Makss mam odmienne zdanie, 955 pociągnie 7850 nawet bez OC sam mam Phenom'a x4 965 Black Edition i nawet bez podkręcania jest ok. Co do karty to nie bierz wersji Gigabyte, gdyż dużo osób ma problemy z tym modelem i lepiej weź coś od Sapphire lub MSI. Ja zmieniłbym w Twoim obecnym zestawie, następujące części:Płyta główna - zmiana na nowszy chipset min. AMD 970 aby w przyszłości obsłużyła...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy...
Najnowszy dodatek do Cywilizacji V wprowadza wiele usprawnień, w tym kilka nowych nacji, jednostek, cudów i wprowadza do gry Religię. Poziom trudnościNiestety nowy dodatek pomimo obietnicy usprawnienia AI komputera nie zrobiło zbyt wiele w tej dziedzinie. Da się grać w Bogów i Królów z komputerem tylko, gdy komputer ma prawo „cheatować”(oszukiwać) i posiada bardzo wiele bonusów czyniących go...
Firma WASNET przedstawia cena 3050zł2407WFP rev. A04 DELL 24" LCDgwarancja 2 lata + bonus za 30zł głośniki AS501 (u konkurencji za 170zł na allegro) REVISION A04 ! wystawiam faktury VAT !!ma 1:1 pixel mapping ! nie ma go w A03 -wystarczy poczytać na forachJa sprzedaję monitory z VAT, sprzęt bez VAT to obowiązkowy 2% podatek pcc-1 dla kupującego...
Witamnie wiem czy nie potrfię znaleźć artykułu - czy po prosu jeszcze go nie było, może wspólnie dałoby radę stworzyć przyklejony wątek o kilku najczęściej poruszanych kwestiach? na przykład teraz poszukuję info o głośnikach i totalnie nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę, ponieważ opisujące głośniki dane nie są zrozumiałe dla przeciętnego zjadacza chleba.zastanawiam się nad zakupem właśnie...
Witam szanowni forumowicze. Zwracam się do was z prośbą o pomoc w budowie nowego komputera do najnowszych gier. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie dlatego pomimo iż sam dobrałem już części, chciałbym was prosić o ocenę mojego wyboru i ewentualne poprawki;) Mam pewne wątpliwości czy moje ...
Hej, mam bezprzewodowa klawiaturę i myszkę firmy Genius oraz problem z ich działaniem (chodzi głównie o działanie klawiatury) gdy np, chcę uruchomić płytę bootowalną i w pewnej chwili aplikacja żąda abym wcisnął jakiś klawisz na klawiaturze, klawiatura nie działa, albo podczas wyboru systemu (bootscreen) sytuacja...
Jaki rozmiar? Znajomy na takim 27 calowym Philipsie siedzi, rozdzielczość QHD - https://www.sferis.pl/monitor-4644-philips-276e8fjab-00-27-ips-pls-2560x1440-60hz-p507696Profesjonalnym grafikiem nie jest, nie zawodowo, ale zadowolony z niego. Bardzo ladne kolory - technologia Ultra Wide-Color, matryca IPS więc i kąty widzenia dobre. Chroni oczy...
Uaktualniłem listę o Wasze porady.1) Zmieniłem chłodzenie CPUzhttps://www.morele.net/chlodzenie-cpu-cooler-master-v8-gts-vapor-chamber-rr-v8vc-16pr-r1-608460/nahttps://www.morele.net/chlodzenie-cpu-be-quiet-dark-rock-pro-3-bk019-625558/ Czy dobrywybór ? Następnie mam pytanie o zasilacz ? czy może mi ktoś...
SuperShoot SW świecie gier online można znaleźć kilka, które zasługują na uwagę. Jedną z nich jest menadżer online Supershoot. Jest to dość wierna wersja menadżera piłkarskiego, która zapowiada przyzwoity poziom i nie pozostaje w tyle w porównaniu do światowych liderów. Jeśli klikniecie na stronie ukaże się Wam tylko krótki opis, szczegóły, ...
Witaj!Dla wielu komunikator głosowy jest już standardem, wszystkie zespoły wymagają od siebie niezawodnej komunikacji. Dzisiaj przedstawię wam jak poprawnie wykonać od podstaw instalacje TeamSpeaka 3.Program w minimalnym stopniu absorbuje zasoby systemowe oraz zadowala się prawie niezauważalnym zużyciem pasma sieciowego, a co najważniejsze, zapewnia przy tym ...
Problem raczej poważny bo obawiam się najgorszego. Compal FL90, leciwy bo już 5 rok leci. Rok temu dokladnie w grudniu padło mi podświenie matrycy, która notabene wymieniałem jakieś 1,5 roku wcześniej, więc zdecydowałem się na to aby ja wymontować całkowicie z kadłubka i dokupić monitor zewnętrzny Benq 21,5cala, HDL coś tam, modelu nie pamiętam a pisze to z pracy, więc nie mam jak sprawdzic...
Witam serdecznie! Chciałabym "odrobinę" odświeżyć mój sprzęt i tu mam już wybrane części zamienne jak i nowe, ale mimo to chce się Was doradzić. Więc do rzeczy.. Sprzęt na dzień dzisiejszy, który posiadam:Procesor: AMD Phenom II x4 955 3.20 GHzPłyta główna: MSI 870 C45Zasilacz: Fortron 500WKarta graficzna: Gigabyte GeForce GTS 450RAM: 2x2GB 1333MHz GoodRAMHDD: 1TB Samsung 32mb...
Widzę że bierzesz pod uwagę dwie dobre firmy, tj. Genius oraz Microlab.Możesz spokojnie brać od nich w ciemno a przy wyborze pokieruj się po prostu mocą W RMS. Poczytaj - im więcej w subbwooferze tym lepiej, satelitki tak samo + pasmo przenoszenia.