Skocz do zawartości

generator kodu do noki6300

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: generator kodu do noki6300

Generator kodu

Witam, chciałbym przedstawić proste, łatwe w obsłudze i przyjemne narzędzie dla webmasterów, designerów i koderów. Dzięki niemu w prosty sposób przy małym nakładzie sił stworzysz kod, który potrzebujesz.Nie musisz znać się na programowaniu, aby przyspieszyć wykonywanie czynności webmasterskich.Aplikacja Generator kodu...

Kod zabezpieczający w nokii (starsze - nie bb5)

Wiele osób przy kupnie telefonu nie zwraca uwagi na szczegół jakim jest kod zabezpieczający, jednak jest on potrzebny do zmiany ważnych ustawień w telefonie.Najprostrzy sposób to pytanie do poprzedniego właściciela, jednak rodzi się problem gdy ten albo nie odpowiada, albo twierdzi że nie zmieniał fabrycznego.Z pomocą przychodzą Nam Koledzy z Rosji, którzy udostępnili już jakiś czas temu

Simlock Nokia 1600

Witam wszystkichMam problem z NOKIĄ 1600 przywiezioną z Anglii. Telefon chodzi w Orange. Próbowałem różnych generatorów i lipa. Generuje kody z IMEI, ale żaden nie odblokowuje kodu. Wpisywałem chyba więcej niż 3x, ale nie zablokował się. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak się pozbyć kodu...
  • Simlock Nokia
  • napisane 29 02 2008 19:17
  • Odpowiedzi: 353
  • Wyświetlenia: 214295

[html/xhtml] Błąd 403

Nie wiem nie znam sie,ale gdy się tylko tym bawie denerwują mnie własnie generatory kodu...Widze,ze to na tyle banalna strona www,ze mozesz ja napisac w notatniku:).Znając tylko kilka znaczników:]...Nie korzystaj z pajączków,zajączków, i takich dupereli...Nie nauczysz sie na tym więcej,będziesz mieć tylko same...

Update biosu - Pomóżcie !!!

Daję ci raport z EVEREST Home Edition : --------[ EVEREST Home Edition (c) 2003-2005 Lavalys, Inc. ]------------------------------------------------------------    Wersja                                            EVEREST v2.20.405/pl    Strona...
  • Kosz
  • napisane 27 05 2006 16:27
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8441

[html/xhtml] Błąd 403

Napisałem stronę generatorem kodu. startowy html mam na dysku c:niby wszystko wporzadku ale tak nie jest wzoruje sie na pc format tam to wszystko bylo opisane tak wyglada moja strona:<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0...

Co może jetway 9BXAN/AS ?

Dam tutaj wersje skruconą<przygotowaną przez eversest, a prze zemnie okrojoną>Płyta główna: Typ procesora Intel Celeron, 633 MHz (9.5 x 67) Nazwa płyty głównej Jetway 9BXAN/AS Mikroukład płyty głównej Intel 82440BX/ZX Pamięć fizyczna 448 MB ...
  • Archiwum
  • napisane 05 12 2007 14:39
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2276

Free Calculator

Mam telefon SE k700i, chciałbym zdjąc z niego Plusowego simlocka Istnieje taka możliwość za pomocą programu "NokiaFREE Unlock Codes Calculator"? Rozumiem że muszę uruchomić telefon za pomocą karty z plusa (może być tani starter?), i dopiero po wpisaniu tego kodu mogę włożyć kartę z Orange'a? Czy przypadkiem nie zablokuje mi karty plusowej...
  • Kosz
  • napisane 28 08 2007 15:03
  • Odpowiedzi: 94
  • Wyświetlenia: 135485

[html/xhtml] poprawienie strony

Oj nieładnie Niby chcesz się nauczyć, ale nie czytasz co się do Ciebie pisze :] Napisałem - doctype htmla, nie xhtmla W tym drugim podstawowym błędem byłoby np. używanie przez Ciebie dużych liter w znacznikach (ogólnie to miałbyś ich wg. validatora 333 , a tak masz 7). Co do poprawy.Znajdź:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" ...

Simlock z pozostałych modeli

Czy możecie pomóc w ściągnięciu simloka z Nokia 5800 XpressMusic ?IMEI 356039/03/552993/0W generatorach kodu nie mogę znaleźć tego modeluOperator plus
  • Simlock Nokia
  • napisane 19 03 2007 14:14
  • Odpowiedzi: 253
  • Wyświetlenia: 254983

Intel vs. AMD

Powiem wam coś czego na pewno nie wiecie, ale zaglądnijcie do czasopism archiwalnych np. Bajtka, czy innych tam są artykuły dotyczące mikroprocesorów i ich oprogramowania ba też jest dyskusja nad wyborem opcji dotyczącej pod jakim klawiszem i w jaki sposób mają być odczytane polskie znaki ąęśżźćóńł. Nie wiem czy wiecie ale były dwie podstawowe opcje która wygrała sami dojdźcie przekopując...
  • Kosz
  • napisane 01 05 2009 20:49
  • Odpowiedzi: 64
  • Wyświetlenia: 10869

Simlock sagem my700x

W "Menu hot-line" (serwisowym?) jest opcja "SIM lock", po wybraniu której pojawia się komunikat "Hasło" i trzeba podać jakiś 10-cyfrowy kod (może mniej, ale maksymalnie 10 cyfr telefon pozwala wprowadzić). Nie wiem, czym się zatwierdza wprowadzony kod, ponieważ aktywny jest tylko klawisz z podpisem "Wykasuj" (lub "Wróc", jeśli wykasujemy cały...
  • Simlock Sagem
  • napisane 16 09 2007 15:41
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 20502

Nowa karta graficzna-jaka i czy będzie pasować?

Witam.Od dawna myślę nad nową kartą graficzną lecz nie wiem która jest najlepsza do 250zł i czy będzie pasowała do mojego sprzętu, karta musi być nowa.Podaję mój pozostały sprzęt--------[ Podsumowanie ]------------------------------------------------------------------------------------------------Komputer:Typ komputera Jednoprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPISystem operacyjny Microsoft...
  • Archiwum
  • napisane 29 04 2008 17:54
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2060

[Zlecę] Stworzenie podstrony z prostym generatorem !

Witam serdecznie ! Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ szukam odpowiedniej osoby, która będzie zainteresowana wykonaniem dla mnie projektu. Już dokładnie przedstawiam o co chodzi. Zajmuję się zarabianiem w PPA(kto wie ten wie na czym ta forma zarobku polega). Posiadam swój serwis, który działa na Wordpressie. Moja strona oferuję programy/aplikację, które dodają do przeróżnych gier...
  • Ogłoszenia
  • napisane 21 11 2014 21:10
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2488