Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 Folder = H:\64bit- Home Premium...
GeForce 6200 TC :Technologia wykonania : 0,11Taktowanie GPU/RAM: 350/700(550 w przypadku wersji 128-bit) MHzilość potoków Potoki/PS/VS/Tmu na potok : 4/4/3/1Typ magistrali: PCI-Ex16Technologie: Turbo Cache, Ultrashadow IISzyna dostępu do pamięci : 32-bit / 64-bit / 128-bit (w zależoności od wersji ; porducenta ; rewizji itp.)GeForce 6200 :Technologia wykonania : 0,11Taktowanie GPU/RAM: 300(350...
mysle ze moglbys zabrac cos takiego http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,36891/Ta karta to porażka, 64-bitowa magistarala, to się nadaje najwyżej do pasjansa. W tej cenie polowałbym na uzywanego 6600/6600GT na allegro np. http://allegro.pl/item244575177_leadtek_wi..._128mb_agp.html albo...
witam,jak w temacie padl mi komputer i wyglada na to ze poszla plyta glowna z procesorem, w takim razie jestem zmuszony kupic nowa pyte + procesor, poprzedni procesor amd 1,8xp+ calkiem dobrze sie sprawowal jak na moje wymagania, plyta niestety chyba szwankowala co sie objawialo niestabilnoscia komputera, poszukuje zestawu najlepiej do 300 zl,Oto podzespoly ktore pozostaly:- dysk twardy + dvd...
Nurek te stosunkowo szybkie karty jakie wymieniłeś są nie potrzebne przecież ta płyta ma AGP-4x!!Poco mu cośmocniejszego jak i tak jego płyta główna nie wykorzysta tego w 100%??Miedzy AGPx4 a AGPx8 w tej klasie kart nie ma wiekszych różnic. Tylko naprawdę mocne karty...
Witam Zauważyłem, że to forum jest wyjątkowo przyjazne więc pomyślałem, że może ktoś z Was pomoże mi rozwiązać mój problem.Otóż niedawno kupiłem płytę główną: MSI K8MM3-V VIA K8M800 z (niestety) zintegrowaną grafiką... Płytka posiada złącze AGPx8. I mam taki problem: w jaki sposób mogę tę zintegrowaną grafę wyłączyć? Chciałbym korzystaj z mojej karty...
WitamChcę kupić nową kartę graficzną pod płytę MSI KT 600. Moja stara grafa to NVIDIA Geforce MX 440:-F. Zdecydowałem się na maksymalne wykorzystanie płyty, więc wybór grafy pozostaje na AGPX8. Zastanawiam się nad: AGP BFG GEFORCE 7600 GS 512MB 128 BIT DDR2 OVERCLOCKED, AGP ASUS...
Tak, zasilacz jest niebezpieczny i leci do wymiany. Przynajmniej coś pokroju Modecoma MC-300, czy Amacroxa AX-400 (de facto MC-350). Szczególnie ważne jeśli zdecydujesz się na tego potwora 6600GT. Najrozsądniejszą kartą na AGP będzie 7600GS 256MB DDR3 od Galaxy:...
Witam! kupilem karte graficzną GeForce 6600GTAGP8x aktualnie posiadam GeForce 4 mX AGP8x chce wlozyc nowego GeForce'a ale nie jestem pewnien czy wszystko ma byc tak samo podpiete jak w przypadku starej karty! prosze o szybka pomoc(nie moge sie doczekac nowej...
Mam taka sytuacje. Komp Sempron 2600+, 1 gb ram ddr 400, GF 6600 Gt agp, dvd rw, hdd 80 gb. i Zasilacz- wlasnie awaria poprzedniego(chiefteca o dziwo ponoc taki dobry) zmusila mnie do kupna tanszego zasilacza - mam niejaki Gembird 350 W z pfc. Tle ze ma niezle wahania napiec. na lini 3.3 V(od 3,14- 3.22. niepokojace....
Witajcie. Mam pewnien problem. Posiadam starego już kompa i chciałbym go zmodernizować. Oto co obecnie posiadam:Procesor:AMD Duron 1.2GHz (Socket A - (Socket 462))Karta Graficzna:nVidia GeForce TI2Płyta Główna:K7VTA3 (REV 2.0)gniazdo karty graficznej: AGP 2.0 - napięcie sygnalizujące 1.5V oraz mnożniki 1x, 2x oraz 4xZasilacz:300WI teraz. Zamierzam...
Ostatnio kupiłem sobie procka amd 64 3200+ , płyte Asrocka z AGP8 i PCI-E. Zamierzam troche odnowić kompa. Nio i została mi tylko do wymiany w sumie karta graficzna. Obecnie ciagne na Sapphire Ati Radeon 9600 PRO [128ddr]. No ale zbliżają sie takie premiery jak gothic III czy NFS Carbon , a chciało by się pograć na full detalach Napoczątku myslałem o...
Witam chcialem kupic jakas nowa karte graficznamam teraz "Leadtek Winfast GeForce 6600 TD 128MB DDR AGPx8"ale szczerze mowiac nie wystarcza mi juz szukam czegos lepszego,jaka karte moglibyscie mi polecic w granicach do 600zł ?mój monitor : Samsung SyncMaster940BF 19"
Witam poszukuje plyte glowna S939(amd) ktora bedzie obslugiwac geforce 6600gt-AGP8x i 2x512 DDR400 prosze podawajcie jakies nazwy plyt a ja bede je szukal na allegro. chcialbym zeby wymieniane plyty byly do350zl prosze nie podawac nazw plyt ktore kosztuja po 100zl bo nie chce takiej kaszany. prosze o szybkie odp.