Witam, chciałbym przedstawić proste, łatwe w obsłudze i przyjemne narzędzie dla webmasterów, designerów i koderów. Dzięki niemu w prosty sposób przy małym nakładzie sił stworzysz kod, który potrzebujesz.Nie musisz znać się na programowaniu, aby przyspieszyć wykonywanie czynności webmasterskich.Aplikacja Generatorkodu...
Wiele osób przy kupnie telefonu nie zwraca uwagi na szczegół jakim jest kod zabezpieczający, jednak jest on potrzebny do zmiany ważnych ustawień w telefonie.Najprostrzy sposób to pytanie do poprzedniego właściciela, jednak rodzi się problem gdy ten albo nie odpowiada, albo twierdzi że nie zmieniał fabrycznego.Z pomocą przychodzą Nam Koledzy z Rosji, którzy udostępnili już jakiś czas temu
Witam wszystkichMam problem z NOKIĄ 1600 przywiezioną z Anglii. Telefon chodzi w Orange. Próbowałem różnych generatorów i lipa. Generuje kody z IMEI, ale żaden nie odblokowuje kodu. Wpisywałem chyba więcej niż 3x, ale nie zablokował się. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak się pozbyć kodu...
Nie wiem nie znam sie,ale gdy się tylko tym bawie denerwują mnie własnie generatorykodu...Widze,ze to na tyle banalna strona www,ze mozesz ja napisac w notatniku:).Znając tylko kilka znaczników:]...Nie korzystaj z pajączków,zajączków, i takich dupereli...Nie nauczysz sie na tym więcej,będziesz mieć tylko same...
Daję ci raport z EVEREST Home Edition : --------[ EVEREST Home Edition (c) 2003-2005 Lavalys, Inc. ]------------------------------------------------------------ Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona...
Napisałem stronę generatoremkodu. startowy html mam na dysku c:niby wszystko wporzadku ale tak nie jest wzoruje sie na pc format tam to wszystko bylo opisane tak wyglada moja strona:<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0...
Dam tutaj wersje skruconą<przygotowaną przez eversest, a prze zemnie okrojoną>Płyta główna: Typ procesora Intel Celeron, 633 MHz (9.5 x 67) Nazwa płyty głównej Jetway 9BXAN/AS Mikroukład płyty głównej Intel 82440BX/ZX Pamięć fizyczna 448 MB ...
Mam telefon SE k700i, chciałbym zdjąc z niego Plusowego simlocka Istnieje taka możliwość za pomocą programu "NokiaFREE Unlock Codes Calculator"? Rozumiem że muszę uruchomić telefon za pomocą karty z plusa (może być tani starter?), i dopiero po wpisaniu tego kodu mogę włożyć kartę z Orange'a? Czy przypadkiem nie zablokuje mi karty plusowej...
Oj nieładnie Niby chcesz się nauczyć, ale nie czytasz co się do Ciebie pisze :] Napisałem - doctype htmla, nie xhtmla W tym drugim podstawowym błędem byłoby np. używanie przez Ciebie dużych liter w znacznikach (ogólnie to miałbyś ich wg. validatora 333 , a tak masz 7). Co do poprawy.Znajdź:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" ...
Powiem wam coś czego na pewno nie wiecie, ale zaglądnijcie do czasopism archiwalnych np. Bajtka, czy innych tam są artykuły dotyczące mikroprocesorów i ich oprogramowania ba też jest dyskusja nad wyborem opcji dotyczącej pod jakim klawiszem i w jaki sposób mają być odczytane polskie znaki ąęśżźćóńł. Nie wiem czy wiecie ale były dwie podstawowe opcje która wygrała sami dojdźcie przekopując...
W "Menu hot-line" (serwisowym?) jest opcja "SIM lock", po wybraniu której pojawia się komunikat "Hasło" i trzeba podać jakiś 10-cyfrowy kod (może mniej, ale maksymalnie 10 cyfr telefon pozwala wprowadzić). Nie wiem, czym się zatwierdza wprowadzony kod, ponieważ aktywny jest tylko klawisz z podpisem "Wykasuj" (lub "Wróc", jeśli wykasujemy cały...
Witam.Od dawna myślę nad nową kartą graficzną lecz nie wiem która jest najlepsza do 250zł i czy będzie pasowała do mojego sprzętu, karta musi być nowa.Podaję mój pozostały sprzęt--------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------Komputer:Typ komputera Jednoprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPISystem operacyjny Microsoft...
Witam serdecznie ! Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ szukam odpowiedniej osoby, która będzie zainteresowana wykonaniem dla mnie projektu. Już dokładnie przedstawiam o co chodzi. Zajmuję się zarabianiem w PPA(kto wie ten wie na czym ta forma zarobku polega). Posiadam swój serwis, który działa na Wordpressie. Moja strona oferuję programy/aplikację, które dodają do przeróżnych gier...