Pogrzebałem na allegro i parę ciekawych znalazłem, i dziękuję oraz przepraszam że Cię tak "wykorzystuje" do wszystkiego, ale przed kupnem lubię zaczerpnąć porady kogoś bardziej doświadczonego a GPU jest najważniejszy z tych trzech wyborów.. Nie jestem typem który ma kasy jak lodu, ale trochę mi jej ostatnio przybyło i chcę zainwestować na przyszłość, dlatego potrzebuję dobrej opinii....
Witam prosze o ocene następujących części i wypowiedź czy są one ze sobą zgodne, rowniez prosze o podsuniecie jakiegos cd-romu z wyzszej polki.Komputer ma słuzyc do m.in. do gier starszych typu gta:sa oraz chodzących z dx10.1 czyli np. gta:iv bądź nfs:u, ale rowniez do multimediow z naciskiem na odtwarzanie muzyki. Co myslicie o zainstalowaniu na maszynie nizej Windowsa Media Center czy byl by...
Mam jeszcze kilka dylematów. Po pierwsze znowu karta graficzna. Poczytałem sobie trochę o tej karcie i podobno jej wielką wadą jest bardzo duże nagrzewanie się. Dlatego chciałem się zapytać czy nie lepsza byłaby karta z Gigabyte lub Asusa 4870 TOP albo Radeon 4870 Gainward 1GB...
Płyta główna Asus P5Q-E/Deluxe ( kumpel powiedział ze płyty ASUSA sie sypia i mam wziasc Gigabyte'a )Procesor Intel Core2 Duo E8200/E8400 3,00GHz czy jakiś Core 2 Quad i jaki??Pamięć RAM OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz ATI Edition CL4-4-4 lub OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium Rev2 CL4 czy może jakies GEILE??Karta graficzna Radeon
Wszystkie GIGABYTE TECHNOLOGY Socket 775 - Intel G31 - GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)W takiej cenie można szukać HD 4870 DDR5 która jest szybsza od 8800 GTShttp://allegro.pl/listing.php/search?category=4312&sg=0&string=4870&...
Pamięci RAM zmieniam na GoodRam 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9-320zlZasilacz wybrałem Corsair 400W-190zlPłyta główna niech będzie ta:Gigabyte MA770T-UD3P /AMD 770, DDR3 1333. Da radę na niej podkręcać grafe i procka bo pisze że OC przy 1666MHz a pamięci RAM mają 1333MHz? Typ procesora: AMD Phenom™ II X4/ AMD Phenom™ II X3 ale mój AMD Phenom II X2 550...
grafe bierz 4870x2 2GB tylko nie od gigabyte.? Dlaczego nie Gigabyte'a ? Czyżby coś lipnego było w tym modelu gigabytejak tak to źle bo ja kupiłem mój zestaw na apollo a tam pojawił się pierwszy gigabyte...
WitamMam zamiar kupić nowy komputer do gier, przede wszystkim pod grę Battlefield: Bad Company 2. Mam już kartę graficzną - Gigabyte ATI Radeon 4870 X2 2GB 2xDVI (PCI-E) I chciałbym pod tą kartę złożyć porządny zestaw do najnowszych gier. Zastanawiam się czy lepiej kupić procek Intela czy AMD. Myślę, że kupię...
wpisz na google : gtx 260 vs 4870 lub vs 5770 lub podobnie i zobaczysz co inni o tym sądzą. Radeony produkuje kilka firm : PowercColor, Sapphire, MSI, Asus, Gigabyte, XFX, VDO, Club. GTX260 jest juz (jak 4870) starszą konstrukcją i też mocno sie grzeje ale jak
Po co Ci BlueRay ??? Szkoda kasy na takie bzdety które niedługo będą przeżytkiem. Do tego taki napęd kosztuje ponad 500zł.Tai np w Crysis-ie Radek jest lepszy , ogólnie w większych rozdzielczościach.: http://pclab.pl/art34932-9.html. Co do benchmark.pl to robią oni testy pod sponsora.Jeśli możesz dołożyć ~200zł to bierz coś takiego:Intel Core i7-920 /2.66GHz, 4.8 GT/s, 8MB, LGA1366, 45nm,...
x2 Radeon HD4870x2GigaByteGigaByte produkuje tandetne karty grafiki, które szybko się psują Weź Redeona HD 4870 od Asusa, a nie od GigaByte.Reszta zestawu BDB
Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w stresie brak zwisów i...