Skocz do zawartości

hp color laserjet 2600n

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: hp color laserjet 2600n

Logi - błąd stery bądź flash player

WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do karty graficznej. Poniżej zrzut z OTL:KOD z OTL.txtOTL...

Pochwal się swoim sprzętem.

Procesor: Intel Core2Duo E4400,Płyta główna: Asus P5B,Dysk twardy: 160 GB,Karta Graficzna: GeForce 8800 GS,Pamięć RAM: DDR2 800MHz 2GB,Monitor: LCD 24" iiyama ProLite X2377HDS,Drukarka: HP LAserJet 1018,System: Microsoft Windows XP Professional + Service Pack 3,

Jaka drukarka do domu?

1. Napewno nie warto kupować drukarki atramentowej, jak już niektórzy tutaj pisali. Nie warto dlatego, że jest droższa w eksploatacji, nie da się nią wydrukować zbyt wiele, bo trwa to wieki, a do tego drukarki atramentowe duuuuużo częściej się psują. Nie wiem z czego to wynika, ale takie są statystyki. Do tego drukarki atramentowe są niewiarygodnie głośne. 2. Jeżeli chodzi o konkretne modele,...

Urządzenie wielofunkcyjne laserowe do max 1000zł

Witam,Poszukuje urządzenia wielofunkcyjnego laserowego.Wymagania:-Kolorowy wydruk-Cena max 1k zł-Skaner-Możliwie jak najniższy koszt wydruku.Reszta bajerów może być ale nie musi.Zastanawiam się nad;-HP COLOR LASERJET PRO M176N MFP-HP COLOR LASERJET...

Drukarkowanie materiałów marketingowych - pomoc w wyborze drukarki

HP Color LaserJet Pro 200 M251nw - Sklep internetowy Agito.plTonery "zamienniki" zamienniki - Tonery tusze HP, Samsung, Lexmark, Xerox, Canon, Epson, Oki, BrotherCo tu dużo mówić. Przy drukowaniu takiego rodzaju rzeczy czy to toner czy kartridż wszystko będzie schodziło w mig.Rodzaje nośników Papier...

Jaka drukarka do domu?

Witam dzięki za opdowiedź.Sprawdze zatem HP LaserJet 1320, HP Color LaserJet 1600 (jak mówisz, że ładna ) Czy ktoś jeszcze miał z nimi do czynienia? :> W sprawie tonerów powiem, że nie trzeba się bać refabrykowanych. Są tańsze, a w jakości nia ma żadnej różnicy.Mówisz o...

Co zamiast HP ColorLaserJet 2605 ?

Polecam  HP LaserJet Pro 200 color M251nw. Sprawdzona marka, tanie zamienniki, posiada sieć i WiFi.

[firewall]skanowanie portow

ok zrobilem skana dss-emDeckard's System Scanner v20071014.68Run by Komputerek on 2008-02-20 15:25:40Computer is in Normal Mode.---------------------------------------------------------------------------------- System Restore --------------------------------------------------------------Successfully created a Deckard's System Scanner Restore Point.-- Last 5 Restore Point(s) --5:...

drukarka laserowa do 250zl

Sprawdź HP LaserJet Pro M28a w komputroniku widzialem za niecałe 6 stówek, używam jej w domu i jest bardzo dobra;)

Drukarkowanie materiałów marketingowych - pomoc w wyborze drukarki

Witam,chcę zakupić do firmy drukarkę która służyć będzie do drukowania kolorowych folderów i innych materiałów marketingowych, czasem na błyszczących foliach samoprzylepnych (drukowanie naklejek).Foldery które drukuję najczęściej mają średnio do 10-15 stron, rzadziej katalogi produktów (nawet powyżej 50stron).Nie chcę na dzień dzisiejszy zlecać tego profesionalnym drukarniom, ponieważ firma...

[600zł] Kupno drukarki laserowej

WitamIteresuje się kupnem drukarki laserowej kolorowej, która będzie drukowała w dobrej jakości i nie będzie droga w eksploatacji. Mam zamiar wydać na nią do 600zł.Czy w ogóle opłaca się kupować laserową kolorową w tej cenie, czy może lepiej kupić zwykłą atramentową?Mam na oku samsunga i hp:Hp http://allegro.pl/dr...2250455594.htmliSamsung...

HP Color LaserJet 1600

Witam wszystkich. Dostałem dziś od mojego szefa drukarke HP Color LaserJet 1600 ale jest troche zkancerowana i nie ma tonerów. A ja chciałbym sie dowiedzieć czy jak kupie do niej tylko czarny toner to będzie działać, czy muszą być wszystkie. Jakby ktoś to wiedział to prosze o dopowiedz.
  • Archiwum
  • napisane 25 09 2008 19:25
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2037

Aorus B450 Elite + Crucial Ballistix RGB 3200 @ 3600

Witam serdecznie!Może na początek parametry PC:Proc - AMD Ryzen 3 3100 (NO OC)Mobo - Gigabyte B450 Aorus ElitePamięć - crucial ballistix rgb ddr4 3200Zasilacz - Corsair CV550Dysk twardy - PNY XLR CS3030 250gb + Seageate 2TB + WD 1TBGraf - Zotac 1050Ti (jeszcze ze starego PC - co byście polecali do tego PC do 1500zł?)Wszystko upchane w obudowie Corsair Carbide Seriec SPEC-03A teraz jak wygląda...
  • Pamięci RAM
  • napisane 21 06 2020 12:19
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1205

ts-best.pl najlepszy Teamspeak 3 w Polsce!

http://ts-best.pl/style/img/logo.png Ts-Best.pl To polski licencjonowany serwer Team Speak istniejący od 17 Października 2014.Dlaczego My?Ts-Best.pl Jest wpełni Automatyczny od nadawania rang rejestracyjnych po dodatkowe.W kilka sekund stworzysz własny kanał prywatny dostępny dla każdego nawet nowego użytkownika.Istnienie również możliwość Automatycznego założenia Strefy VIP od 10 osób i...
  • Kosz
  • napisane 01 04 2018 21:07
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3831