Skocz do zawartości

grafika atiradeon hd 6550 4gb

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: grafika atiradeon hd 6550 4gb

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Komputer do gier 2500 zł/Porada/Ocena

Witam! Złożyłem sobie taki niepełnym jeszcze zestaw komputerowy: https://www.morele.net/inventory/info/5c249159/Komputer ma służyć do gier. Budżet wydany w koszyku to około 1600 zł natomiast ja mogę wydać ok 2500 - 2600 zł max 1.Grafika na jaką się zdecydowałem to gtx1050ti 4gb. Mam problem bo nie wiem czy brać...

Komputer do gier 2500 zł/Porada/Ocena

Witam! Złożyłem sobie taki niepełnym jeszcze zestaw komputerowy: https://www.morele.net/inventory/info/5c249159/Komputer ma służyć do gier. Budżet wydany w koszyku to około 1600 zł natomiast ja mogę wydać ok 2500 - 2600 zł max 1.Grafika na jaką się zdecydowałem to gtx1050ti 4gb. Mam problem bo nie wiem czy brać...

[2500] laptop do użytku biurowego, 13 calowy

Tak jak w temacie, poszukuję laptopa 13 calowego raczej do użytku biurowego, oglądania filmów, przeglądania internetu, office, skype itp itd. Raczej żadne gry na nim nie będą uruchamiane więc grafika jakaś ekstra nie potrzebna. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to:1. Przede wszystkim z dyskiem SSD, minimum 120GB2. 13 calowy, nie większy i nie mniejszy3....

Zestaw do gier za ok 3000 zł

Cześć. W tym tygodniu chcę zamówić zestaw komputerowy do gier. Planuję wydać na niego jakieś 3 tys zł, wliczając w cenę monitor i nie wliczając oprogramowania. Poczytałem, pogrzebałem i postanowiłem spróbować złożyć zestaw samodzielnie. Wyszło mi takie coś:  Mam natomiast ogromny dylemat co do karty graficznej, bowiem wybrałem sobie wersję 2GB. Niektórzy mówią, że bez problemu wystarczy,...

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...

optymalizacja istniejącego zestawu, koszt 1000-1500 pln

Będzie problem jak chcesz zostawić obecną płytę bo na nią nie ma już lepszych CPU. Poza tym sam chipset jest stary i nie obsługuje nawet procesorów AMD FX (pomijam brak chłodzenia sekcji zasilania cpu). Na szybko to co może zostać z obecnego zestawu to na pewno:ObudowaZasilaczPamięć (jeżeli jest w jednej kości)Dysk Do kupienia masz szkielet tj mobo+cpu+...

Problemy z PC, 100% użycia CPU i HDD

Witam wszystkich serdecznie. Może zacznę od początku. Otóż moje problemy z tym pc zaczęły się chyba już po zainstalowaniu systemu i tak się ciągną do dziś. Przeważnie pomagał ADWCleaner i CCleaner, jakoś to było hehe :) Największy problem mojego pc to fakt, że korzysta z niego mój 9 letni syn i czasem ściągnie jakiś syf Bóg wie skąd i jak. Teraz do rzeczy. Jakiś czas temu zainstalowała...

Wybór laptopa do 1500 zł

http://www.sferis.pl/p/411883-laptop-lenovo-b50-80-80ew05m5pb-i3-5005u-156hd-4gb-500gb-hd5500-win10-czarny.html  z hybrydowym 500 GB dyskiem SSHD lub http://www.sferis.pl/p/382464-laptop-lenovo-b70-80-80mr01hnpb-3825u-173-4gb-500gb-gt920m-noos.htmllepsza grafika...

Laptop do 2800zł.

Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950MAcer V5-591G i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M FHDOba z 4 rdzeniowym procesorem i5, złączem M.2 (ssd kupuj samodzielnie) i grafika 950M, podś. klaw., co do matryc doczytaj sobie konkretnie testy, Acer ma szybszy dysk HDD większą baterię i 4GB VRAM oraz lepsze wykonanie o...

Na obrazie widac czerwone pasy, komputer działa

Cześć. Mam od jakiegoś czasu problem z komputerem. Włączał się normalnie, działał dosyć krótko (powiedzmy 5-10 minut) i na ekranie pojawiały się czerwone paski na białym tle, albo całe tło robiło się białe albo czarne. Pierwsze co pomyślałem - grafika. Wyjąłem ją na stół, nałożyłem nową pastę, przedmuchałem i ponownie zamontowałem. Niestety efekt jest...

Pogorszenie się jakości obazu na monitorze - "rendering"

Witam wszystkich forumowiczów!Temat może wydawać się dziwny, dlatego też opiszę po kolei w czym jest problem. Problem pojawił się około miesiąc Temu (przed majowym weekendem, postanowiłem zrobić format po 2 latach mojego Komputera). I od Tego momentu zaczął się dziać cyrk. Otóż w każdej grze (niezależnie czy to gra nowsza, czy starsza) dalsze obiekty są.. rozmazane, ale im bliżej Tego obiektu...

Komputer do gier za ok. 4000 zł

Płytę główną zmień na MSI Z97 Gaming 5http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-z97-gaming-5-intel-z97-4xddr3-1xm2-vga-gblan-atx-z97-gaming-5-640718/Normalnie poleciłbym tamtego GB co masz w koszyku, ale na MSI jest cashback (info w opisie) dzięki któremu w późniejszym czasie będziesz mógł odzyskać 125 złotych, zatem bardziej się opłaca niż GB. Pamięci podmień na znacznie tańsze i minimalnie...