Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
powiedz mi nie wiesz moze co to za strona nvidia.pl ? bo ja nie znam http://www.nvidia.pl/object/notebook-win7-winvista-260.99-whql-driver-pl.htmldla win 7 32bit dla 64 bit sam sobie znajdz nie bedziemy robic wszystkiego za ciebie z GF 8m obsluguje takie karty ten sterownik GeForce 8M series:8800M GTS, 8600M GT, 8400M...
win32k.sys - to sterownik karty graficznej odinstaluj z panelu sterowania dodaj usuń programysterownik powinieneś znaleść tu http://driverscollection.com/?V=NVidia&S=1Odinstalowałem, teraz ściągam.No i problem dalej jest... tzn. sterowniki które pobrałem stąd ---> http://driverscollection.com/?H=GeForce%20...Windows%20Vista nie działają :/ (te...
Zastanawiam sie nad zakupem jednego z używanych laptopówe.Ile jest wart kazdy z osobna laptop? Z góry wielkiedzieki za info1.ACER EXTENSA 5420Processor AMD Turion(TM) 64 X2Processor Speed 2.00GHzSystem Memory (RAM) 3GBHard Drive Size 160GBOptical Drive Double- DVD RW/CD-RWUSB 2.0 Ports 42.Fujitsu-Siemens( brakuje 3 klawiszy)Model AMILO Pi 3625PROCESORCPU Core 2 DuoCPU Frequency 2000...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!!Mam pytanie. Posiadam w danej chwili laptopa Fujitsu Amilo Pi 1556 -Intel Core Duo 1.66 ghz T5500 2 MB Cache,1 gb ramu,120 GB dysk orazkarta graficzna GeForce 7600 GO z własną 256 MB pamięcią.Z laptopa jestem zadowolony, tzn: chodzi na tyle szybko na ile jest mi to potrzebne, nie zawiesza się, a co...
Geforce8400M GS , Intel ® Core(tm)2 Duo CPU T5250 @ 1.50Ghz nie mogę znaleźć karty TV , Windows Vista nie wiem czy mam tego SP jak mogę to sprawdzić ? Co to hotfixa?
Witam , mam taki problem z laptopem, model Asus F3Sc. Chodzi o to , że przegrzewa się procesor i chyba karta graficzna , wentylator pracuję pełną parą tzn. co chwila zwalnia jak schłodzi porocka a potem znów na maxa jeśli się grzeje. Ogólnie laptop chodzi jak odkurzacz..głośno. Rozbierałem laptopa prawie całkowicie , ponieważ wymieniałem jeszcze zawiasy ale mniejsza z tym. Ogólnie czyściłem ,...
Poszukuję laptopa dla studenki cena do 2000zł. Ogólnie chodzi mi o sprawdzony model który jest jakiś czas na rynku.Koleżanka ma przykre doświadczenie z super nowością sprzed kilku lat tj Acer aspire 5720ZG ze "słynną" kartą geforce8400M GS.Wymieniana była karta graficzna dwa razy przez jakiegoś kretyna(nie wiem...
Witam pisałem wcześniej że znajomy robi mi laptopa i że opisze jak zrobi ale nie zrobił ponieważ padła karta grafiki tak powiedział ja się nie znam na tym ale czy to możliwe??SORKI ŻE PISZE W STRONIE NOTEBOOKACH TO MÓJ LAPTOPCPU: INTEL CORE 2 DUO PROCESOR T5750,SUPPORTS ENHANCED INTEL SPEED TECHNOLOGY 2,0 GHZ WINDOWS VISTA HOME PREMIUM GRAFIKA: NVIDIA
Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic...
Witam, mam problem z grafiką w notebooku HP Pavilion dv9760ed. Jest to karta NVIDIA GeForce8400M GS. W komputroniku mi powiedzieli 400-500 zł za naprawę tej karty. Wolałbym kupić nową lepszą kartę graficzną niż tą naprawiać. Może mi ktoś powiedzieć czym się kierować przy zakupie takiej karty graficznej, oczywiście...
Witam.Mam do sprzedania notebooka HP Pavilion dv6840ew - zakupiony w Komputroniku, 3 października 2008r.Sprzęt, w grudniu zeszłego roku wrócił z serwisu HP - ma wymieniony dysk twardy, napęd optyczny, płytę główną i kartę dźwiękową - zatem, praktycznie nowy laptop w starej obudowie. Posiada gwarancję producenta do 3 października 2010r.Specyfikacja:15,4AMD Turion X2 TL-64 2,2 GHz2048 DDR2...