Chodzi o to ze ogólnie gra się uruchamia ale graficznie juz jest lipa gdyż pokazują się w grafice litery Procesor Intel i7 3,6 GHz8 GB RAM grafika geforce gyx 950 M a laptop to asusWysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Witam serdecznie mam problem z gra transport giant zlota edycja. Nie mogę w nią zagrać na laptopie na którym jest Windows 8.1 i karta graficzna z nVidia. Co może być przyczyną. Laptopa mam od 3 miesięcy wiec słaby nie jest najśmieszniejsze jest to ze na Windowsie 10 64 bit i karcie nVidia na stacjonarce chodzi a na laptopie nie. Głównie to problem jest z tym engine test Wysłane z mojego...
Witam serdecznie otóż mam pytanie. Posiadam Windowsa 7 professional I za pierwszym razem jak instalowałem Windowsa z poziomu bottowania płyty to przy kroku aktywacji Windowsa wybrałem opcje aby system nie aktywować przez telefon tylko wpisałem klucz i wszystko było ok i aktualizacje instalowany się bez problemu. Za drugim razem jak instalowałem wina po zmianie dysku wybrałem jednak opcje...
Witam serdecznie szukam dysku twardego którego mógłbym kupić do 350 zł.W tej chwili mam dwa dyski firmy segate, teraz tez bym chciał firmy segate minimalnie 2 TB pod serial ATA posiadam płytę główną gigabyte GA-M61SME-S2. PozdrawiamWysłane z mojego GT-I9515
Witam serdecznie w laptopie mam Windowsa Vistę i chodzi mi dokładnie o ta naklejke z kluczem na spodzie laptopa. Otóż wogole juz nie widać tego klucza jak mogę go odzyskać. Czy pisać do Microsoftu czy jakimś programem czy coś ???Wysłane z mojego GT-I9515
Witam serdecznie mam Windowsa 7 professional i pytanko takie czy wam juz może wyskoczyło powiadomienie o rezerwacji Windowsa 10 Drugie pytanie mam teraz tego wina zainstalowanego na dysku którego jeszcze będę miał przez jakiś czas i jak kupie nowy dysk i będę chciał zainstalować swojego Windowsa a tamtego usunę z dysku to czy z legalnościa nie będzie problemów wszystkie inne podzespoły zostają...