Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Ja mam inną propozycjeProcesor - AMD Sempron 145 BOX 2.8GHz 1MB(Jest to socket am3 najnowszy socket w procesorach amd koszt 166zł)Płyta Główna - MSI 870-C45 AM3 (Jest to płyta msi ram ddr3 koszt 249zł)Ram - GOODRAM DDR3 4GB (Najnowszy rodzaj ram'u koszt 71zł)Grafika - geforce gt220 (Wmiare dobra grafika zagrasz na niej w bf2 nawet lepszą gre miałem tą samą i chodził mi bfbc2 koszt...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Hej wszystkim odwiedzającymChciałabym ulepszyć sobie trochę komputer. Technika idzie do przodu a ja stoję w miejscu ze swoim starym komputerem..Tylko najgorsze że jestem trochę zielona i potrzebuję pomocy.. Mam na oku zakupienie karty graficznej Geforce 8800. Teraz mam Geforce 8400..Tylko że mam bardzo stary procesor Athlon 64 3200+ i nie wiem czy zmiana grafiki sprawi jakąś różnicę w grach ...
Witam.Zastanawiam się nad wyborem nowej karty graficznej:1. ASUS GTS250 1GB DDR32. ASUS GTS250 DARK KNIGHT TOP 512MB DDR3Myślałem to tych 2 wyżej podanych. I moje pytanie, która z nich była by lepsza? Ewentualnie proszę o jakieś wasze propozycje?PozdrawiambWFja28
WitamParę lat temu młody Polak Tomek znany jako "holden" i "gom3z" wyposarzył jako pierwszy na świecie kultową Nokię 6310 w prawdziwy kolorowy wyświetlacz. Z pozoru cała przeróbka może wydawać się prosta, niektórzy pomyśla, że wystarczy wstawić kolorowy wyświetlacz i już mamy przerobiony telefon, lecz w praktyce wygląda to trochę...
Z tego co rozumiem to ten GTS450 to najlepsza karta. Może być taka czy lepiej 1gb? http://allegro.pl/geforce-gts-450-512mb-128bit-gddr5-slicross-i4717734713.html
Zasilacz tak ale widziałem je taniej. Grafika to nieporozumienie za taką kwotę, tyle to już GTS450 idzie kupić chociaż ostatnio mało ich na aukcjach. Są 250ki http://allegro.pl/karta-graficzna-gigabyte-geforce-250-gts-1gb-i4712285452.html
7 to podobno pali 2.0 GTS i to w trasie.W mieście to bym chyba tym nie jeździł Kurcze głupi peugeot 307 pije 8 litrów - tak mi przynajmniej powiedzieli.Ale co tu dużo mówić te GTSy to fajne autka.Proszę.Ĺrednie spalanie miasto, trasa - forum na grupie Opel...
Więc tak obecnie mam sprzęt: Zasilacz Tracer 450W Monitor LG FLATRON L1732S Grafa GTS250 plyta glowna ASUS M3N78-VM Procek AMD ATHLON X2 2 240 2.8GHz mam zamiar wymienić GTS250 na GTS450 i sądzę że czas zmienić zasilacz na lepszy sądzicie że jaki będzie dobry i bardzo by mi...