Skocz do zawartości

gt540m podkręcanie

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: gt540m podkręcanie

Czy to pasuje ?

Myśle że będe podkręcać nie od razu, ale po jakimś czasie, zresztą cena miedzy tym procesorem co chce z mozliwoscia podkrecania od tego bez tej opcji jest jakies 100zł drozsze + ten fortis do chłodzenia ale on jest cichszy niż to co chlodzi co jest w pakiecie do procesorow bez mozliwosci podkrecania, to mi na ręke....

Chłodzenie.

Co do podkrecania to oczywiście lepsze chlodzenie by sie przydalo. Aczkolwiek widzialam filmiki gdzie ciagneli na boksowym chlodzeniu przy kreceniu. Jakas plyta rowniez miala przy kreceniu z ich programu opcje jakie chlodzenie sie posiada i tam rowniez bylo podane boksowe, cooler i wodne. Co do procesora bez podkrecania...
  • Procesory
  • napisane 04 02 2016 14:14
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 7639

Czy to pasuje ?

Myśle że źle mnie zrozumiałeś albo źle to napisałem. To 4400 to jest cena za te podzespoły co tam pisałem, a obudowa to najmniejszy problem w takim znaczeniu że ją kupuję na końcu i ona sie nie wlicza w to 4400 i mam żałożone na nią wydać minimum 250zł dlatego mysle ze nie bedzie problemu jakiejś dopasować. Na morele kupować nie będę ale dzieki za takie rozpisanie. A SSD jest dla mnie ważny i...

Ocena atrakcyjnosci skladanego pc - czy warto.

maksymalny budżet to przedział 4-5 tys zl, z uwzględnieniem tego ze im mniej tym rzecz jasna lepiej. Tak, windowsa nie mam wiec będzie potrzebny. Nigdy nie bowiem sie w podkrecanie procka. Szczerze mówiąc nie wiem czy w ogole bym się w to bawil. Nie wiem jakie to niesie korzyści i jaka trzeba miec wiedze. Kezeli jest inny model procka bez

Spis wszystkich poradników

Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
  • Porady Windows
  • napisane 28 09 2010 16:50
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 32869

Problem z podkręcaniem Galaxy GF 7900 GS

Witam,dziś postanowiłem zabawić się w overclockera i uruchomiłem ATIToola. Przedtem jednak poczytałem o podkręcaniu i zacząłem tak jak radzono w sieci. Podniosłem GPU ze standardowego 450 MHz do 460, zostawiłem pamięć na 660 i dałem Set clock. Obraz zamrugał, na 1 sek. pojawiły się paseczki i monitor zgasł. nic nie dało ruszanie myszką ani klikanie na...
  • Archiwum
  • napisane 11 10 2008 23:18
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2144

6000, Gry

Raz widziałem jakiś sklep co miał usługę podkręcania procesora, ale to jakiś świeży, mało znany, nie wiem czy w ogóle jeszcze działa. Reszta sklepów zazwyczaj się w to nie bawi z prostego powodu - jak coś padnie to pierwsze co to klient przyleci z pretensjami, że mu sprzęt przekręcili nawet jak padło coś zupełnie nie związanego z owym

[2500-3000] sprzęt do grania

Z powyższych tylko pierwszy zestaw się nadaje do pogrania w naprawdę dobrych detalach w nowości, choć i to nie jest zbytnio opłacalny za takie pieniądze. Reszta to jakiś allegrowy bubel i całkowicie bezmyślnie poskładane zestawy.Do 3000pln można złożyć przyzwoita jednostkę, moja propozycja bez podkręcania:Intel Core i5 3570 - 765MSI B75A G43 - 260Crucial...

[AMD Athlon] 3000+ Overclocking

Witam. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę satysfakcjonującą mnie odpowiedź. Jak już zaznaczyłem w temacie jeżeli chodzi o podkręcanie jestem kompletnie zielony. Przeglądałem na wielu stronach wątki o podkręcaniu, ale prawie w każdym przypadku było to opisywane nie zrozumiałym dla mnie językiem, przez osoby bardzo...
  • Procesory
  • napisane 27 01 2009 14:39
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4479

[Poradnik] Sterowniki kart graficznych + przydatne programy

Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w przyszłości.Poradnik ten dotyczy pobierania jak i zapobieganiu problemom wynikłym ze złej...
  • Kosz
  • napisane 05 01 2009 14:31
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 11709

Da się "podkręcić" ?

Tu mas kilka poradników ,,przeczytaaj całe a napewno pomogą :) http://www.purepc.pl/podkrecanie/jak_podkrecic_procesor_poradnik?page=0,4http://www.spidersweb.pl/2014/07/podkrecanie-karty-graficznej.html

[OCENA] komptuer 5600 zł

A do płyty to jest dobra do podkręcania procesora ? Wiem że niektóre płyty totalnie nie nadają się do podkręcania.

prosze o ocene zestawu za 7000

z tym podkręcaniem to czytałem ze się przyda do obróbki video, ale sam nie wiem... myślałem nad Prockiem bez K ale podkręcanie kusi no i zegar fabrycznie ustawiony na 4 nie 3,6 GHz ostatnie lata uzywalem laptopa teraz jednak potrzebuje stacjonarki mocniejszego sprzętu który łatwiej będzie upgradowac. nie przeczę tez...

Zestaw do 4500zł z monitorem

No generalnie tak. Jeśli wierzyć internetom i plotkom to nadchodzi już chyba koniec podkręcania non-k. Szybko, ledwo z miesiąc po premierze. Wobec tego chyba bezpieczniej byłoby w przypadku chęci podkręcania brać odblokowany procesor.