Skocz do zawartości

f250

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: f250

[Sprzedam]modem adsl, czytniki kart, kable, okulary, etui, uchwyty do nawigacji itd.

WSZYSTKIE RZECZY SĄ NOWE. Zapraszam do zakupów.KLAWIATURA DO LAPTOPA - 25 PLNCZYTNIK KART PAMIĘCI - 2 PLNCZYTNIK KART PAMIĘCI + USB - 5 PLNSPAM killer (CD) - 5 PLNŚLEDŹ FIREWIRE - 5 PLNMODEM ADSL (NETIA, NEOSTRADA) - 20 PLNADAPTER KIESZEŃ 5,2">3,2" - 5 PLNTORBA TERMICZNA - 5 PLNKABEL DVI - 10 PLNSILIKONOWE ETUI - 2 PLNKABEL JACK/3CZINCZ - 5 PLNKABEL 3CZINCZ/JACK - 5 PLNUSB...
  • Giełda
  • napisane 28 06 2011 17:18
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1883

Simlock Samsung SGH-E250

Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3. zmieniamy kod CNK:...
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 08 2007 11:43
  • Odpowiedzi: 35
  • Wyświetlenia: 135569

Logi - Profilaktyczne sprawdzenie

WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...

Logi - csrss.exe - włam na facebooka

Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...

rdzenie widmo i ich przeciazenia

Witam specyfikacja processora to AMD Phenom II X4 960T Quad Core AM3 czyli widac ze jest po prostu 4 rdzeniowy a u mnie taka niespodzianka (patrz screen) nie dosc ze jest ich 6 to zdarza sie tak ze wszystkie chodza na 100% i strasznie mnie to denerwuje prosze o pomoc tutaj logi :otl.txtOTL logfile created on: 2012-06-19 11:58:52 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.49.0 Folder =...

Polskie menu Samsung i LG

Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...

Simlock Samsung f250

Witam. Siostra kupiła ostatnio w erze samsunga f250. No cóż telefon jak telefon... ale jest pewna wada nie mogę nigdzie znaleźć sposobu żeby zdjąć simlocka. proszę więc o podanie jakiegoś sposobu żeby go usunąć. Z góry dzięki.
  • Simlock Samsung
  • napisane 25 08 2008 22:01
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6812

Simlock Samsung f250

Witam jak zdjac simlocka z samsunga f250 prosze o odpowiedz
  • Simlock Samsung
  • napisane 25 08 2008 22:01
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6812