Witam Serdecznie.Mam zamiar kupić nowy monitor LCD. Jako ze firm jest bardzo dużo to chciałbym prosić o pomoc w wyborze.Zapomniałem dodać że monitor będzie stosowany do gier Typu PES, Call of Duty 4, NFS, filmów i internetu.Cena maks 850zł.Monitory które mam na oku.IIYAMAhttp://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/iiy...pelny,id,33917/http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Mon...pelny,id,57847/ -...
Juz tak konczac temat.. a jednoczesnie dorzucajac do pieca:) Przegladalem na ceneo opinie uzytkownikow. Ciekawymi propozycjami wydaja sie byc jeszcze takie zasilacze:OCz StealthXStream 500W SLI (http://www.ceneo.pl/1246938) - Bardzo korzystna cena!Corsair CMPSU-520HXEU - 520W...
Witam.Niedlugo zamierzam sprawic sobie nowy sprzet jako, ze obecny z komputerem ma juz nie wiele wspolnego. Poczytalem co nieco, a ze nie bylem na bierzaco z nowosciami zasiegalem rady na innych forach, teraz kiedy mam juz praktycznie to co by mi odpowiadalo chcialbym zasiegnac i opinii z innych zrodel, aby miec calkowita pewnosc i pozniej nie zalowac....
ComboFix 08-01-31.5 - Tomi 2008-01-31 16:42:48.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.654 [GMT 1:00]Running from: C:\Documents and Settings\Tomi\Pulpit\ComboFix.exe * Created a new restore pointWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ...
Hej Proszę o pomoc w wyborze karty graficznej. Obecnie posiadam zintegrowaną, Radeon HD 3000 na płycie Gigabyte GA-78LMT-USB3. Nie gram w gry, karta ma ogarnąć filmy w rozdzielczości ponad FHD i być generalnie używana do pracy (nie graficznej, raczej programy niepotrzebujące drakońskich parametrów). Obecnie filmy powyżej FHD się tną czasami w UHD co chwila. Potrzebuję też, aby...
Hej. Jak w temacie, szukam laptopa, który przede wszystkim będzie solidny i pociągnie kilka lat. Lubię pograć w gry, więc dobra karta graficzna byłaby mile widziana. Musi obowiązkowo mieć:- matową matrycę- system- 8gb ram- solidne wykonanie- nie "mulić" przy otwarciu kilku programówOto co mam na oku: http://www.x-kom.pl/p/249987-notebook-laptop-15%2C6-acer-e5-571g-i5-
Witam wszystkich!Planuję na dniach zakup komputera (bez klawiatury, myszy, głośników) oraz panoramicznego monitora 22 calowego. Komputer kupuję pod kątem gier, oglądania filmów, korzystania z netu...Mam do wydania 3 tysiące na całość. Nie będę podkręcał.Po przejrzeniu wielu postów na kilku forach (w szczególności dotyczących proponowanych zestawów) wstępnieskompletowałem takie podzespoły...
Witam wszystkich !Planuję złożyć komputer do 3000 złotych (bez monitora) i mam prośbę o opiniena temat poniższego zestawu czy jest on optymalny:Płyta główna : [S775] Gigabyte GA-EP45-Extreme (Intel P45) [DDR2, 2xPCI-E, FW] (655 zl)Procesor : Intel Core2 Duo Penryn E8500 3.16 GHz BOX (LGA775, 64bit) (511 zl)Pamięć ...
WitamWidziałem podobny temat, ale wolałem założyć nowy temat dla przejrzystości.Zacznijmy od początku. Chciałbym złożyć komputer, który będzie wydajny a zarazem tani. Potrzebny będzie głównie do gier (nowszych) i Adobe PhotoShop. Nie mam zamiaru podkręcać żadnych części, więc proszę wziąć to pod uwagę. Dodam jeszcze że nie potrzebuje dysku twardego i napędów. Dysponuje sumą 2000złPodam tu...
Mam pewien problem natury technicznej. Licze na wszelkie sugestie i opinie. Do dnia wczorajszego bylem szczesliwym posiadaczem karty HIS Radeon x1950 PRO (wersja 512mb agp x8). Sprzet dzialal bez wiekszego probemu do dnia wczorajszego, az nastapila kraksa. W czasie pracy na komputerze nagle zgasl monitor i nastala ciemnosc. W pierwszej chwili myslalem,...
Trochę zweryfikowałem plany. Przy okazji doprecyzuję co dokładnie chcę kupić, bo poprzednio nie opisałem tego szczegółowo.Procesor i płyta. Będzie to Intel D2180 + Abit IP35-E; lub Athlon 5200 + Abit AN52. Pierwszy zestaw ma większy potencjał, drugi jest nieco silniejszy przy seryjnych ustawieniach. Intel wydaje mi się korzystniejszym zakupem, ale obawiam...
Witam. Ostatnio kupiłem sobie kompa, niestety posiada on zintegrowaną kartę graficzną. Chciałbym jak najszybciej dokupić do mojego zestawu oddzielną kartę, do max 200-220 zł. Moje wymagania nie są jakieś duże, chciałbym żeby to była w miarę przyzwoita karta graficzna, aby można było na niej pograć w nowe gry, przy w miare fajnej grafice. Zastanawiałem się nad Geforcem 8500gt 512 mb ale...