Witam,Zamierzam kupić jeden z Thin Clientów w okolicy 100złMa to służyć głównie do udostępniania dysków na USB i drukarkiczy moglibyście mi doradzić jeden z tych które sobie wybrałem?Dodatkowe pytanie - Czy na którymś z tych Thin Clientów sa się zainstalować zwykły Windows XP (nie embeeded)Z góry dzięki za wszelkie sugestie :) 1. Fujitsu...
Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa Fujitsu Siemens Amilo PA 1510. Sprzedaję go, ponieważ jest on mi niepotrzebny, a szkoda aby leżał bez sensu na dnie szafy.Jeżeli chodzi o papiery, płyty i ładowarkę, to niestety, ale takowych brak. Ładowarkę najzwyczajniej na świecie zgubiłem, a z papierami i płytami...
Witajcie.Jakis czas temu kupilem uzywany komputer: Plyta glowna:Fujitsu Siemens - MS-7504VP-PV - Chipset: GeForce 7100Procesor:Intel Core 2 Quad Q8200Ramy:4GB DDR2Karta graficzna:AMD Radeon HD 7700System:Windows 8.1 Jak na moje wymagania sprzet nie jest zly jednak porownujac z moim poprzednim komputerem, ktory jesli chodzi o specyfikacje...
Witam serdecznie.Posiadam na sprzedaż niespotykany komputer PC Fujitsu Siemens, którego wygląd i funkcje przypominają wieżę stereo.Po podłączeniu monitora, myszki i klawiatury uzyskujemy najnormalniejszy w świece komputer stacjonarny.Podpinając tylko głośniki, możemy korzystać z tego urządzenia jak z wierzy stereo.Komputer posiada chłodzenie...
Zaproponowano mi to w Komputroniku, ale też zapytałam o konkretnie te elementy, ponieważ nie znam się na sprzęcie, a ktoś mi podopowiedział co szukać. I wyszło dość po omacku. Niemniej pomoc ze strony Komptronika była tak mała, że zaczełam się zastanawiać czy na pewno mi dobrze doradzają. Podaję więcej szczegółów, nie mogę tutaj umieścić bezpośrednich linków. Zasilacz: Chieftec...
Cześć, W dziale Windowsa opisywałem mój problem związany z zamulonym lapkiem, ale nie ma w 100% pewnego rozwiązania, więc postanowiłem z pewnych względów (o czym zaraz) przenieść go tutaj. Otóż mam 5-letniego lapka, który straaasznie mi zamula. Nie mam tam żadnych gier, korzystam z niego tylko do surfowania po necie (Facebook, Youtube i inne bajery) oraz do prac biurowych (90% pisanie...
Otrzymałem odpowiedź i sprawy mają się następująco (modyfikacje pierwszej oferty): Podstawowa jednostka:1) Fujitsu Siemens Celsius i7-2,9Ghz, 8gb ddr3, 500gb sata, karta graficzna ati fire pro v3800 1gb, dvd-rw, czytnik kart, windows 7 proffesional - 1600złzamiana 500gb sata na SSD 120gb (nowy) - dodatkowo 100zł - razem...
Witam rozmyślam nad kupnem karty graficznej tak do 300zł.Chce by na niej chodziły bardzo dobrze dobrze takie gry jak fifa 14 , crysis 3, wiedzmin 2 i takie inne nowsze giery.Podaje tutaj reszte sprzetu co mam. Rozmyslam tez czy nie do kupic troche RAM. Jak myslicie styknie tyle czy lepiej dokupic? Jak tak to dajcie linka do jakiej aukcji z ram co pasuje mi do kompaSystem : Windows 7Plyta...
Cześć.Dwa tygodnie temu zalałem sobie przypadkowo laptopa Fujitsu- Siemens EsprimoV6515 sokiem marchwiowym. Informatyk po rozkręceniu stwierdził, że uszkodzona jest płyta główna(przepalone elektrody i jakieś przewody) i raczej tylko ona. No i jestem bez laptopa.Informatyk polecił mi sprzedać...
WitamPlanuję kupno komputera (sama stacja) głównie do obsługi programu typu SketchUp 2015, AutoCAD. Zainteresowałem się komputerami poleasingowymi co by to mieć w miarę dobre parametry a nie wydać więcej niż 1500-1800zł - takie ograniczenie finansowe. Wymagania SketchUp 2015 to: Wymagania sprzętowe (rekomendowane):procesor 2+ GHz8+ GB RAM500 MB wolnej przestrzeni dyskowejKarta graficzna...
Witam was serdecznie. Chciałbym sie dowiedzieć jaka musze kupic karte graficzna do mojego komputera aby wszystko działało sprawnie i bez zarzutów .Właściwości płyty głównej :ID płyty głównej <DMI>Nazwa płyty głównej FUJITSU SIEMENS D2030-A1Model systemu: ESPRIMO P Właściwości magistrali FSB :Typ magistrali AMD HammerRzeczywista częstotliwość...
witam mam Fujitsu-SiemensAMILO Pro V2055 no i zaczynał mi sie zawieszac przestał czydac DVD i po kopi plików zawiesza sie tez dowiedziałem sie ze to ramy wiec pytanie jakie ramy mozna tam włożyć Dane techniczne:Procesor :Celeron M 420 (1.6 GHz)Pamięć: 2x 1GB = (2GB),Dysk twardy: 20GB S-ATA,Napęd...