Skocz do zawartości

gu280 jaki jest kod zresotowania całego tel

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: gu280 jaki jest kod zresotowania całego tel

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

rok 2012

Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
  • Paranormalne
  • napisane 21 07 2008 19:10
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 18472

Simlock z Nokia 6230i

Dla innych użytkowników zostawiam pomocne info zapożyczone z sieci:*****************************************************************1 )......................................................Wpisać kod z kartą czy bez ???.......................................................Zasada jest bardzo prosta, i odnosi się do sytuacji gdynie jesteśmy pewni czy...
  • Archiwum
  • napisane 29 12 2007 17:01
  • Odpowiedzi: 76
  • Wyświetlenia: 11444

Formaty i wersje filmów

Rodzaje :CAM'Cam' jest to nagranie wykonane w kinie, zwykle za pomocą cyfrowej kamery wideo. Czasami używany jest do tego mały statyw, lecz często jest to niemożliwe, stąd kamera może się trząść. Także widownia nie zawsze jest nieruchoma oraz obraz może być nagrywany pod kątem. Po odpowiedniej obróbce jest to trudne do zauważenia, chyba że na ekranie były wyświetlane napisy, ale często...
  • Poradniki
  • napisane 31 01 2009 21:38
  • Wyświetlenia: 8036

Smieszne Teksty

Ciekawostka o piwieCiekawostka ze świata nauki:Ostatnie badania naukowe ujawniły, że piwo zawiera żeńskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu, czas badania wynosił...

Pogaduchy

fernandez :Gdybym miał podpięty modem z internetu do UPS-a a nie bezpośrednio do gniazda jak obecnie mam to najwyżej umnie na kladce schodowej siadło by łącze. A karta sieciowa była by nie uszkodzona a tak szlag ją trafił, bo poszłą cała linia w Dialogu że pprzez dwa dni nie miałem internetu. Dialog wymienił modem lecz już karty sieciowej nie.W czasie gdy...

Zabezpieczenie komputera FIZYCZNIE

Wszędzie znajdziemy informacje o tym jak zabezpieczyć komputer przed włamaniami (z internetu), czy ktoś próbował jednak zabezpieczyć swój komputer przed kradzieżą np. cennych prac graficznych?UWAGA: Sposób opisany przeze mnie jest dziełem amatorskim i można bezpowrotnie stracić dane na dysku, jak i go uszkodzić. Dlatego zanim zaczniecie robić coś...
  • Porady Windows
  • napisane 09 04 2008 12:31
  • Odpowiedzi: 12
  • Wyświetlenia: 15820

Free Calculator

Mam telefon SE k700i, chciałbym zdjąc z niego Plusowego simlocka Istnieje taka możliwość za pomocą programu "NokiaFREE Unlock Codes Calculator"? Rozumiem że muszę uruchomić telefon za pomocą karty z plusa (może być tani starter?), i dopiero po wpisaniu tego kodu mogę...
  • Kosz
  • napisane 28 08 2007 15:03
  • Odpowiedzi: 94
  • Wyświetlenia: 135497

Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X Leopard

Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X LeopardUwagi przed wykonaniem HowTo na komputerze:1.Wszystkie czynności robisz na swoją odpowiedzialność. Ja kuba144, moderacja i administracja forum nie odpowiadają za wszelkie szkody wynikające z wad instalowanego oprogramowania zamieszczanego w poradniku2.Polecam utworzyć punkt przywracania systemu. 3.Nie...
  • Porady Windows
  • napisane 17 11 2008 16:12
  • Wyświetlenia: 9879

Simlock Philips

Kody:*#06# Numer IMEI - PHILIPS FIZZ *#8377*# Wersja oprogramowania * # 1 2 3 4 # (Fizz) or * # 7 4 8 9 # Security code *#5644*# Rozszerzona wersja oprogramowania *#8377*# Sprawdza czy jest SimLock - Philips OZEO *#5187*# L1TR *#3877*# telefon zawiesza się na kilkanacie sek. i dalej nic się z nim nie dzieje;...

Ubuntu 10/10 w skali Mozliwosci/Funkcjonalnosc?

FAQ dotyczacy konfiguracji Ubuntu 7.04 najbardziej dopracowanej wersji tego systemu.Najbardziej stabilna i dzialajaca jest do tej pory wersja Ubuntu 7.04 .Ubuntu obsluguje SMP bez kompilacji jadra , jest latwo konfigurowalny i przyjazny dla poczatkujacych uzytkownikow , Instalacja systemu na przecietnych konfiguracjach nie sprawia problemu .Na średniej konfiguracjiAMD x2 4000+ 1GB RAM 250GB...
  • Kosz
  • napisane 25 02 2008 22:06
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4227

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 17:01
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 36480

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 16:59
  • Wyświetlenia: 14084

[inne] 10 głównie teoretycznych porad tworzenia stron internetowych

1. PrologJakiś czas temu tworzyłem anglojęzyczną prezentację o tytule "How to create a good enough website?". Rzecz jasna starałem się tam przedstawić przede wszystkim kwestie teoretyczne i przygotowawcze do kreowania stron internetowych, bo jakakolwiek próba praktycznego przedstawienia tak szerokiego zagadnienia w formie ustnej zakończyłaby się...