Po użyciu combofixa nie mam już antyvirusa ale dalej mam problem z wyłączaniem kompa (wyłącza się tylko po tym jak jestem podłączony do sieci, jak nie mam włożonego kabla do sieciówki to nie ma tej akcji z wyłączeniem w ciągu 1 min) wklejam log z combofixa i proszę o pomocaComboFix 10-03-11.02 - Dekk 2010-03-12 ...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Parę dni temu zakupiłem monitor Asusa model MG278Q - jako, że to był ost. model zapłaciłem za niego okazyjnie, niestety okazało się, że monitor ma 1 martwy piksel, po kontakcie ze sklepem, zostałem poinformowany, że nie planują póki co nowej dostawy tego modelu monitora, więc znowu stoję przed dylematem na co mam w końcu wymienić (z tego Asusa jestem bardzo zadowolony, więc może być coś na...
opis: ASUS M2N-SLI Deluxe SAM2Dodatkowe złącza wewnętrzne Złącze czujnika otwarcia obudowy / 1 x Front Audio / 1 x CD-inDwukanałowa obsługa pamięci TakFunkcje dodatkowe ASUS EZ DIY:,ASUS Q-Connector,ASUS CrashFree BIOS3,ASUS EZ Flash2,ASUS Music AlarmGniazda audio analogowe 1Gniazda audio cyfrowe 1Gniazda zasilania 1 x 24-pinowe złącze zasilania ATX, 1 x 4-pinowe złącze zasilania ATX 12V, 1 x...
Dzień dobry mam problem z moim komputerem od pewnego czasu widze znaczny spadek wydajności... co chwile wyskakuje mi błąd który uniemożliwia np. granie w jakie kolwiek gry, w menadżerze zadań widnieje nieznany mi proces, który od czasu do czasu zabiera mi 100% wydajnosci procesora.. (ntibcpsaq.exe- Fiddler), jest on też w msconfig nic nie daje wyłącznie go. Proszę o pomoc. OTL logfile...
Witam :) sprawa wygląda następująco - potrzebuję komputera do pracy z grafiką komputerową, najlepiej optymalnie złożonego pod pracę z programami: Photoshoop****Z Brush***Jakis dobry program do robienia fraktali***Mesh Fusion** (* to priorytet dla danego programu, a cała lista jest tylko taka pogląda :D) Do wydania mam do 7000zł na samą skrzynkę. Zestaw jaki złożyłem...
Epsona pod względem tańszych tuszy czy zamienników możesz odrzucić,beą zdecydowanie droższe niż w przypadku HP. Swego czasu miałem doświadczenia z modelem 2050A i w zupełności sprawdził się do zastosowań domowych,więc mogę polecić.
proszę o pomoc, wypadłem z rynku komputerowego i dosyć kiepsko stoję z aktualnymi częściami,a chciałbym kupić dobry komputer który za rok nie będzie trzeba wymieniać. Opłacalnie cenowo i skutecznie głównie do grania jak w temacie. mam takie warianty na dzień dzisiejszy, bliżej której strony patrzeć jeśli chodzi o cenę, części oraz osiągi:Obudowa Cooler Master RC-311B-SKN1 Czytnik Samsung...
Witam.Oczywiście instrukcji w sieci nie znalazłem...A więc tak. Posiadam Access Pointa firmy Wireless Instruments WI-2050H, modem z kablówki (Scientific Atlanta) oraz laptopa z wifi i XP Home Sp3.I teraz proste pytanko, czy mogę wykorzystać ten AP jako router ? Chodzi mi o podłączenie kablem AP do modemu i korzystać z neta poprzez wifi. Czy istnieje taka...