1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera, który dodatkowo posiada funkcję...
Ostatnio zdecydowałem się na zmianę mojej poczciwej gadziny (Nokii N-Gage) na coś nowszego. Mój wzrok na jednej z aukcji przykuła Nokia 5230. Po szybkim zapoznaniu się z telefonem zdecydowałem się na zakup który wraz z przesyłką kosztował mnie 515 zł. Po ponad tygodniu użytkowania pragnę podzielić się z...
Chciałbym zwrócić uwagę na ostatnie oszustwa na Facebooku. Otóż kilku cwaniaczków z firm marketingowych zauważyło jak łatwo żerować na naiwności użytkowników Facebooka. Wystarczy tylko założyć fikcyjne konto na Facebooka i napisać, że pierwsze 300 000 osób którego polubią ten...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Zapraszamy do udziału w nowym projekcie DDTank! Możecie od teraz dzielić się z nami swymi pomysłami na rozwój gry! Czekają nagrody!http://www.facebook.com/events/193127374104249/... Zasady :::1. Umieść grafikę dotyczącą DDTank (swego własnego autorstwa lub zrzut ekranu) na podanej stronie www.facebook...
Jeśli chodzi o braki w wyposażeniu, kamery, mikrofony to nie ma co się przejmować, wiadomo nie są to dobre czasy i każdemu, większości jest lekko w kieszeni, tak łagodnie mówiąc. przyznam wam się że żeby nie promocja DIALOG-u telefon za złotówkę plus telefon za darmo, to do tej pory nie stać mnie by było na linię ...
Witam serdecznie.Mieszkam w domku, a w domku obok mieszka moja rodzina.Chcielibyśmy mieć możliwość łatwego, stałego i darmowego kontaktu telefonicznego między naszymi domami bez użycia komputerów (aparaty telefoniczne,...
Witam, chciałem zapytać czy w plusie jest mozliwosc zrobienia darmowego internetu w telefonie tzn. kumpel w erze ma za free siedzenie na necie a za kazde sciagniete 50kb placi 20gr, ja weszlem na chwilke na neta i zjadlo mi 2zł ;/ czy jest do tego jakas specjalna konfiguracja? Aha i jeszcze jak to jest z gg na
LG GT540 Swifthttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=pFvws6ZlIvY LG Swift (LG GT540) - to telefon z systemem operacyjnym Android dla wszystkich, którzy zaczynają swoją przygodę z telefonem z ekranem dotykowym. Smartphone oferuje intuicyjne menu oraz łatwą obsługę. LG Swift pozwala użytkownikom korzystać z różnych aplikacji systemu Android oraz automatycznej synchronizacji konta pocztowego za pomocą...
Rejestruj domeny, szukaj promocyjnych pali-kodów i odbierz darmowe konto hostingowe. Rozpoczęliśmy nową akcję promocyjną w 2BE.PL. Każdy kto zarejestruje domenę .pl ma szansę otrzymać bezpłatne konto hostingowe Nikodem. Wystarczy znaleźć kod promocyjny i wpisać go przy rejestracji domeny. Kody znajdziecie w różnych miejscach internetu. Po wskazówki...
Z nowych gier polecam: Battlefield 2 Bad Company. Na facebooku można nawet dostać darmowy klucz do niego jak się roześle 3 linki promujące grę. A z klasyki heroes of might and magic III (wszystkie części i dodatki) ;-) no nie ma lepszej strategi.[mod]Cezar jeszcze raz napiszesz...
Wygląd zazwyczaj jest już w gotowych silnikach forów, chyba że piszesz swój skrypt, wtedy zainteresuj się szablonami css.Nie no, np jak ściągne ten gotowy silnik, i tam tło jest zielone, czy moge zmienić na czarne ? Albo nagłówek jest mikołaj, a ja chce psa ?Wszystko zależy od serwera, cenione hostingi nie mają limitu na bazę danych MySQL w której to są tematy i posty, jest ona ograniczona...
RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat w tylnej obudowie. Świetnie wygląda, przy innych szarych, prawie, że prostokątnych telefonach. Dostępne obudowy:...