Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Poczytałem po forach i wyszedł mi taki zestaw za 3034zł w esc.pl . W grę wchodzi tylko ten sklep gdyż jest sprawdzony i blisko mnie.Procesor: Intel Core i5-2500K /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX/Płyta główna: AsRock P67 PRO3 B3 /intel P67/Pamięć RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 GamingWentylator: Zalman CNPS10X PerformaKarta graficzna: MSI
Przedmiotem ogłoszeia jest karta graficzna Zotac GeForceGTX560 Ti AMP!Karta używana w idealnym stanie. Po demontażu przeszła konserwację: wyczyszczona, odkurzona, założona nowa pasta, stan jak nowy. W 100% sprawna, nie miałem z nią absolutnie żadnych problemów. Bardzo dobrze spisywała się w grach jak również...
Witam! Złożyłem sobie taki niepełnym jeszcze zestaw komputerowy: https://www.morele.net/inventory/info/5c249159/Komputer ma służyć do gier. Budżet wydany w koszyku to około 1600 zł natomiast ja mogę wydać ok 2500 - 2600 zł max 1.Grafika na jaką się zdecydowałem to gtx1050ti 4gb. Mam problem bo nie wiem czy brać od Palita, Zotaca, MSI itd.Myślałem o...
Podsumowując, prosiłbym o sprawdzenie i doradzenie odnośnie zestawu skompletowanego przeze mnie (ok. 3500zł) Przeznaczenie: głównie Gry i programy Autodesk.Komputer nie będzie podkręcany.Najchętniej sklep: x-kom lub esc.plZe starego komputera posiadam też 2 dyski HDD i nagrywarkę DVD...
Dzień dobry.Mój obecny sprzęt to: Athlon II x4 640 płyta GA-M61PME-S2P (rev. 1.0) z najnowszym biosem2x2GB GDDR2 (800 MHz)2x HDD PSU - OCZ ZS 550W (ma nieco ponad 2 lata)GT440 1GB Gddr3 (tymczasowa po awarii poprzedniej karty) Komputer jest używany głównie do pracy i czasami jest włączony nawet po 8-10 godzin dziennie, dlatego szukam czegoś co nie żre prądu jak moje...
Wejdź na stronę producenta i popatrz z jakimi modelami kart jest kompatybilne... Czy to takie trudne ?This cooler is specifically optimized and designed for reference VGA card NVIDIA GeForceGTX580, GTX570. VF3000F(GTX580/570) Zalman...
Witam, mianowicie składam pc i nie wiem jaka karta była by najlepsza: Gigabyte GeForceGTX560 1GB GV-N56GOC-1GI XFX HD6870 Dual Heatpipe 1GB (HD-687A-ZDFC) Asus GeForceGTX...