Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X LeopardUwagi przed wykonaniem HowTo na komputerze:1.Wszystkie czynności robisz na swoją odpowiedzialność. Ja kuba144, moderacja i administracja forum nie odpowiadają za wszelkie szkody wynikające z wad instalowanego oprogramowania zamieszczanego w poradniku2.Polecam utworzyć punkt przywracania systemu. 3.Nie polecam instalacji programów dla...
Witam!Dołączam się do pytania kolegi. Mam podobny problem co on. Mam ogromny problem z grafiką i monitorem.Posiadam komputer:Amd x2 5200+Ram 2 GBHDD: 320 GBGrafa: Powercolor Radeon Ati X1950 PRO 512 -nieszczesną grafikę(nigdy więcej ATI)Monitor: GatewayFPD2485W.Jak zainstaluje sterowniki to z początku normalnie...
Witam.Mam ogromny problem z grafiką i monitorem.Posiadam komputer:Pentium IV 2.8Ram 2 GBHDD: 300 GBGrafa: Powercolor Radeon Ati X1950 PRO 512Monitor: GatewayFPD2485W.Jak zainstaluje oryginalne opogramowanie to mam tylko czarny ekran jak sie uruchamia XP Home Ed.....Jak nie ma...
Witam! Tak jak w temacie w niektórych grach pojawiają się różne problemyW grze The Sims 2 Pojawiają się dziwne błędy graficzne jak np. pionowe paski na simie bez tekstury,na parceli "przekręcone" i powielone linie siatki i tekstury tworzące bloki, pasy itd. a czasami po prostu pokazuje mi się czarny...
Witam, moja koleżanka poprosiła mnie o pomoc w walce ze swoim laptopem HP dv6700. Problem jest następujący. Otóż podczas uruchamiania komputera pojawia się bez problemu bios i zaczyna rozruch systemu. Dochodzi on do momentu gdzie na dole ekranu widać napis Microsoft oraz pasek postępu. Potem pojawia się strzałka kursora i czarny ...
Mam taki problem, mam Geforca 7600gt na PCI EXPRESS i chciałem zainstalować sterowniki do tej karty no więc ze strony nvidi pobrałem sterowniki 196.21 i zainstalowałem je ale kiedy uruchamiam ponownie komputer to podczas ładowania Widnows XP wyskakuje mi blue screen i komputer się restartuje i potem muszę dać Ostatnie znane dobre ustawienia...
Witam,posiadam kartę graficzną Palit HD4850 Sonic, 512MB. Oprócz tego na płycie głównej Gigabyte GA69G S3H mam zintegrowaną grafę. Wiadomo, że chcę korzystać z tej dodatkowej. Wszystko jest podpięte, sterowniki wrzucone, w BIOSie ustawione. Podczas włączania widzę czarne tło, poprzeczne białe kreseczki i czerwone pionowe...
Otóż przytrafił mi się taki mały problem z laptopem, grajac przykladowo w NFS Most Wanted nagle na ekranie pojawily sie pionowepasy jednego koloru w roznych odcieniach i nic nie mozna zrobic, po restarcie problem sie pojawial nawet na pulpicie.Po ponownym zainstalowaniu...
Otóż przytrafił mi się taki mały problem z laptopem, grajac przykladowo w NFS Most Wanted nagle na ekranie pojawily sie pionowepasy jednego koloru w roznych odcieniach i nic nie mozna zrobic, po restarcie problem sie pojawial nawet na pulpicie.Po ponownym zainstalowaniu...
Czytałem dużo tematów na tym forum związanych z restartem kompa. Zrobiłem większość testów jakie były tam zalecane i w sumie nic nie wykryłem. Problem wygląda następująco: gdy włączam jakąś aplikacje z lepszą grafiką, zazwyczaj gry(pro evolution soccer 6) albo filmy mocno skompresowane, po paru, parunastu minutach ( dla PS'a 6 około 12 minut meczu ) komp mi się wiesza...na 3 różne sposoby:...
Witam, problem zaczął się gdy pewnego razu pracując na komputerze wybiło mi korki w pokoju. Jak się później okazało przyczyną był zasilacz , przy którym każde podłączenie do prądu kończyło się tak samo (wybicie korków). Kupiłem nowy zasilacz który działa prawidłowo, ale gdy włączam komputer pokazują mi się czerwone pasy na ...