witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
Mam:Unlock Codes Calculator 2.2 by CruxNokiaFreeUnlock Codees Calculator 3.1Generatorkodów DCT4 by Cok v 1.0Ultimate Calculator 1,0 by UniqueSWhttp://www.unlock.it/nokiahttp://www.gsmliberty.net/shop/...
Co zrobić gdy przy zdejmowaniu simlocka w Nokii 6103 pojawia się komunikat "nie można cofnąć ograniczeń"?Jeżeli ściągałeś simlocka za pomocą kodów i podałeś już 5 razy zły kod tzn. pojawia się komunikat "nie można cofnąć ograniczeń" to teraz możesz zdjąć simlocka kabelkiem patyk0729Model:
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie simlocka z tego telefonu. Ceny rozne. Od 100 do 150zl. Wplacamy pieniadze, wysylamy numer IMEI oraz operatora...
Daję ci raport z EVEREST Home Edition : --------[ EVEREST Home Edition (c) 2003-2005 Lavalys, Inc. ]------------------------------------------------------------ Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona...
Witam"Przytrafił" mi się podobny problem z trafnym wygenerowaniem kodu zdejmującego blokadę sim i inne blokady w N6103Używałem nokia free unlock codes calculator i otrzymałem kilka kodówWpisywałem już kilkukrotnie , różne-zawsze nieprawidłowyModel: Nokia (DCT4 )IMEI:...
WitamNie jest to pierwszy telefon z którego próbowałem ściągnąć blokadę SIM, tak więc raczej wiem jak posługiwać się generatoramikodów. Niestety kody generowane tym razem przez kalkulatory są niewłaściwe. Już 4 razy dostałem odpowiedź, że kod jest błędny. Nie chcę po raz kolejny próbować bo jest to jużostatnia...