Witam , mam taki dziwny problem z laptopem lenovo ideapad y580 a mianowicie gdy używam laptopa na baterii i wyładuje baterie do zera i podłączam do prądu w celu naładowania baterii to w grach typu fps a także w innych grach mam spadek wydajności o ponad połowę i tu się pojawia mój problem dlaczego tak sie dzieje? Probowałem różnych...
Witam,Kupiłem sobie dysk SSD i postawiłem od nowa system Windows 7 N, ale od początku mam problemy. Pasek zadań na dole jest nie przezroczysty pod kolor tapety tylko "brzydki" wiem żeby to zmienić trzeba zrobić Indeks Wydajności.Jednak jak tam chciałem ustalić indeks to pojawił się błąd że go nie wykona, a brzmiał następująco:"Nie można...
Witajcie forumowi specjaliści! Wracam po sześciu latach, gdyż znów jestem w potrzebie złożenia desktopa. Wasza pomoc okazała się nieoceniona, zakupionego wtedy z Waszych rekomendacji zestawu używam po dzień dzisiejszy (co w dzisiejszych czasach już dosyć mocno boli ;)). Zdaję sobię sprawę z istnienia przyklejonego topicku z gotowymi zestawami. Jestem jednak skłonny założyć nowy temat,...
Pytanie do autora - czym według niego jest "dobry" smartfon? Czy chodzi o wydajność, czy może aparat lub baterię?Ogólnie to wydajnościowo nieźle wypada Xiaomi Redmi Note 4 w wersji 4/64, cenowo można dostać poniżej 800 zł m.in w sferisie i proIine, lub Xiaomi Mi A1, również fajne urządzenie z czystym systemem, Android One. Minus w stosunku do RN4 to sporo...
Mój aktualny komputer to https://www.morele.net/inventory/info/Zyvsix/Planuję jednak odstąpić od umowy sprzedaży komputera z powodu jego wątpliwej wydajności i nieperspektywicznej konfiguracji do dalszej modernizacji w przyszłości.Ponownie poszukuję jednostki stacjonarnej, która będzie maksymalnie cicha, wydajna i perspektywiczna do dalszej...
To zależy też od modelu, są modele, które mają tonery o wydajności 1000 stron a i takie z wydajnością nawet kilku tysięcy stron. Ja osobiście posiadam właśnie HP i toner jest na 1200 stron, tanio kupuję z *********.pl a starsza na rok albo dłużej, w domu dużo się nie drukuje.
Generalnie wprowadzanie nowych generacji ma zazwyczaj na celu przeniesienie półki wydajnościowej na niższy segment cenowy, dlatego też uważam, że warto poczekać. Przykładowo przy ostatniej zmianie generacji GTX 780 Ti kosztował okolice 2700 złotych. Debiutował GTX 970, który w testach wypada zazwyczaj lepiej, a kosztuje ponad 1000 złotych mniej. Strzelam,...
Generalnie wprowadzanie nowych generacji ma zazwyczaj na celu przeniesienie półki wydajnościowej na niższy segment cenowy, dlatego też uważam, że warto poczekać. Przykładowo przy ostatniej zmianie generacji GTX 780 Ti kosztował okolice 2700 złotych. Debiutował GTX 970, który w testach wypada zazwyczaj lepiej, a kosztuje ponad 1000 złotych mniej. Strzelam,...
Witam. Pilnie potrzebuję pomocy bo mam kilka ofert na oku i muszę się na którąś szybko zdecydować.Jaką proponujecie możliwe najlepszą w wydajności kartę graficzną do niżej wymienionych podzespołów i zasilacza Qoltec SilentLine Q420 (420W) tak żeby się ją dało podłączyć i żeby to wszystko "uciągnął"?Z nieoficjalnych źródeł wynika,że zasilacz ma moc 18A na...
Witam,pobrałem sobie program Photoshop w wersji trial i mam problem z uruchomienie,otóż gdy klikam na ikonkę photoshop to od razu z automatu wyskakuje "Program Adobe Photoshop CC 2015 przestał działać" a tu jeszcze są szczegóły problemu,nie mam pojęcia w czym tkwi problem bo mam teraz nowego kompa i może to przez karte graficzną,a jest to GTX 970 i ma najnowsze sterowniki,coraz bardziej mnie...
Witajcie, sprawa wygląda następująco: potrzeby laptop na studenckie czasy:- matryca najlepiej 15- cena do 2-2,5k (budżet ograniczony :/ , bo przyda się jeszcze jakieś autko kupić)- najlepiej FullHd - dobra wydajność Laptop również do zadań studenckich, gdyż nie będę wstanie przenieść się do nowego miejsca razem z blaszakiem :/ Zaraz się odezwą pewnie osoby twierdzące, że...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Witam wszystkich serdecznie, nadmienię że niegdyś bardzo "żyłem" Waszym kochanym forum, wracam po latach kilku, z wieloma pytaniami, ponieważ na laptopach nie znam się dość dobrze (mam sporą wiedzę teoretyczną :D, dużo czytałem...;) )1] Napisz dla kogo ma być przeznaczony (płeć, przybliżony wiek), na firmę czy osobę prywatną, na raty?Odp: Student, lat 23, osoba prywatna, nie chodzi...
Chciałbym z przyjemnością zaprezentować Wam markę serwery.pl, która od czasu swojego założenia w 2000 roku należy do nazwa.pl S.A. Jesteśmy firmą wyłącznie z Polskim kapitałem a nasze biura oraz serwery zlokalizowane są w Krakowie. Misją serwery.pl jest świadczenie usług infrastrukturalnych w oparciu o najnowsze technologie oraz niesamowity zespół zaangażowanych ludzi. Stawiamy...