Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/
dysk weź coś szybszego Intel 530 lub Crucial M6s co do grafiki to lepiej chyba geforca z CUDA i 2GB ramu bo nie ma ona aż takiego znaczenia, do tego 16GB pamieci ram do takich zastosowań dałbym procek AMD FX-8350 w testach spisuje sie lepiej w takich zastowowaniach od i5 i cena tez jest ok Wpisz...
Szukam testów grafiki tego laptopa https://www.x-kom.pl/p/373482-notebook-laptop-156-lenovo-legion-y520-15-i5-7300hq-32gb-256-win10x-rx560.html chodzi o AMD Radeon RX 560M czy jest szybszy od NVIDIA GTX1050?
Na wstepie przepraszam za brak polskich znakow, ale klawiatura i Windows niemiecki Model 1215B-BLK151M, ktorego jestem posiadaczem jest chyba najslabszym z modeli opartych na nowym APU (karta graficzna zintegrowana z procesorem) od AMD dostepnych na rynku.Jednordzeniowy procesor, zaledwie 1GB pamieci RAM, dysk 320GB, brak USB 3.0 i bluetootha.SPECYFIKACJAProcesor: AMD C30 1.2GhzKarta...
Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej...
Hej Proszę o pomoc w wyborze karty graficznej. Obecnie posiadam zintegrowaną, Radeon HD 3000 na płycie Gigabyte GA-78LMT-USB3. Nie gram w gry, karta ma ogarnąć filmy w rozdzielczości ponad FHD i być generalnie używana do pracy (nie graficznej, raczej programy niepotrzebujące drakońskich parametrów). Obecnie filmy powyżej FHD się tną czasami w UHD co chwila. Potrzebuję też, aby...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/
Karty graficzne AGP powoli wychodzą z użycia – jednak wiele osób dale korzysta z tej przestarzałej technologii . W tej chwili żaden nowy komputer nie posiada interfejsu agp.Postaram się więc skupić na najniższych przedziałach cenowych – jak i tych wyższych , nie wykluczając kart używanych .Do 100zł Radeon 9550 128mb 128bit Gigabyte – około 50zł+Świetna podatność na...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją karty HD5770.Jest to model firmy Club3D z Accelero L2. Karta wyposażona w 1GB pamięci RAM DDR5. Karty jest z tej samej półki cenowej i wydajnościowej co GTX260. Miała premierę w ubiegłym roku w październiku. Średnia cena HD5770 to 570zł. Mi się udało wyrwać tygodniowy egzemplarz za 520zł.Specyfikacja karty...
Tak jak w temacie ma problem. Włączam komputer, wpisuje hasło i jest pulpit. Wychądzą błędy typu program skype przestał działać lub, że jakiś inny program potrzebuje przynajmniej systemu windows 2000. Mrugnie raz ekran a czasami nie i odłącza się internet. To znaczy, że pisze ze jest moja sieć ale nagle wszystko się wyłącza, nie można się połączyć. Gdy robię reset, odpala się pc od nowa...
Proszę, oto one:OTL logfile created on: 2010-05-19 20:07:57 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\Raaf\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.2180)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...