Witam,przymierzam się właśnie do zakupu swojego pierwszego laptopa, wcześniej całe życie spędziłem na stacjonarce. Sprzęt ma służyć to codziennego użytkowania: internet, muzyka, filmy, ale też i okazjonalne granie (dlatego zależy mi na w miarę konkretnej grafice) czy praca związana ze studiowaniem. Do przeznaczenia mam około 2000zł, powiedzmy o stówę mogę przekroczyć, ale już raczej nie...
Witam, mam do sprzedania komputer marki Dell model Optiplex 745.Oto specyfikacja:DELL Optiplex 745Procesor: Intel Pentium D Processor ; 3,4 GHz ( 3400 MHz )Chipset: Intel Q965 (ICH8) Express ChipsetPamięć DDR2 SDRAM - non-ECC: 2048 MBTwardy dysk: 80 GB - standard - Serial ATA 3.0 (SATA) - 7200 rpm Controller Interface Type Serial ATA-300 ( wolne drugie złacze SATA ) SMART III 300 Mbits/sNapęd...
Witam, zastanawiam się nad kupnem nowego komputera. Chciałbym by gry np BF3, WarZ chodziły conajmniej na medium 1920x1080.Pierwsze pytanie, czy oplaca sie kupowac komputery gotowe a allegro?Jezeli nie jest z nimi tak źle, to prosiłbym o porównanie, który nada się lepiej do gier1. KOMPUTER FX 4x3,8GH DDR 8G GT630 4G HDD 500G DVD (2892127587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na...
Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/samsung-np-rv515-s01pl.bhtml -...
Witam wszystkich! Jestem dziewczyną, totalnie zieloną jeśli chodzi o wszystkie sprzęty komputerowe. Mogę powiedzieć jedynie czy dany laptop jest ładny czy brzydki. W związku z tym mam pytanko do Was - osób oblatanych w temacie. Wybieram się na studia, zarobiłam 2 tysiaki przez wakacje i chcę to przeznaczyć na laptopa. Wiem,że nie jest to mega suma, ale mi laptop potrzebny jest jedynie do...
Hej!ostatnio chciałem wrócić do grania w gry na komputerze, ale ze względu posiadania laptopa biznesowego ze zintegrowaną grafiką nic z tego. W domu stoi komputer stacjonarny i chciałbym go trochę odświeżyć. Jednak ostatnią styczność ze sprzętem miałem bardzo dawno i teraz się to trochę pozmieniało, oznaczenia kart itd. Ale do sedna, karty jakie mnie interesują to: geforce 7900gtx i...
Witam, chciałbym kupić laptopa dla dziecka w wieku 10 lat do 2000zł. W kilku sklepach do tej kwoty były tylko te modele. Proszę o porady na który się zdecydować, czy istnieje może inny model w tej cenie? Dziękuję za wszelkie porady.Asus X54HY-SX045V 1999złPentium B950 (2.1 GHz, 2 MB cache)LCD : 15.6"RAM: 4GBHDD: 320GBWindows 7 HP 64 bitGwarancja 2 lata w serwisie zewnętrznymkarta...
Pytałem również na innych forach i odnośnie tego laptopa dostałem odpowiedź, że w GTA IV pogram ale na niskich ustawieniach i w niskiej rozdzielczości... Czy to prawda? Bo wydaje mi się, że może nie na full ale na średnich detalach powinno chodzić...Prosiłbym jeszcze o opinię na temat tego laptopa -> klik Laptop MSI...
http://allegro.pl/laptop-acer-5750-2x2-0ghz-4gb-500g-gt520m-1gb-hdmi-i1863590857.html Laptop ACER 5750 2x2,0GHz 4GB 500G GT520M-1GB HDMI to bedzie w takim razie lepszy wybor - lepsza grafika