Skocz do zawartości

geforce gt 520 2gb jak najlepiej ustawic

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: geforce gt 520 2gb jak najlepiej ustawic

Pytanie techniczne :)

wink.gif Witam. Mam pytanie odnośnie pamięci ram. Chciałbym się dowiedzieć czy dodatkowa pamieć ( 1GB ) będzie obciażać mój komputer i czy zrobi różnice w ,,chodzeniu" komputera (pozytywnie oczywiście) i gier komputerowych - pytam o to ostatnie ponieważ słyszalem i widziałem wiele sytułacji takich że lebsza praca komputera i gier jest prawie nie zauważalna u niektorych.MOJ KOMPUTER...
  • Archiwum
  • napisane 31 07 2008 19:13
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1650

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* Procesor CORE 2 QUAD Q8300...

Wymiana Karty Graficznej Sapphire Radeon HD 3450 512MB DDR2

Zasilacz do wyrzucenia, procesor E8500 nie jest obsługiwany przez tę płytę. A z kart najlepiej wziąć 9600GT ale nie z takim chłodzeniem jak na aukcji... Pamięć już teraz powinieneś rozszerzyć do minimum 2GB.Rozumiem, a polecisz mi jakiś dobry procesor do tej płyty głównej, jeżeli taki jest, bo z tego co czytałem to...
  • Karty graficzne
  • napisane 10 03 2016 16:15
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2447

Laptop do 1800 zł (gotowe propozycje i inne)

Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

to do siebie pasuje ?

posiadam taki sprzet i chcial bym go troche zmodyikowac chodzi mi glownie o to by pograc w jakies nowsze grynie te calkiem nowe tylko cos w stylu gothic 3 , prince of persja itd, mozecie mi cos doradzic ?upatrzylem sobie czesci jakie chcial bym kupic tylko ze nie mam dosc pieniedzy by kupic je wszystki od razunajpierw chcial bym kupic grafike bo procesor jak narazie se jakos radzi (z

Potwierdzenie zestawu [6500zł]

Obudowa: CM Storm Trooper (to było przedmiotem długiej dyskusji, ostatecznie padł na nią wybór) -> Zmiana na CORSAIR Carbide 500RDysk HDD: WD Caviar Blue, 3,5", 500GB, SATA III, 7200RPM, OEM -> Zmiana na HDD WD Caviar Black 3,5" 1TBZasilacz: Corsair AX 850W -> Zasilacz jaki Ci się podoba ja proponowałbym wyżej zaproponowany XFXPłyta główna: AsRock P67 Extreme 4 Gen 3...

Czy dodanie 4 GB pamieci coś pomoże ?

Witamchciałbym pograć w najnowsze gry takie jak Call of Duty: Advanced Warfarew bez zacięć i innych problemów . Mój PC przedstawia się następująco : Typ procesora:  QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 GHz(S775)Nazwa płyty głównej:  Asus P5E Intel X38Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOSTPamięć: GeilDual Black Dragon...

AMD Radeon Vs Nvidia GeForce

Nvidia nie posiada w swójej ofercie kart GeForce o większej ilości pamięci niż 2GB? A to ciekawe. Jeszcze dla pewności sprawdziłem datę wysłania tego filmiku i uważam, że nie jesteś z tym faktem na czasie. Od początku swojego istnienia korzystam z oferty ATI/AMD i nie widzę powodu, dla którego miałbym...
  • Karty graficzne
  • napisane 09 06 2014 18:03
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2212

MSI GeFOrce GT 630 czy Radeon HD 6670 ? Radźcie ;)

Witam Panie i Panowie. Mam do was ludziska pytanie. Otóż składam kompa, a że nie mam czym poszaleć bo budżet jest okrojony, wiecie kryzys i te sprawy Byłem niedawno w sklepie co by mi składaka jakiegoś pan szanowny zaproponował. I dał mi dwie karty do wyboru, mianowicie: MSI GeForce GT 630, 2GB DDR3 (128 bit)...
  • Karty graficzne
  • napisane 21 10 2012 22:28
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 9122

Jaką kartę graficzną wybrać?

Witam. Najpierw podam specyfikacje techniczna mojego kompa:Processor: Intel Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHzPamiec: 3GB (3072MB) RAMDysk twardy: 492 GBKarta graficzna: nVidia GeForce EVGA 8800 GT 512MB GDDR3 KO OverClocked 675/1675/975System operacyjny: Windows Vista Home Premium 32-bitZasilacz: Corsair HX...
  • Karty graficzne
  • napisane 30 05 2010 12:43
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 7774

Dwa rodzaje kompów własne składane

Witam! Postanowiłem wymienić mojego starego kompa i złożyć sobie nowy. Ponieważ niezbyt się na tym znam, kiedyś w tym siedziałem teraz już nie, to użyłem konfiguratora PC na www.komputronik.pl oto dwie efekty wypocin.1 zestawProcesor: AMD Athlon 64 X2 5200+ BoxPłyta główna: Asus M3A78 PRO AMD 780GWiatrak do procka: Arctic Cooling Alpine 64 GTRAM:...

Która Najlepsza! Czy Geforce Czy Atx, Karta graficzna

Więc postanowilem sobie kupic nowa karte graficzna... w tym celu przeszukalem allegro i tu jest problem... moje srodki sa niestety bardzo ograniczone ostatnio... i chialbym fachowej dorady, i czy mozna na Wasza profesjonalna rade:) szukam karty od 200-300zl wypatrzylem juz...
  • Archiwum
  • napisane 19 12 2008 09:46
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1187

Pomoc w doborze karty i dysku

Witam, mój dysk twardy odmówił posłuszeństwa i zamierzam go wymienić tak jak i karte graficzną. Chciałem się zapytać doświadczonych osób jaką kartę wybrać i jaki dysk najlepiej odpowiadał by do moich podzespołów. Zastanawiałem się nad:WD Blue 1TB GIGABYTE GeForce GTX 950 2GB...
  • Karty graficzne
  • napisane 04 03 2016 21:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1917