Witam.Zakupiłem samsunga nowego J600.Tel ma simlocka na siec o2 w Anglii.Chciałbym go odblokować na sieci w Polsce.Wiem,że są programy na samsungi ale starsze,generatory,itd.Czy ktos wie jakich komend,kodów...
Witam.Zakupiłem samsunga nowego J600.Tel ma simlocka na siec o2 w Anglii.Chciałbym go odblokować na sieci w Polsce.Wiem,że są programy na samsungi ale starsze,generatory,itd.Czy ktos wie jakich komend,kodów...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie simlocka z tego telefonu. Ceny...
Dla innych użytkowników zostawiam pomocne info zapożyczone z sieci:*****************************************************************1 )......................................................Wpisać kod z kartą czy bez ???.......................................................Zasada jest bardzo prosta, i odnosi się do sytuacji gdynie jesteśmy pewni czy wpisać kod z kartą sim w telefonie czy bez...
Witam, czy istnieje możliwość sciągnięcia simlocka domowymi sposobami z Nokie E-51 ?? Telefon ma simlocka na T-Mobile.. podobno są jakieś generatorykodów??Proszę o pomoc.Z góry dziekuje i pozdrawiamWątekk scalony - Vojt007
Witam.Od dawna myślę nad nową kartą graficzną lecz nie wiem która jest najlepsza do 250zł i czy będzie pasowała do mojego sprzętu, karta musi być nowa.Podaję mój pozostały sprzęt--------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------Komputer:Typ komputera Jednoprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPISystem operacyjny Microsoft...
358351003672586 oto mój imei czy ktoś mi powie czemu nie mogę ściągnąć simlocka z mojej 6020 przez generatorkodów ... albo wyskakuje błędny kod albo " nie można cofnąć ograniczeń" z góry dzięki za pomoc
o lol... 150zł? właśnie miałam podobne pytanie zadać... moj D900i juz do mnie jedzie a ja tymczasem szukam rozwiązania jak tu simlocka zdjąć. Nie ma innej opcji? Tylko kabel? Gdzies jakiś czas temu czytałam że da się tymczasowo zdjąć simlocka (nie tracąc gwarancji) jednorazowo i na jedną karte sim. Wiecie coś o tym?...
Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+053783375147001+1#IMEI: 353631015149771Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+238585255605205+1#IMEI: 355548011395281NOKIA 6300 orange polskanr 357999037217645W tym modelu za darmo żadnym generatoremkodów nie ściągniesz simlocka. Musisz mieć boxa...