Mój obecny sprzęt to:AMD ATHLON 64 X2 3600+ (2GHz)GeForce7300GS 256mb1,5gb RamZastanawiam się nad kupnem jakieś karty graficznej, interesują mnie takie produkty jak: GeForce 7600GShttp://allegro.pl/item447677562_msi_gf_760...w_fv_od_ss.htmlGeForce...
Witam,Modernizuję bardzo stary sprzęt (sempron 2400+, 512ram ddr I, gf2 :-) - trochę nowsza padła kiedyś), tak wiec nie oczekuję super wydajności, szczególnie ze mam bardzo ograniczony budżet (700zł to absolutny max na to co poniżej). Zamierzam trochę podkręcić sprzęt, ale nie chcę kupować specjalnie do OC.Po świętach będę wymieniał najważniejsze podzespoły komputera. Ustaliłem już pewne...
Witam!Zamierzam wymienić kartę graficzną w związku z czym mam pytanie do osób znających się na rzeczy: nie wiem, która karta będzie lepsza do tego komputera, który mam aktualnie (wymieniam tylko i wyłącznie kartę graficzną), interesuje mnie czy lepiej kupić nowszy model, czy starszy, chodzi mi tu o to, czy któryś z pozostałych komponentów nie będzie "wąskim gardłem" dla GF
Witam,to moje poczatki na Waszym forum. Nie zarejestrowales sie jednak bez problemu, ktory mnie gnebi, do rzeczy:Moj zestaw:- Athlon 3500+- Gigabyte na chipsecie Nvidii 6100- 1 GB Kingston- Geforce7300GT Zalman- Corsair 450WOd pewnego czasu moj komputer utrudnia mi wspolna wspolprace. Posiadam 2 karty graf, w tym...
Tak, tylko po cholerę do takiego kompa pchać np. 7300?GeForce 4 to dobry wybór. No, w każdym razie do proca 1,4 dobry. Co do tego czy będzie pasować to sądzę, że tak: wystarczy AGP, które mieć musisz skoro masz GeForce 2. Co do zasilacza to nie podejrzewam żeby były problemy...
Szukam podzespołów do komputera. Konkretnie chodzi mi o karte graficzna, pamięć operacyjna RAM, i ew. płyte główną i procesor. Moja płyta główna: socket 478, AGP, DDR, czyli nie najlepiej ;\ Mam: Celeron D 2,4GHz, ATI Radeon 9200SE(koniecznie do wymiany) i 512 MB RAM. Planuje zakup: karta grafiki GeForce7300GT...
Witam, w wakacje mam zamiar kupic sobie nowego kompa i podaje jego parametry:Procesor: Core 2 Duo e4300Płyta główna Abit AB9Karta graficzna Galaxy GeForce7300GT 128mb + zalmanPamięć RAM: Kingston HyperXdo tego zestawu pasuje tez jakis 500w zasilacz ale nie mam pojecia jaki to moze byc mam nadzieje ze taki zestaw...
Witam, jestem tu nowy i potrzebuję pomocy.Problem dotyczy karty graficznej - NVIDIA GeForce7300LE(rozmiar pamięci 512 MB) z radiatorem - teraz przy włączonej jedynie przeglądarce internetowej i gg everest pokazuje temperaturę 57 stopni (nie wiem czy dobra czy zła).Prawdopodobnie...
Witam , chciałem zapytać która z tych 2 kart graficznych będzie lepsza : Radeon x1650 DDR2 512:http://allegro.pl/item345456138_p_color_x1...v_box_pro_.htmlczyGeForce7300GT DDR3 256mb:http://allegro.pl/item347722005_palit_gf_7...p_400_1000.htmlRadeon x1650:Taktowanie rdzenia 600MHzTaktowanie pamięci660 MHz
7600GT są również na AGP jak najbardziej. Porównanie wydajnosci masz tu: www.gph.benchmark.plW sumie jesli masz takie wymagania to 7300GT powinien ci w zupełności wystarczyćNie mogłem znaleźć, nawet teraz jak szukałem po sklepach internetowych. bardzo ciezko o 7600GT na AGPx8...Bardzo ciekawe porównanie, napewno sie przyda Heh jaka zmiana Moja karta...
Sam osobiście w dużo nowych gier nie gram. Lineage 2, Evil Islands, Counter-Strike. Stare gierki, w które gram na okrągło. Od czasu do czasu tylko pogrywam w coś innego, ale także nie w nowości tylko w coś "wypróbowanego" Np Painkiller. Wiec dużych wymagań nie mam, w najnowsze gry nie gram. Czy macie może gdzieś jakiś spis wg wydajności (włącznie z wpisaną ceną) kart graficznych? Bo...
Ile może wynieść zakup nowej płyty głównej ?Jak lepiej inwestować. Kupić nowo płyte główna+karte graficzna czy może kupić karte graficzna pod agp i zbierać kase na nowy komp (tylko tak koło 2-3lat zanim bym kupił nowy)A co sądzicie o AGP GALAXY GEFORCE7300GT 256MB DDR3 1.4ns z chłodzeniem zalman ? Te 7600gt mnie...
No i teraz ja mam problem, juz normalnie mnie glowa boli, niby powinienem rozwiazac ten problem sam wszak ambitny jestem ) , ale nie zaszkodzi zasiegnac rady kolegow, ktorzy moze z podobnym problemem sie juz borykali, a wiec....Ostatnio zmienilem karte z radka 9200 128 na Galaxy 7300 gt 256 i problem pojawia sie z grami, a polega on na tym , ze Stalker...
Witam mam więc problem z wyborem komputera 1)Procesor Intel Core 2 Duo E4500 2x2,2Ghz BOXPłyta główna Gigabyte 945P-S3 Markowa pamięć operacyjna Kingston DDR2 2048mb 667mhz PC5300.Karta graficzna GeForce 8600GT 512ddr2 .Zintegrowana Gigabitowa karta sieciowa 10/100/1000 LAN.Zintegrowana karta dźwiękowa Realtek 8-mio kanałowa2)PŁYTA GŁÓWNA MSI...