Skocz do zawartości

gigabyte ga 81915p duo

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: gigabyte ga 81915p duo

Wgrany zły BIOS, czy da się uratować płytę główną?

Radze dać sobie spokój...niestety błędy kosztują w tym wypadku 40zł z przesyłką Albo zainwestować w coś bardziej przyszłościowego....http://allegro.pl/plyta-gigabyte-ga-81915p-duo-intel-915p-fvat-i1673025837.html

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Jaki używany procesor do grafiki HD 6850 ?

Witam. Potrzebuję ultra szybko pomocy bo nie mam za wiele czasu na decyzje Kupiłem do tego zestawu po bardzo okazyjnej cenie kartę graficzną Gigabyte HD 6850 (OC). Jako,że apetyt rośnie w miarę jedzenia chcę zrobić kolejny upgrade.W niedalekiej przyszłości będę zmieniał monitor na Full HD,także proszę się nie sugerować obecnym.Nie będę podawał konkretnego...
  • Procesory
  • napisane 02 04 2016 16:00
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 7937

Przebudowa komputera.

Siemka. Posiadam około 8 letniego peceta, który, nie ukrywajmy, swoje już przeszedł i przydałby mu się remont, wymiana podzespołów. Ogólnie rzecz biorąc najbardziej opłacalne byłoby kupno nowego, lecz aktualnie nie stać mnie na niego, więc pomyślałem, że skoro i tak miałbym składać komputer, to może będę powolutku wrzucał kolejne, nowe podzespoły do mojego starego peceta, aż wymienię wszystko,...

Randomowe crashe gier, żadne rozwiązanie nie pomaga...

Cześć,Od jakiegoś miesiąca mam problem z komputerem. Otóż problem objawia się poprzez randomowe zamknięcia gier (poza nimi nie zauważyłem innych problemów). Ciężko zauważyć zależność kiedy to się dzieje grając, chociaż wydaje mi się że przy większych obciążeniu np. przejście do nowej lokalizacji. Nic nie jest podkręcane (tylko RAM do domyślnego XMP- po zmianie do natywnej wartości nadal...

Ocena mojego zestawu komputerowego

Witam,Na wstępie chciałbym zaznaczyć że jestem nowy na tym forum, dlatego z góry przepraszam za wszelkie niedociągnięcia i błędy z mojej strony - to tyle słowem wstępu, a teraz przejdźmy do sedna problemu.Od kilku lat posiadam komputer, który niestety wymaga poważnej modyfikacji, bądź w "najgorszym" wypadku kupno nowego. Tu pojawia się moje pytanie - czy jest możliwość wymiany jakiegokolwiek...

Jaka karta graficzna do tego zasilacza i reszty podzespołów ?

Kup HD7770 bo to najlepsza i w miarę najnowsza karta z tych wymienionych. Zasilacz może może da radę ale nikt tego nie zagwarantuje. To atrapa więc różnie może się to skończyć od restartów po spaleniu karty/podzespołów.Co do grafiki: Bardziej kieruję się jak najniższą ceną w stosunku do w miarę znośnej wydajności niż nowościami,które przeważnie przewyższają mój budżet - o nowe modele bardziej...
  • Karty graficzne
  • napisane 11 03 2016 04:14
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2636

Jaka karta graficzna do tego zasilacza i reszty podzespołów ?

Witam. Pilnie potrzebuję pomocy bo mam kilka ofert na oku i muszę się na którąś szybko zdecydować.Jaką proponujecie możliwe najlepszą w wydajności kartę graficzną do niżej wymienionych podzespołów i zasilacza Qoltec SilentLine Q420 (420W) tak żeby się ją dało podłączyć i żeby to wszystko "uciągnął"?Z nieoficjalnych źródeł wynika,że zasilacz ma moc 18A na linii 12V i 40A na linii 5V - ponoć...
  • Karty graficzne
  • napisane 11 03 2016 04:14
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2636

Ocena nowego komputera

Cześć.Mój aktualny komputer to: Płyta Główna: ASUS Coś tam.Procesor: Intel Core Duo E7300     2.66GHz   2.66GHzPamięć Ram: Dwie kostki DDR2 po 2GB o taktowaniu 400.Karta Graficzna: ASUS GeForce 9500 GT 1GB, 128bit, DDR2 Chciałbym kupić nowy komputer ponieważ ten jest stary i w CS:GO z msaa x2 i anti x2 i modele na high reszta na...

Wycena PC

Proszę o wycenę  • procesor : Intel Core2 Duo CPU E7200 2.53 GHz• pamięć : 2 GB Ram• karta graficzna : Nvidia GeForce 9600 GT• dysk : ST3250410AS ATA Device 250 gb• napęd : Samsung sh-s222l• płyta główna : gigabyte ga-p35-ds3• Zasilacz : ModeCom feel - III 400atx Pozdrawiam.

Komputer do gier za 1000 zł

To pod uwage biore ten 2 z pierwszego postu i jeszcze znalazłem z procesorem AMD :Procesor dwurdzeniowy ADM ATHLON (tm) II x 2.81 GHzPłyta głowna Gigabyte GA-MA 770-Ultra Duo3Chipset AMD 770+SB 710 rev.2.0Pamięć DDR2 4Gb 2x2048 Mb Kingston maksymalna częstotliwość pracy 800 MHz Dysk Twardy Seagate Barracuda 7200.12...

Komputer się nie uruchamia/zawiesza

Witam, mam taki sprzęt: -Procsor, Intel Pentium 4, 3016 Mhz-Płyta główna, Gigabyte Ga-81915PL-G-Grafika Nvidia GeForce 8600GT (512Mb)-Kości pamięci Geil 2x 1Gb PC3200 400Mhz-Zasilacz Mode Com 350WMój problem polega na tym że komputer monotonnie się zawiesza. Wystarczy włączyć jakąś grę a po kilkunastu minutach gra...

Ranking laptopów. Jaki laptop kupić? Czerwiec 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...