Witam.Mam problem niedawno kupiłem płyte gigabayte GA-8I945GMF-RH http://www.gigabyte.pl/products/mb/specs/ga-8i945gmf-rh.html z chipsetem intel g45g który obsługuje core dwu rdzeniowce. A problem jest taki, ze na stronie pisało ze nie obsługuje takich procesorów http://www.gigabyte.pl/products/mb/cpulist...i
Witam mianowicie mam pytanie jak ustawić w komputerze żeby podczas grania bardziej wykorzystywał procesor,ponieważ jak gram w NSF most wanted to gra mi sie troche tnie a obciąrzenie procesora nie przekracza 30%.Może jest to normalne ?niewiem dlatego pytam. Zawszystkie odpowiedzi z gury dzieki.Dane mojego kompurtera : Komputer: System operacyjny Microsoft...
Witam mianowicie mam pytanie jak ustawić w komputerze żeby podczas grania bardziej wykorzystywał procesor,ponieważ jak gram w NSF most wanted to gra mi sie troche tnie a obciąrzenie procesora nie przekracza 30%.Może jest to normalne ?niewiem dlatego pytam. Zawszystkie odpowiedzi z gury dzieki.Dane mojego kompurtera : Komputer: System operacyjny Microsoft...
Witam posiadam do naprawy komputer : Płyta Główna : GIGABYTE GA-945GM-S2 (info: http://www.gigabyte.pl/products/mb/driver/ga-945gm-s2_3x.html)Procesor : Intel core 2 duo e6320Ram : ddr2 1gb 1024/667 kingston dysk : 250 gbzasilacz : nie mam pojęcia jaka firma na fakturce pisze tylko że 400 WAby go przyspieszyć...
Witam!Mam dość nietypowy problem. Dziś zainstalowałem sobie program Everest. Zauważyłem tam że temperatura płyty głównej wynosi 1 * C.Zainteresowany tym zainstalowałem inne programy do pomiaru owej temperatury i ku mojemu zdziwieniu wszystkie pokazują 1*C!O co tu chodzi? Czy ktoś potrafi mi pomóc i "odmrozić" moją płytę główną? A może muszę ją podgrzać palnikiem hehe :-)Moja...
Witam mam nastepujący problem. kupiłem nowy komputer na karcie informacyjnej gdzie pisze co mam jest napisaneze karta grafiki ktoa jest wzestawie to, POV GeForce 7200GS 128mb TC 512mb TV/DVI PCI-E (tak pisze na papierku) natomiast system widzi GeForce 7300 SE/7200 GS. Dowiedzialem sie ze moja plyta glowna ( http://www.morele.net/produkt/107210/ ) ma zintegrowana karte graficzna, jak...
Witam.Radzilem się na tym forum duzo razy (przed wyczyszczeniem) i nigdy sie nie zawiodlem. Przychodze z kolejnym pytaniem. Tym razem to naprawde powazna sprawa. Szykuje PC na Fallouta 3, Wiedzmina i Crysis (czy jakos tak) i inne fajne giery co wyjda. Chcialbym pograc w te gry na max detalach (przy rozdzialce nie wiekszej ok 1024x768 lub troszke wiekszej). A ze rodzice mnie juz nie sponsoruja ...
A wiec tak potrzebuje komputer raczej do wszystkiego, ale bardziej interesują mnie jedne z nowszych gier limit mam tak do 3300zł myśle że za tą kwote można coś w miare dobrego złożyć. Tak sam próbowałem coś zmajstrować w konfiguratorze na stronie komputronik.pl i coś takiego złożyłem Procesor Intel Core2 Duo E6600 2.40 GHz (S775) BOX -------912złKarta graficzna GeForce 8800 GTS Gigabyte 320MB...
Witam! Chce zlozyc sobie komputer tylko nie wiem czy z plyta glowna Asus M2NPV-VM GeForce 6150 i procesorem AMD Athlon 64 3200+ czy moze z plyta glowna Gigabyte GA-945GM-S2 Intel 945G i procesorem Intel Pentium 4 640 3.20 GHz??? Czy plyta Gigabyte ma jakies mozliwosci OC czy tez nie? Duzo osob mi odradza AMD....
Raczej nie będę zajmował się grafiką, a komputer jak już pisałem, będzie wykorzystywany do użytku domowego.Jeszce trochę pomyślałem i pozmieniałem co nieco. Jestem prawie zdecydowany na zakup takiego zestawu:Procesor: Intel Core2 Duo E4300 1.80Ghz ................................................................... 633 złGłówna: Gigabyte 945GM-S2,
Witam.Potrzebuje pomocy nie znam sie za dobrze na komputerach wiem tyle ile musze a mianowicie chodzi o pomoc w dobraniu karty graficznej do płyty głównej Gigabyte 945GM-S2 . Procesor : Intel Pentium D CPU 3.00GHz 3.00GHzKarta graficzna : Intel 82945G Express Chipset FamilyZasilacz: IBOX 330U ( 305 wat)
bo z moimi funduszami to raczej o dwurdzeniowych prockach nie mysle - chyba ze ktos cos rozsadnego zaproponujeDlaczego ? Lekko się zmieścisz w procku dwurdzeniowym Intel Pentium D 820 (S775) 2.80 GHz (2x1MB cache) BOXGigabyte GA-8I945GZME-RH Intel 945G BOXRAM GoodRam DDR2 1GB 533MHzIDE/SATA WD Caviar SE 160...