Skocz do zawartości

flatron 775ft sterowniki

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: flatron 775ft sterowniki

[SPRZEDAM] zestaw komputerowy

Chętnie pozbędę się za godziwą stawkę takiego oto sprzętu:PC:- procesor Intel Core 2 Duo 2,81 GHz, FSB 800 MHz- RAM 2x256 MB, DDR 2, 533 MHz [Kingston]- płyta główna Gigabyte 965GM-S2- dysk twardy 250 GB, 3,5” [Samsung]- nagrywarka DVD Lightscribe [Samsung]- zasilacz 400W [Tracer]- stacja dyskietek- karta sieciowa- wbudowany układ dźwiękowy Realtek- zintegrowana grafika Intel GMA X3000...
  • Giełda
  • napisane 08 06 2011 15:08
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1292

Problem HD4850 z Monitorem CTR

Witam , parę dni temu kupiłem pc i mam kartę hd4850 i mam z nią pewien problem , podczas normalnego użytkowania (przęglądania internetu) (w grach nie) obraz na sekundę staje się ciemny (zanika całkowicie ) i nagle jeszcze raz się pojawia , nie robi to żadnych większych problemów ale jest trochę denerwującea tutaj więcej informacjirozdzielczoś : 1024x768 / 85Hzwersja : 8.50Stopni *C max: 81mam...
  • Archiwum
  • napisane 04 09 2008 18:48
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1073

Monitor LG i Aktualne sterowniki do karty graficznej

WitajciePosiadam monitor LG FLATRON W2252TQTak prezentuje sie moja aktualna wersja sterownika oraz karta graficzna no i ta wersja sterownika ktora chce pobrac (najnowsza):No i teraz problem :Od kiedy mam nowy monitor czyli ten co powyzej (wcześniej miałem małe 17 calowe gówienko...
  • Karty graficzne
  • napisane 24 05 2010 22:58
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2370

Problem z ... No wlasnie z czym ?

Sprzet:Procesor : Pentium IV 3.0 Ghz z HT ( HT disabled )Motherboard : Asus P4GPL-XGrafika : MSI NX7800 ( GeForce 7800GT )Dzwiek : Sound Blaster Live!Ram : 2x Kingston HyperX 512mb 333mhzZasilacz : Chieftec, modelu nie pamietam bo zdjalem naklejke ( dokupowany rok temu )Dyski : 2x Seagate Barracuda IV, SATA, oba 120gbMonitor LG Flatron L1720B,...
  • Archiwum
  • napisane 24 01 2008 00:56
  • Wyświetlenia: 1122

Migający ekran przy odtwarzaniu filmów

Sterowniki do grafiki najnowsze, do monitora zainstalowane? Jaki monitor?Monitor Plug and PlayData sterownika 2001-06-06Wersja sterownika 5.1.2001.0Podpis cyfrowy Microsoft Windows Component PublisherMonitor LG Flatron W2346SMonitor chyba...
  • Windows XP
  • napisane 19 03 2011 12:08
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 12504

Problem z obrazem

Witam. Mam wielki problem... Pewnego dnia siedze sobie na komputrze i nagle zniknal obraz z monitora, byl tylo napis o braku sygnalu. Zresetowalem komputer i przez chwile bylo dobrze i znow to samo. Wlaczylem komputer w trybie awaryjnym i wszystko dzialalo. Postanowilem zrobic formata (przed tem rozkrecilem komputer sprawdzajac czy przypadkiem nie odpielo sie zasilanie od karty, rozkrecilem...
  • Archiwum
  • napisane 01 11 2007 18:17
  • Wyświetlenia: 1051

Monitor po wyłączeniu i ponownym włączeniu jest przyciemniony

Witam!Mam pewien problem z monitorem (a może z kartą graficzną?). Otóż, wczoraj zamieniłam się z bratem monitorem z wcześniejszego LG Flatron L1917S na Samsunga SyncMaster P2250. Na początku wszystko było ok, dopóki nie wyłączyłam monitora (komputer był cały czas uruchomiony) i włączyłam go na nowo - obraz zrobił się zdecydowanie ciemniejszy, jakby...

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...

Problem - Power Saving Mode

Witajcie!Strasznie mnie ten problem irytuje. Podczas grania (tak się dzieje na 3 różnych grach) po pewnym czasie wyłącza się monitor i wyskakuje komunikat "Power saving mode". Trochę starałem się znaleźć informacji na ten temat w googlach ale nic, nie ma żadnej konkretnej odpowiedzi: może kabel, może karta grafiki się gryzie z monitorem, może płyta gł., a może zasilacz.Dużo osób...
  • Karty graficzne
  • napisane 12 01 2009 04:03
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8005

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witam,Proszę o pomoc... przy ładowaniu się systemu, tz. po czarnym oknie z napisem Windows XP i loading czy jakoś tak, które pojawia się przy ładowaniu systemu monitor przechodzi w stan czuwania (zapala się pomarańczowa kontrolka). Komputer chodzi normalnie natomiast monitor nie. Monitor LCD posiadam firmy LG Flatron model L1930P. Karta graficzna Radeon...

Monitor gaśnie na ok. 2 sekundy

Kupiłem niedawno monitor LCD 19 Sony SDM-HS95P. Problem polega na tym, że co jakiś czas, przeciętnie co kilka, kilkanaście minut monitor gaśnie na ok. 2 sekundy. Mam kartę graficzną Intel 915G zintegrowaną z płytą główną Gigabyte GA-8I915G Pro. Wcześniej miałem monitor LCD Flatron 17’ i z tą grafiką i płytą główną działał bez najmniejszych...
  • Archiwum
  • napisane 07 07 2007 18:37
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 5996

Problem z rozdzielczością :/

Siema wszystkim.Mam problem z rozdzielczością.Zacznę,że windowsa miałem wgrywanego w sklepie(i wszystkie sterowniki),w którym zakupiłem komputer .Wczoraj zrobiłem reinstal windowsa i miałem jakoś dziwnie rozdzielczości ustawioną,ponieważ mam monitor 22 cale LG ...
  • Windows Vista
  • napisane 27 07 2010 17:08
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 6939

Wyłączający sie monitor na HD 2400 PRO AGP

Witam. Mam Grafke ATI Radeon HD 2400 PRO AGP. Pomijając początkowe problemy z grafiką 3D mam teraz problem taki, ze gdy włączam jakąś gre to po kilku chwilach od rozruchu gry robi mi sie czarny obraz i wyskakuje mi komunikat że monitor przechodzi w tryb oszczędnościowy i sie nie chce już później włączyć (Monitor to LG Flatron L1760TR). Prosił bym o szybką...
  • Archiwum
  • napisane 06 04 2008 19:57
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1388

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witam. Mam ostatnio od ok miesiąca problem z komputerem (specyfikacja poniżej) mianowicie. Komputer po uruchomieniu ponownym z poziomu Windows czy też po resecie przestaje działać i zalicza totalny zwis czyli:1) Nie wzbudzany jest monitor (tryb standby) i jedyne czym emanuje to czarny ekran...2) Klawiatura powinna po każdorazowym restarcie lub uruchomieniu komputera mrugnąć diodami przy...