Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Tak chciałem to profilaktycznie sprawdzić czy czegoś nie mam na dysku. Dysk sprawdziłem nic się z nim nie dzieje :( W ten sposób są również identyfikowane czytniki kart, czy nawet pamięci flash i tego będzie tyczył ten błąd. Widać coś u mnie? 19:32:10.0504 3880 TDSS rootkit removing tool 2.8.16.0 Feb 11 2013 18:50:4219:32:10.0814 3880...
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.6.0003.5Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini011613-12.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are availableSymbol search path is: *** Invalid ******************************************************************************** Symbol...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Chcę wymienić kartę graficzną na Palit 9800 GT 1GB.O taka:9800 GT 1GB potężne miedziane chłodzenie - zimna (2907685559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Czy to chłodzenie jej wystarczy, czy wentylator jest cichy?Nie chcę podkręcać karty bo i tak nie będzie w pełni wykorzystana.Czy warto dopłacić i kupić Gigabyte ...
Mam zamiar kupić laptopa w cenie do 2500zł. Laptop bedzie służył raczej do w wszystkiego co będzie mozliwe, nie ukrywam że sporo do grania. Wybrałem kilka, nie wiele się od siebie róznia. Czekam na wasze opinie i może jakieś propozycję innych laptopów. http://allegro.pl/acer-5755-i5-2430-2-4ghz-5gb-500gb-gf-gt-540m-w7-i2112907899...
witam wszystkichpisze na forum ponieważ mam problem z którym nie mogę sobie poradzić, a mianowicie posiadam lapka Acer Aspire 7720G mam już kilka lat ale nadal daje rade, jednak 2 tyg temu zauważyłem że coś nie tak wyświetla jakies artefakty itp, zwiechy... postawiłem na kartę i był to dobry strzał. Jednak oryginalnej kary 9300M nie mogłem nabyć, napisałem do firmy Acer i dpstałem odpowiedź że...
Bardzo Was proszę o pomoc w wyborze laptopa. Po bardzo długich poszukiwaniach, w cenie do 2000 zł i 17` matrycy ostały się poniższe laptopy. Kluczową dla mnie sprawą jestszybkość działania laptopa, jego wydajność i brak awaryjności rzecz jasna. Będę go używał do internetu, muzyki, filmów, czasami gier (ale do starszych gier albo gry typu FM 2012gdzie grafika się nie liczy). Zatem co powinienem...
Witam.Chciał bym Was poprosić w dobraniu kary graficznej do mojego aktualnego komputera. Chciał bym żeby to była karta z wyższej półki lecz nie za droga. Chciał bym mieć na razie spokój z problemami jak chce opalić grę a się nie na Myślałem nad Gforce gtx 460, a dokładnie o tej -...