Cześć wszystkim! planuje złożenie sobie nowego komputera. Chciałbym poznać waszą opinie na jego temat i ewentaulnie co byście polecili innego w zamian. budżet to 4k zł ale może być ewentualnie trochę wyżej :)komputer bedzie służył do gier oraz do wszytskiego innego a procesor planuje podkręcić do 4.5 o ile sztuka na to pozwoli Gigabyte...
Witam!Zamierzam złożyć sobie laptopa do gier o następującej konfiguracji i chciałbym was prosić o opinie (szczególnie chodzi mi tu o grafike i kwestie chłodzenia). Ewentualnie o jakieś modele laptopów do gier w porównywalnych cenach (ok.650 funtów brytyjskich)Chassis & Display Optimus II: 15.6" Glossy Full HD LED Widescreen...
Cześć,Jak mniej więcej co 2 lata przymierzam się do upgrade'u mojego domowego PC. Jako, że z reguły w międzyczasie kolejnych modernizacji powstają u mnie spore zaległości w kwestiach nowych technologii, zwracam się do Szanownego Grona o pomoc i wsparcie w doborze parametrów i podzespołów nowego kompa.Maksymalna kwota jaką chcę wydać to 1500 zł. Oczywiście im taniej tym lepiej - homo...
Witam, od dwóch lat posiadam notebooka Samsung R590, którego chciałbym sprzedać gdyż potrzebuję kupić zestaw stacjonarny.JESTEM PIERWSZYM WŁAŚCICIELEM NOTEBOOKA! Pełna nazwa tego notebooka to samsung R590-JS02PL, lecz procesor i pamięć ram zostały zupgradowane do najlepszych możliwych do zainstalowania w tym laptopie. Tak prezentuje się na dzień dzisiejszy specyfikacja mojego...
Witam. Proszę o ocenę mojego zestawu. Jest to zestaw robiony z myślą o zielono czarnym designie. Miałem problem z płytą, ponieważ jedyna w moim budżecie to Gigabyte sniper, lecz nie współpracuje z haswell refresh. Szukałem również GTXa 770 z oryginalnym designem NVidii (titan cooler z napisem GEFORCE GTX), ale nigdzie nie mogę tego znaleźć. Co do...
Jako student nie polecam sprzetu z Allegro. Mega problemy sa z gwarancją. A jako student to z pewnością przy laptopie nie będzie stał soczek jabłkowy tylko vodeczka i cola co bardzo szybko potrafią się wylac na sprzęcik co powoduje wszechobecny wnerw. Polecam zakup sprzętu u Co do mojej opini polecam tego: HP Pavilion 15-n070sw...
No więć takie coś sobie skonfigurowałem:1. Procesor ? Intel Core 2 Duo E8500 3.16 GHz Socket 775 6144kB L2 BOX2. Płyta główna ? ASUS Maximus II Formula3. Karta grafiki ? Asus GeForce GTX280 1GB DDR3 PCI-E TV/2xDVI lub Asus ATI Radeon HD4870X2 2GB DDR5 2x256bit PCI-E 4. Pamięć ? OCZ Reaper EPP Edition DDRII 4GB/1066 (2 x 2GB) CL5 (OCZ2RPR10664GK)5. Dysk...
Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za rtx 3080. Cena 4149 złKarta graficzna MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC w Warszawa - Sklep,
budżet: 3500-4000 zł CEL : najnowsze gry, streamowanie, tworzenie contentu na youtube (obróbka video) Stare podzespoły: - Dysk WD Cavair Blue 1TB WD10Ezex- Monitor Benq FP71 G+ Jakiego rodzaju przejściówki kable będę musiał kupić do tego monitora ? aktualnie monitor jest podłączony przez przejściówkę z dsub na DVI-D Będę kupować monitor w najbliższym...
Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...