Witam Mam pewien problem złożyłem niedawno komuś takie małe co nie co:Intel Core 2 Duo E6750, 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Cache, LGA775, 65nm, BOXASUS P5K-E/WIFI-AP, P35,DualDDR2-1066,SATA2,eRAID,GBLAN,WLAN,FW,ATXPatriot EXTREME PERFORMANCE 2 x 1024MB 1066MHz DDR2 Eased Latency (5-5-5-15)Dysk Seagate Barracuda 7200.10; 250GB, Serial ATA/300, 7200RPM, 16MB...
Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
zaisntalowalem sobie viste 64 bity. i jednego dnai dobrze wszystko prawei działało oprócz tego, że przy wypakowywaniu gier np. crysis 7 x 700mb w każdym wyskakiwał bład crc... chociąz u nikogo tak sie niedział.. co jest? a teraz wyskoczył mi niebiseki ekran trzy razy pod rząd po kilku chwilach uzytkowania komputeraz a o to podpis błedu:Podpis problemu:Nazwa...
Witam !Najpierw przedstawie konfiguracje kompa:Monitor Dell e771pPłyta: MSI K8T Neo-V V2.0Procesor AMD Athlon 64 3000+ na s. 754Grafika: Radeon 9800 Pro 128 PowerColorHdd: WD 160gb SataKarta sieciowa D-Link Airplus DWL-520+System: Windows XP z SP2Teraz napisze jak wyglada problem od początku:Wszystko zaczęło sie po ...
Witam,problem jak w temacie, zaczą się od przyjścia pana z multimedi, wymienił nam wtedy modem. Po wymianie internet okazał sie dziurawy i wolny. Po około 2 tygodniach zadzwoniłem do nich z prośbą rozwiązania problemu, wtedy przyszedł drugi gościu, wymienił modem (na taki jak na...
Wielkie dzięki za porady! Mam jeszcze kilka spraw o które chcialbym zapytać.Co wybrać do chłodzenia procesora? Ważny jest dobry stosunek jakości do ceny z lekkim naciskiem na jakość. Widze, ze cena typowych zestawów do chłodzenia to około 35 euro. Phenom 955BE aż prosi się o OC. Dobrze by wiec było aby zestaw...
Mam już dosyć stary sprzęt i za pare miesięcy (wakacje lub zaraz po) mam zamiar kupić wszystko nowe, więc niechce wydawać dużo ponieważ wole zostawić kase już na nowy komputer. Przyczytał kilkanaście tematów wstecz na temat problemów z grafiką i niewiem czy problem leży po stronie karty graficznej czy np. zasilacza...
Witam również mam problem z nv4_disp.dll jak kolega kilka posto wyzej tylko u mnie komunikat STOP na blue screenie zaczyna sie od 0x000008E , nv4_disp.dll to jest chyba od sterownika ekranu, no to wszedlem na glowna strone nvidi i sciagnalem najnowsze sterowniki do moego Galaxy gf8600 ale ...
Vipek ale to już nawet nie chodzi o czas. Czas mogliśmy przeboleć. Ale Pan, jak sam napisał, zdarł z tego chłodzenia folie i zużył pastę. I tu jest problem. Jak mamy teraz sprzedać używany cooler?Fakt faktem, że cały czas próbowałem coś wykąbinować, ale nasz dostawca też powiedział sory mike, ale nie mamy pasty żeby dorzucić do tego coolera. I co ja mam w...
Mam bardzo podobny problem jak kolega. Wiec nie bede tworzyl nowego tematu. Od okolo 1,5 m-ca komp wywala sie samoczynnie (restart). Problem wystepuje 2 do 10 razy na dobe. Kiedys restarty wystepowaly bez zadnego "wzoru". Teraz problem wystpeuje wlasciwie tylko przy...
Witam, Moj sprzet to i7 4820, plyta glowna X79A-GD45 Plus (MS-7760), 8 GB RAMu (Kingston), karta graficzna MSI GTX780.Jakis czas temu mialem problem z zasilaczem (Corsair AX750), ktory najpierw mial problem z wlaczeniem sie, a z czasem zupelnie przestal dzialac. Po wymianie...
Ostatnimi czasy wymieniłem płytę główną na MSI 970 Gaming od tego czasu zaczęły się moje problemy.Sprawa wygląda tak, że w jakiejkolwiek grze mam ogromne obciążenie procesora ( AMD Phenom II X4 955 QuadCore 3.2GHz Black Edition ). Problem jest na tyle potężny, że gra tnie się nawet po odpaleniu Red Alert...
Witam, mam taki problem, moim zdaniem dość nietypowy, gdyż mam (tak mi się wydaje) pewne doświadczenie z rozwiązywaniem problemów z komputerem tym bardziej ze komp jest nowy (4 miesiące ma), czyściutki po formacie, jedyne co mam na nim w chwili obecnej to program OCCT. Pierwszy raz proszę o pomoc na forum...