Skocz do zawartości

hp laserjet 3550 sterowniki windows 75

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: hp laserjet 3550 sterowniki windows 75

[firewall]skanowanie portow

ok zrobilem skana dss-emDeckard's System Scanner v20071014.68Run by Komputerek on 2008-02-20 15:25:40Computer is in Normal Mode.---------------------------------------------------------------------------------- System Restore --------------------------------------------------------------Successfully created a Deckard's System Scanner Restore Point.-- Last 5 Restore Point(s) --5:...

logi - Wirus 239.exe i inne losowe numery

Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w niektórych plikach systemu i programów trojana Win32.FakeAV w różnych...

Logi - Profilaktyczna kontrola

Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd 2,00 Gb Total Physical Memory | 1,00 Gb...

Logi - Dziwne działanie systemu

Ogólnie system działa, ale czasem pojawiają się dziwne problemy z aplikacjami (lubią się przywiesić, lub w ogóle nie uruchamiać) oraz przymulenia systemu. OTLOTL logfile created on: 2011-06-29 13:20:39 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.24.2 Folder = C:\Users\mic\Desktop64bit- An unknown product Service Pack 1 (Version =...

Logi - błąd stery bądź flash player

WitamNiedawno zmieniłem system na stary dobry XP 32-bit Pro. Po instalacji jednak sterowników oraz kilku uaktualnień do flash playera i mozilii komputer zaczął wolniej chodzić, zwykłe youtube się często wiesza i niektóre strony nie chodzą w pełni. Być może to wina flash playera, który gryzie się z przeglądarką bądź nowego oprogramowania do karty...

Sprawdź czy dobry zestaw złożyłeś

Witam zmieniłem karte graficzna w swoim kompie i zaczeły sie problemy sprzet nie jest za nowy właczam gre i komp sie wyłacza ale najpierw pokazuje sie niebieski obraz lub zacia sie gra i wyskakuja czrwone kwadraciki i zawiecha. to mój sprzet:Time of this report: 9/29/2008, 18:01:23 Machine name: MACIEJ-48838433 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek...

Drukarka HP Deskjet 3550 a Seven

Witam,Mam problem z drukarką Hewlett Packard 3550, ponieważ po zainstalowaniu Windowsa 7 RC niby jest zainstalowana, ale z wykrzyknikiem i nie ma w menedzerze urządzeń sterowników.Jest to troche dziwne, bo ostatnim razem sterowniki...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2009 13:11
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 12372

problem z instalacją HP LaserJet M1522nf pod Vistą

Witam,mam drukarkę HP LaserJet M1522nf, do której nie mam płytki ze sterownikami. Gdy podłączam ją przez USB do komputera z zainstalowanym Windows 7, wszystko jest OK, instaluje się sama, drukuje i skanuje bez zarzutu. Ale gdy podłączam do drugiego komputera z Vistą, nijak nie...

Drukarka HP Deskjet 3550 a Seven

Witam,Mam problem z drukarką Hewlett Packard 3550, ponieważ po zainstalowaniu Windowsa 7 RC niby jest zainstalowana, ale z wykrzyknikiem i nie ma w menedzerze urządzeń sterowników.Jest to troche dziwne, bo ostatnim razem sterowniki...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2009 13:11
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 12372

Nie rozpoznano urządzenia usb, problem z instalacją drukarki

Witam serdecznie, nie jestem pewien czy piszę w dobrym dziale.Mam problem z zainstalowaniem drukarki.Posiadam system Windows 7 - 64 bitowyChce podłączyć po przez USB drukarkę HP LaserJet P1005Kiedy podłączam kabel wyświetla się dymek z komunikatem: "Nie rozpoznano urządzenia USB. Jedno z urządzeń USB...

Wirus, który się odnawia

Rezultaty skanu uzupełniającego Farbar Recovery Scan Tool (x64) Wersja: 09-08-2017Uruchomiony przez user (10-08-2017 20:26:45)Uruchomiony z C:\Users\user\Documents\DownloadsWindows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) (2017-01-18 10:39:57)Tryb startu: Normal============================================================================== Konta użytkowników:...

Lista ciekawych programów.

Don’t Sleep. Aplikacja zapobiega zamknięciu systemu, zrestartowaniu,Hibernacji, wylogowania się, blokuje wygaszacza ekranu.Jest to istotnie jak używamy starsze programy. W10Privaty to gratka dla tych, którzy chcą zachować prywatność w systemieWindows. Program działa tylko na Windows 10 i do pełnej...
  • Oprogramowanie
  • napisane 11 07 2019 17:59
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2219

[Poradnik] Naprawa/podmiana uszkodzonych plików ( explorer.exe, svchost.exe, hal.dll, i inne).

Naprawa plików w Windows XP ( wymagana płyta instalacyjna ) Tak ja wyżej potrzebna będzie płyta instalacyjna Windows XP. 1. W BIOSIE ustawiamy kolejność bootowania na CD/DVD → Jak to zrobić KLIK 2. Bootujemy Windowsa XP z płyty ( naciskamy rzecz jasna coś na...
  • Poradniki
  • napisane 13 07 2015 18:27
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 53766

Lenovo y50-70 kiepska wydajnosc

Witam ok. 10 dni temu kupilem sobie ten oto laptop bez systemu. Po uporaniu sie z wgraniem tej cholernej 8 mam inne problemy otóż:1. Swiezo po wlaczeniu komputera wlaczam sobie fife i wszystko hula niemalze idealnie (sa drobne sciencia ale to rzadkosc - tez nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze to optymalizacja gry) gdy wylacze gre i powiedzmy wlacze przegladarke puszcze muzyke itd. komputer...