszystkie czynności wykonywałam z poziomu administratora. Pomóżcie proszę! Przekopałam się przez tyle informacji i nic...