Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...
Witam.Niedlugo zamierzam sprawic sobie nowy sprzet jako, ze obecny z komputerem ma juz nie wiele wspolnego. Poczytalem co nieco, a ze nie bylem na bierzaco z nowosciami zasiegalem rady na innych forach, teraz kiedy mam juz praktycznie to co by mi odpowiadalo chcialbym zasiegnac i opinii z innych zrodel, aby miec calkowita pewnosc i pozniej nie zalowac....
Witam! Mam mały, albo i większy problem, a to przez własną głupotę, ale do rzeczy...Kupiłem Kartę Grafiki : GeForce 8600GT Sonic+ (Palit) Kupiłem, bo się napaliłem i na szybkiego zamówiłem... Przysłali, chciałem zamontować na płycie głównej, wyciągnąłem starą (GeForce Fx 5200...
Witam dzisiaj w sklepie złożono mi taki zestaw proszę o porady i ewentualne poprawki .Komputer planuje kupić do 2200złProcesor: Intel Core I3-2105, 3,10GHz, 3MB, LGA1155,32nm, 65W, BOX(BX80623I32105 914937) 520,63 złPłyta główna: GIGABYTE GA-H61M-D2-B3 181,61...
Prosiłem już Was o ocenę wybranego laptopa /Prosz%EA-o-opini%EA-t27754/ale trafiłem na komputer stacjonarny, wszystko co o nim wiem to:Intel dual coreT5200 2.5 GHz, ram 2048 ddr2, dysk 250 GB serial ata 7200 rmp, karta graf. GeForce 8600 gt. Tak jak przy laptopie - chodzi mi o...
Witam wszystkich !Planuję złożyć komputer do 3000 złotych (bez monitora) i mam prośbę o opiniena temat poniższego zestawu czy jest on optymalny:Płyta główna : [S775] Gigabyte GA-EP45-Extreme (Intel P45) [DDR2, 2xPCI-E, FW] (655 zl)Procesor : Intel Core2 Duo Penryn E8500 3.16 GHz BOX (LGA775, 64bit) (511 zl)Pamięć ...
WitamWidziałem podobny temat, ale wolałem założyć nowy temat dla przejrzystości.Zacznijmy od początku. Chciałbym złożyć komputer, który będzie wydajny a zarazem tani. Potrzebny będzie głównie do gier (nowszych) i Adobe PhotoShop. Nie mam zamiaru podkręcać żadnych części, więc proszę wziąć to pod uwagę. Dodam jeszcze że nie potrzebuje dysku twardego i napędów. Dysponuje sumą 2000złPodam tu...
Witam. Ostatnio kupiłem sobie kompa, niestety posiada on zintegrowaną kartę graficzną. Chciałbym jak najszybciej dokupić do mojego zestawu oddzielną kartę, do max 200-220 zł. Moje wymagania nie są jakieś duże, chciałbym żeby to była w miarę przyzwoita karta graficzna, aby można było na niej pograć w nowe gry, przy w miare fajnej grafice. Zastanawiałem się nad ...
DFI Infinity nF Ultra II-M2 wydaje się dość dobra, a patrząc po opiniach jedynym minusem jest wentylator na chipsecie, co zamiast tego będzie lepsze wentylator czy radiator? jaki?Jaka pamięć będzie najlepsza do tej płyty (1 lub 2 gb)?Mam teraz kartę graficzną ASUS GeForce FX 5200...
Tak jak w temacie poszukuje najwydajniejszej karty graficznej która obsługuje DirectX 10 (oczywiście na 9 również musi mieć przyzwoite osiągi ) i nie kosztuje więcej niż 520zł (wiem że ta Galaxy GE kosztuje więcej... jeśli będe ją kupował obetne koszty innych podzespołów )Najbardziej interesujące wg mnie są modele :GALAXY ...
Witajcie. Obserwuję to forum od dłuższego czasu ale dopiero dziś postanowiłem zacząć brać udział w życiu tego forum. WorkLog Tytuł: Blitzcrank PC Case ModData rozpoczęcia prac: 25.06.2013rPlanowana data zakończenia: 01.08.2013rSpecyfikacja komputera: System operacyjny: Windows 7 Home Premium Home Edition Typ procesora: Intel(R) Core(TM)...