Witam gorąco wszystkich forumowiczów!!Mam problem z komputerem, najpierw przedstawie moja konfiguracje.Asus P5KPL\1600Core 2 Quad Q8400 4x2.66GHZ l2 4mb 1333mhz4 GB DDR2 800 A-DATA dual Geforce 9800 GT 1024MBHDD SATA 500 SamsungPierwszy problem pojawił się pod czas próby zainstalowania systemu, żadna...
Witam.W związku dużą ilością ważnych wątków i artykułów w tym dziale zamieszczam tutaj ich listę podzieloną na kategorie:Usługi sieci WebDarmowe konta wwwDarmowy Upload plików - linkiKonta pocztoweLista bezpłatnych anonimizerówInneWyszukiwarki internetowe - listaHistoria internetuZarabianie w interneciePrzeglądarki internetoweTwój internetKomunikatory internetoweKomunikatory internetowe -...
Dzięki, że chciało Ci się rozejrzeć za problemem. Widziałem już te tematy 0 na szczęście nie należę do grona osób, które rozwiązanie problemu widzą tylko w zakupie nowego sprzętu. Problemem jest...
Sposób na niewidocznych w gadu- gadu We wcześniejszych wersjach słynnego komunikatora gadu-gadu dostępne były różne wtyczki umożliwiające sprawdzenie, czy dana osoba jest niedostępna czy tylko niewidoczna. Najnowsza wersja już na to nie pozwala. Mimo to, możemy sprawdzić prawdziwy status jakiejś osoby. Pierwszym...
Witam to mój pierwszy temat mam Problem z grą NFS Pro Street na chwile ekran robi sie czarny (jakby gra sie uruchamiala), po czymwyrzuca mi blad Windowsa: nfs.exe has stopped workingProblem signature:Problem Event Name: APPCRASHApplication Name: nfs.exeApplication Version:...
Witam to mój pierwszy temat mam Problem z grą NFS Pro Street na chwile ekran robi sie czarny (jakby gra sie uruchamiala), po czymwyrzuca mi blad Windowsa: nfs.exe has stopped workingProblem signature:Problem Event Name: APPCRASHApplication Name: nfs.exeApplication Version:...
Witam. Już od dłuższego czasu używam Norton Ghost 2003, do tej pory bezproblemowo. Nie wiedzieć dlaczego ostatnio napotkałem na dziwną sytuację. Zrobiłem bez problemu obraz partycji systemowej C (doinstalowane nowe programy), bez żadnych błędów, po czym chciałem dla sportu sprawdzić czy obraz przywróci się...
Z tego co wiem to sprawdzanie czy ktoś jest niewidoczny jest problematyczną sprawą.Nie zagłębiałem się w protokół na jakim oparte jest gg ale zauważyłem, że jak ktoś włącza gg, nawet ze statusem "niewidoczny" to wysyłana jest informacja o zmianie statusu do serwera....
Witamposiadam 2 dyski zewn (USB) Toshiba 320GB i mam z 1 z nich problem, poniewaz laptop go nie widzi, z drugim nie ma problemu.Jesli odinstaluje sterownik i podlacze ten "niewidoczny" dysk to sterowniki same sie zainstaluja i mam komunikat, ze dysk jest gotowy do...
Witam. Zakupiłem laptopa Lenovo G510, czyściutki, więc zabrałem się za instalację windowsa 8.1. Problem pojawił się przy wyborze partycji, jedna była opisana jako systemowa, druga zastrzeżona OEM. Gdy wybierałem którąkolwiek wyskakiwał błąd. Usunąłem systemową. Po usunięciu chciałem zrobić nową, ale również wyskakiwał błąd uniemożliwiający utworzenie. Nie...
Witam. Kilka dni temu kupiłem zestaw komputerowy i mam z nim pewien problem. Otóż podczas grania w jakąkolwiek grę komputerową w tle gry mam migające siwawe (siwe), poziome paseczki. Są one prawie niewidoczne, ale jednakże nie powinno ich być dlatego to zgłaszam. Co może być? Komputer jest nowy, kilka dni temu go...
Przeinstalowalemm system xp na nowy i pojawił się problem. W programie „Super memo” lub na stronie internetowej o2 podczas logowania nie można nic wpisać, bo literki, które wstukuje są niewidoczne! Analogicznie dzieje się to w programie „S.Memo” gdzie są zadania dotyczące samodzielnego...
Tu pytający zadał pytanieWitamMam zainstalowany Windows XP. Czy jeśli utworzę osobną partycję w systemie plików FAT32 to będę mógł używać na tym samym komputerze Windowsa 98 Second Edition?Pozdrawiam Tu Pan Moderator nie udzielił odpowiedzi na to pytanieZamiast zaśmiecać dysk starym systemem, postaw go sobie na wirtualnej maszynie. Wtedy jest jednym plikiem który udaje partycję, i działa razem...
Witam! Pisze tutaj w związku z problemem, który pojawił sie po zainstalowaniu na nowym laptopie Win XP Professional. Podczas instalki Windowsa, dysk został podzielony na 2 partycje, a właściwie nie do końca został podzielony -- bo jak sie później okazało, w "Moim Komputerze" widzi tylko dysk C (55gb), zaś dysk drugi nie jest opisany (D, E...