thx wielkie CODE-BOXComboFix 09-06-15.06 - Administrator 2009-06-16 18:00.7 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.48.1045.18.2047.1645 [GMT 2:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Administrator\Moje dokumenty\Mozilla\ComboFix.exeUżyto następujących komend ::...
Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam, mam wielki problem, nonstop wyświetla mi się stronahttp://antispyspider.us/130nie mogę tego usunąć((((((((((((((((((((((( Files Created from 2008-05-08 to 2008-06-08 ))))))))))))))))))))))))))))))).No new files created in this timespan.(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Report )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).9999-06-19...
OTL.txtOTL logfile created on: 2009-11-07 13:17:12 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.4.0 Folder = C:\Users\dawido\Desktop64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 4,00 Gb Total Physical Memory | 2,87 Gb Available Physical...
Witam,Również złapałem tego "antywirusa", przez którego nie mogę uruchamiać żadnych programów, nawet wyłączyć laptopa. Zrobiłem raport logów OTLem, które przesyłam poniżej. Mam nadzieję, że pomożecie mi to usunąć.I raport OTLAll processes killed========== OTL ==========Registry key...
Po przeskanowaniu komputera Avastem i SpywareDoctor wykrylo następująca infekcje:Trojan.FakeAletTrojan.GaslideBWin32:PatchedCKWin32:SmallDFKWirusy usunięto, objawy infekcji też zniknęły(nie dało się włączać większosci .exe, strony internetowe nie ładowały się do końca i zawieszało przegladarkę, nie można było zmienić tapety) ale żeby być pewien że komputer jest czysty daje logi:Hijack:Logfile...
Po zapuszczeniu CombofixaLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 14:37:54, on 2007-09-09Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
1)Raport OTL po restarcie:All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Facebook Update deleted successfully.C:\Users\gulchynsky\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\0C1CFB0B61355D790008A267F875F002...
Oto log, nie wiem o co chodzi bo już czyściłem brudy z niego, ale po włączeniu komputera pracuje okropnie wolno i musze zamykać większość programów by cokolwiek zrobić.Może wy coś znajedziecie.Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 18:04:30, on 2007-01-12Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...